متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متون و دلنوشته‌ها ▸|فَـگار|◂

• نویسنده موضوع 13.1.20
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 315
  • بازدیدها 5,934
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
‏درباره آدمی‌که باهاش رابطه‌تون تموم شده، بد حرف نزنید. بگید آدمِ خوبی بود ولی دیگه کنار هم خوشحال نبودیم. این توهین به خودتونه که بگید یه‌زمانی انتخابتون یه آدمِ آشغال و دوزاری بوده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] I.Râstâ

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
روباه گفت: انسان‌ها اين حقيقت را فراموش کرده‌اند اما تو نبايد فراموشش کنی. تو تا زنده‌ای نسبت به چيزی که اهلی کرده‌ای مسئولی. تو مسئول گُلِتی... شازده کوچولو برای آن که يادش بماند تکرار کرد: من مسئول گُلمَم. ارزش گل تو به قدرِ عمری است که به پاش صرف کرده‌ای..
-شازده کوچولو #آنتوان‌دوسنت‌اگزوپری

• Like

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
وقتی مریض شدم توقع داشتم همه حواسشون فقط به من باشه، ولی بعد فهمیدم آدما باید زندگی خودشونو بکنن و اگه شد و دوست داشتن گاهی کنارم باشن. کنارم باشن و بی‌حوصله باشن، کنارم باشن و دعوا کنن، کنارم باشن و شاد باشن، کنارم باشن و زندگی معمولیشونو بکنن، کنارم باشن! همین که گاهی باشن بسه..
#دیالوگ

• Like

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
همیشه کنارش بودم تا مبادا احساس تنهایی کنه.تو سخت ترین شرایط پا به پاش جنگیدم.هر لحظه خودمو بهش ثابت میکردم. تا روزی که قرار بود جدی تر از قبل با هم باشیم.ازم پرسید میتونی تو شرایط سخت پشتم باشی؟ازم این سوالو پرسید،اما تو ادامه‌ش بهم نگفت تو تا حالا همیشه تو شرایط سخت کنارم بودی.گفت میتونی باشی یا نه؟ بعد اون دیگه نخواستم کنارش باشم.دیگه خودمو بهش ثابت نکردم.کنار کشیدم.نجنگیدم.آخر این جنگو دیدم که شکست خوردن بود.قبل از اینکه ببازم عقب نشینی کردم.آدمی که تا حالا بودن منو ندیده بود بعد اینم نمیدید.عقب نشستن بهترین نتیجه ای بود که میتونستم از اون جنگ بگیرم.و این به نوعی یه بُرد توی زندگیم محسوب میشد.
#دریا_عباسی

• Like

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
میخواهم واژه ها را بر بوم این شعر نقاشی کنم؛ تا که اثری باشد به یاد ماندنی، با قابی چوبی که میخکوب شده بر اعماق گالری قلبت..! به گمانم گیج شده ایی از حرف هایم.. مسلم است جانم، زمانی که حتی بوم هم دیگر حرف های این دیوانه را به تصویر نمیکشد..!
#مهرنوش_محمدی

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
‏من نمیدونم تو تناسخ‌های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه، شکوفه‌ای که قبل از شکفتن، از سرما میمیره، رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه. شایدم باز یکی باشم که دوست داره ولی نمیتونه داشته باشدت.

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
‏مهم‌ترین چیز توی همه رابطه‌ها اینه که طرفین بلد باشن با هم حرف بزنن. گفتگو کلید خیلی از قفل‌هاست. آدم‌های زیادی رو دیدم که هیچ حرفی نمیزنن و انتظار علم غیب دارن از طرف مقابلشون.

• Like

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
برای ارتباط کامل با یک فرد، اول باید با خودت ارتباط برقرار کنی.اگر نتوانیم تنهایی‌مان را در آغوش کشیم، از دیگری به عنوان سپری در برابر انزوا سود خواهیم جست. انزوا تنها در انزوا معنا دارد. وقتی آن را با دیگری شریک شوی، بخار می‌شود. تنها زمانی که فرد بتواند بی‌نیاز از حضور دیگری زندگی کند، توانایی عشق ورزیدن خواهد یافت.
#آروین‌یالوم
-وقتی نیچه گریست

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
بایستید در خیابان و منتظر حضرت دلدار شوید. از دور که پیدایش شد، لبخند بزنید. دستی برایش تکان دهید. نزدیک که شد، سرتان را کنار گوشش ببرید و نجوا کنید: هر روز به شیوه‌ای و لطفی دگری چندان که نگه می‌کنمت، خوبتری و به اطلاعش برسانید که امروز چقدر زیباتر شده است.

13.1.20

کاربر فعال
سطح
31

ارسالی‌ها
1,151
پسندها
21,414
امتیازها
42,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • محروم
بابا کل زندگی آدمیزاد حسرته. حسرت اون کاری که نکردی، حسرت اون درسی که نخوندی، حسرت اون دوستی که نرفتی ببینیش، حسرت اون زنگی که نزدی، اون مسافرتی که نرفتی، اون تکستی که ندادی، اون مهمونی که نرفتی، اون غذایی که نخوردی، اون چیزی که نگفتی، اون چیزی که نگفتی، اون چیزی که نگفتی.

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا