- ارسالیها
- 4,868
- پسندها
- 77,356
- امتیازها
- 95,555
- مدالها
- 48
عزیزم داخل تاپیکـ درخواست تگـ درخواست بدید نه اینجا!خب درخواست تگ...
عزیزم داخل تاپیکـ درخواست تگـ درخواست بدید نه اینجا!خب درخواست تگ...
کامل شده - دلنوشته تو|Unbreakableکاربر انجمن یک رمان
°به نام او° دلنوشته: تو به قلم: فاطمه عبدالهی (Unbreakable) ویراستار: نسترن بانو تگ: محبوب مقدمه: در کوچه پس کوچههای شهر دنبال تو میگردم. هرگاه به یاد تو میافتم نفسهایم به شماره میافتند. به پاتوقمان میروم. همان تنه کوچک درخت وسط درختهای بهم پیچیده. درختها سر در سر هم کلبه کوچکی...forum.1roman.ir
تمام شد :)
پایان مجموعه
روی سایت | دلنوشته جهان دیوانه | ستاره حقیقت جو کاربر انجمن یک رمان
به نام خدا دلنوشته : جهان دیوانه نویسنده: ستاره حقیقت جو ویراستار: its_maede تگ: محبوب مقدمه: همه چیز در هوا معلق است. سنگ از آسمان میبارد، زنبورها در حال ساختن مواد مذاب هستند. الماس از دهانه آتشفشان بیرون میزند و مردم برای گرم کردن خود در حال سوزاندن پولهایشان هستند. جهان نیز دیوانه...forum.1roman.ir
سلام.تموم شدروی سایت | دلنوشته من بدون تو | hannaneh20 کاربر انجمن یک رمان
"بهنام کسی که عشق را آفرید" نام دلنوشته: من بدون تو نویسنده: hannaneh20 ویراستار: Violet-B تگ: محبوب مقدمه: من بدون تو... عجب واژهی غریبی! این کلمه توی لغتنامهی زندگیم وجود نداره...forum.1roman.ir
پایــــان...روی سایت | دلنوشتهی عروس شب | negin javadi کاربرانجمن یک رمان
ویراستار: @ستاره لطفی*.* نام دلنوشته: عروس شب نویسنده: negin javadi تگ: منتخب مقدمه: شبها که به آسمان خیره میشوم، دیگر خودم را تنها نمیبینم؛ گویی مهتاب هم حال من را دارد؛ عاشق است، ولی تنهاست! عروس شب با رخسار نقرهگونش، به آسمان تکیه زده و در جلوهگریست و همهی ستارهها غبطه آن را...forum.1roman.ir