- ارسالیها
- 5,238
- پسندها
- 31,596
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
اینم هست، فقد به خاطر اینکه الان با گوشی وارد شدم نتونستم عکس جلدو بزارم پست اول لینکش رو گزاشتمدلنوشته مادر همانندِ فرشته | ستاره لطفی کاربر انجمن یک رمان - انجمن یک رمان
تموم شد
روی سایت | دلنوشته حسهایی که به تو دارم | ستاره لطفی کاربر انجمن یک رمان
دلنوشته:حسهایی که به تو دارم! نویسنده:ستاره لطفی ویراستار: @Archer.G_M تگ:منتخب مقدمه: مینویسم، مینویسم تا از حسهایی که از تو درون قلبم است بگویم... از حسهای گوناگونی که با کارهای تو در اعماق وجودم ایجاد میشود.forum.1roman.ir
اینم تموم شد.
روی سایت | دلنوشتهٔ دست به قلم میشوم | ستاره لطفی کاربر انجمن یک رمان
«به نام تک نوازندهٔ عشق» دلنوشته: دست به قلم میشوم نویسنده: ستاره لطفی ویراستار: @♡◇WHITE SKY◇♡ تگ:محبوب مقدمه: من... دست به قلم میشوم، تا هرآنچه که در ذهنم فوران میکند را به قلم در آورم! از بن جان، دست به قلم میشوم... . مینویسم از خوشیها، طنزها، غمها، عاشق شدنها! و در نهایت...forum.1roman.ir
اینم هست، فقد به خاطر اینکه الان با گوشی وارد شدم نتونستم عکس جلدو بزارم پست اول لینکش رو گزاشتمدلنوشته مادر همانندِ فرشته | ستاره لطفی کاربر...
متوسط | دل نوشته تنهای تنها | آرزو توکلی کاربرانجمن یک رمان | Page 3
"به نام تویی که منشا دوست داشتنهایی" نام دلنوشته: تنهای تنها نام نویسنده: آرزو توکلی مقدمه: نمیدانم برای چه مینویسم یا برای که؟ شاید هم مینویسم برای تانی خاطرم... و من که هستم؟ چشمانم دور تا میچرخد. من کجا هستم؟ میان این حجم قرمز ونارنجی چه میکنم با ذهنی مملو از تهی و قلبی خسته از تپش...forum.1roman.ir
سلام
روی سایت | دلنوشته ویران شده | دوشیزهی مجهول کاربر انجمن یک رمان
(به نام حق) ویراستار: @ستاره لطفی*.* نام دلنوشته: ویران شده نام نویسنده: دوشیزهی مجهول تگ: محبوب مقدمه: کاغذی که پر شده از نوشتههای یک دل خسته... . خودکاری که دیگر نمینویسد... . و آدمی که در تنهایی خودش در باران قدم میزند و اشک میریزد، تمام شده است...! شاید هم آدمک خسته "ویران شده" است...!forum.1roman.ir
کامل شده - دلنوشته آتی نویس | آتوسارازانی کاربر انجمن یک رمان
دلنوشته: آتی نویس به قلم: آتوسا رازانی ویراستار: its_me مقدمه: قلم یک نویسنده روح اوست که هربار درجسم یک نفر به نگارش درمیآید و از حال دل او مینویسد.forum.1roman.ir
تموم شد
کامل شده - "الف" تا "ی" | ~Yäs کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: "الف" تا "ی" نویسنده:~Yäs ویراستار: Violet-B تگ: منتخب مقدمه: و تمام حروف با تو معنا پیدا کرد...!forum.1roman.ir