منتقل شد.
قلمتان سبز.
سلامت باشید عزیزم^^
منتقل شد.
سلام سلامت باشید.سلام خسته نباشید
اوج تنهایی به پایان رسید.
روی سایت | دلنوشته اوج تنهایی|آذردخت پاییزی کاربرانجمن یک رمان
نام دلنوشته:اوج تنهایی نویسنده:آذردخت پاییزی مقدمه: زمانی وجود داره که تو اوج تنهایی وناراحتی لبخند میزنی، لبخندی ازجنس تلخی. زمانی هم وجود داره که تو اوج تنهاییهات، دلت میخواد داد بزنی وتمام حس های بدت رو بریزی توی صدات. آدمایی که تو زندگی ماها وجود دارن، بعضی هاشون باعث رنجیدن ما میشن وبعضی...forum.1roman.ir
منتقل شد.کامل شده - دلنوشته خدای من | سامیار زاهد و ستاره حقیقت جو کاربر انجمن یک رمان
به نام خدای من دلنوشته:خدای من نویسندگان: ستاره حقیقت جو و سامیار زاهد مقدمه: به نام خدای من خدای تو نه! خدای من خدای من مانند من است اون هیچ شباهتی به خدای تو ندارد او خشن است و بعضی اوغات کم محلی میکند او درست مانند من است! او همسان با خواسته های من قدم بر میدارد و همواره در زندگی کاری را...forum.1roman.ir
تموم شد
منتقل شد.پایانروی سایت | دلنوشته خلوتهای من و تنهاییهایم | FaEzeH #A کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته : خلوتهای من و تنهاییهایم نویسنده : faezeh.as مقدمه : وقتی متوجه اطرافم شدم، هر لحظهام یک رنگ گرفت؛ گاهی تیره و گاهی روشن. از آن روز به بعد، هر صحنه از زندگی من ژانر متفاوتی دارد. هر روز پردهای جدید از سینمای زندگیام به نمایش گذاشته میشود و هیچ کس نمیفهمد حالم را و...forum.1roman.ir
منتقل شد.تموم شد
کامل شده - دلنوشته در همین نزدیکی|سامیار زاهد و ستاره حقیقت جو کاربران انجمن یک رمان
به نام خالق تمام دور نزدیک جهان دلنوشته:در همین نزدیکی نویسندگان: ستاره حقیقت جو و سامیار زاهد مقدمه: همه مان پیگیر اتفاقاتی هستیم که در فلان کشور رخ داده. رییس جمهور فلان کشور چه کار میکند! مردم فلان کشور در چه حالند! کودکان در فلان کشور خوب تحصیل میکنند؟ نمیدانم...چرا جنگ شد!...چرا فلان...forum.1roman.ir