متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان ترامادول | مشکان آرا نویسنده برتر انجمن یک رمان

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سطح: ویژه
نام رمان: ترامادول
نویسنده: مشکان آرا
ژانر: #اجتماعی #عاشقانه
تگ: ویژه
خلاصه:
نیکائین از خانواده زخم خورده و خ**یا*نت دیده، اما نمی‌تواند یک جا بماند و فقط درد بکشد. او باید بایستد و با ایستادنش، زخم‌ها دوباره سر باز می‌کنند. نیکائین می‌شکند و داستان روایتیست از هزارتوی درد و مرهم، ترامادول همانند شوکران می‌کشد، اما درمان را نیز به همراه دارد.
مرگ، آمدن، ماندن، جسد، حقیقت.
این‌کلید واژه‌ها را در ذهن بسپارید.
سلام
خب این تاپیک رو زدم تا نظراتتون راجب ترامادول رو سیو داشته باشم و برای رفع مشکلاتش یا حتی انرژی گرفتن هی بهش سر بزنم و خلاصه که گم نکنم.
هر نظری ک دارید چ مثبت چ منفی اینجا بگید :30...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : -No Voice

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37

ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سلام یاسیمن جان، باعث افتخاره که رمانتون رو می‌خونم*.* راستش قبلا ناظر رمانتون بودم و تا حدودی رو قبلا خوندم.

من منتقد نیستم، ولی درحد توانم رمانتون رو نقد می‌کنم(:

نام رمان: نام قشنگی هستش؛ با بدنه رمان مرتبط هست و آدم رو کنجکاو می‌کنه، که چرا ترامادول این‌جا به رخ کشیده شده و چرا نام رمان ترامادول هستش!

همه میدونیم که ترامادول، یک مواد مخدر هستش و گاهی ام برای تسکین درد تجویز میشه و این کنجکاو کننده هستش که چرا این نام برای رمان انتخاب شده!

خلاصه رمان: خلاصه کمی مبهم بود! ولی در عین حال، خوبیش اینجاست که کللل رمان رو لو نداده و خواننده رو تا حدودی با رمان آشنا ساخته. پس میتونیم این بخش رو هم خوب نام ببریم، ولی برای عالی تر شدن هم، لازمه بیشتر روش کار بشه و از کلمات دور از...

امضا : S.LOTFI

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام یاسیمن جان، باعث افتخاره که رمانتون رو می‌خونم*.* راستش قبلا ناظر رمانتون بودم و تا حدودی رو قبلا خوندم.

من منتقد نیستم، ولی درحد توانم رمانتون رو نقد می‌کنم(:

نام رمان: نام قشنگی هستش؛ با بدنه رمان مرتبط هست و آدم رو کنجکاو می‌کنه، که چرا ترامادول این‌جا به رخ کشیده شده و چرا نام رمان ترامادول هستش!

همه میدونیم که ترامادول، یک مواد مخدر هستش و گاهی ام برای تسکین درد تجویز میشه و این کنجکاو کننده هستش که چرا این نام برای رمان انتخاب شده!

خلاصه رمان: خلاصه کمی مبهم بود! ولی در عین حال، خوبیش اینجاست که کللل رمان رو لو نداده و خواننده رو تا حدودی با رمان آشنا ساخته. پس میتونیم این بخش رو هم خوب نام ببریم، ولی برای عالی تر شدن...

آخرین ویرایش

~HADIS~

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
1,266
پسندها
19,088
امتیازها
42,073
مدال‌ها
27
هم‌خوانی گروهی
سلام نویسنده‌ی عزیز
خلاصه گنگ بود
از اسم رمانت ژانر تراژدی هم برداشت می‌شد
مقدمه طولانی بود به طوری‌که من ازش گذشتم و از فریدون بود اگر خود نویسنده متنی کوتاه در حد دو سه خط بنویسه بهتره به نظرم

متن اصلی هم دو بعضی قسمت‌ها گنگ می‌شد.
پارت ۶
صب نه
صبح
داداشاتو: داداش‌هات رو
بزار غلطه بذار درسته
نشنوم ازت بهانه غلطه
ازت بهانه نشنوم درسته
اینجا غلطه
این‌جا درسته
اس‌ام‌اس و تکست و تاچ رو با معادل فارسیشون عوض کن
پارت هفت
گراب یعنی چی؟
اونو غلطه: اون رو
سوغاتیام نه: سوغاتی‌هام
همخوانی نه: هم‌خوانی
پارت ۸
اینجا و اونجا غلطه: این‌جا و اون‌جا
چقد غلطه کلمات و نشکون چه قدر درسته
اینکه غلطه
این‌که درسته
نگاه کندم از نیاوشی که...
از شیوه‌ی بلاغی استفاده شده ساده...

|SAGHAR|

کاربر نیمه فعال
سطح
34

ارسالی‌ها
517
پسندها
34,059
امتیازها
57,873
مدال‌ها
24
اسم ترامادول به نظرم جذابه و کاملا هم به داستان مربوطه. چیزی که ستاره به خاطرش از نیهان دور موند و به همین علت کشمکش‌هایی بین افراد رمان رخ می‌ده.
ژانر‌ها هم به نظرم کاملا مرتبطن.
سیر داستان رمان جالبه. ایده‌ای که رمان رو متفاوت می‌کنه عاشقانه‌ای بود که دختر داستان دچارش شده بود. دیگه نیومدی پیگیر قضیه‌ی جدال بین عماد و نیکائین باشی و بیشتر دنبال زندگی پرفراز و نشیب نیکائین بودی؛ این بنظرم خیلی خوب بود. منتقد نیستم و نمی‌تونم اساسی نظر بدم اما زیاده رمان‌هایی که فقط از اول تا آخر درمورد خ**یا*نت نوشتن و رمانت از این نظر تکراری نیست :)
نوشتن درمورد سوگواری واقعا سخته. مثلا من خودم تو رمانم...

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
اسم ترامادول به نظرم جذابه و کاملا هم به داستان مربوطه. چیزی که ستاره به خاطرش از نیهان دور موند و به همین علت کشمکش‌هایی بین افراد رمان رخ می‌ده.
ژانر‌ها هم به نظرم کاملا مرتبطن.
سیر داستان رمان جالبه. ایده‌ای که رمان رو متفاوت می‌کنه عاشقانه‌ای بود که دختر داستان دچارش شده بود. دیگه نیومدی پیگیر قضیه‌ی جدال بین عماد و نیکائین باشی و بیشتر دنبال زندگی پرفراز و نشیب نیکائین بودی؛ این بنظرم خیلی خوب بود. منتقد نیستم و نمی‌تونم اساسی نظر بدم اما زیاده رمان‌هایی که فقط از اول تا آخر درمورد خ**یا*نت نوشتن و رمانت از این نظر تکراری نیست :)
نوشتن درمورد سوگواری واقعا سخته. مثلا من خودم تو رمانم جون کندم تا کمی متنم رو غمگین کنم چون تا به حال تو...

EUROS

کاربر خبره
سطح
35

ارسالی‌ها
3,509
پسندها
32,095
امتیازها
71,673
مدال‌ها
33
نقد بعد از همخوانی گروهی
به نام او

ذاتا من منتقد نیستم؛ برای همین فقط نظر شخصیم میگم...

این خیلی خوبه که خلاصه رمانت ادم کنجکاو به خوندن رمان میکنه و اینکه کل داستان رو لو نمیده و تو هر جمله یه گره تو ذهن مخاطبش ایجاد می‌کنه. ولی حس میکنم اینکه اول از نیکائین حرف زدی و بعد یهو نیهان، خواننده رو گیج میکنه البته فقط حس میکنم چون من رمان خوندم و از متنش مطلعم خیلی نمیتونه راجب خلاصه نظر بدم.
اسم رمانت برا من که خیلی جذاب بود و اولین بار وقتی دیدمش کنجکاو شدم بخونم.
توصیفات با این ویرایش خیلی بهتر از قبل شده و الان شخصیتا برام قابل...​

امضا : EUROS

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
نقد بعد از همخوانی گروهی
به نام او

ذاتا من منتقد نیستم؛ برای همین فقط نظر شخصیم میگم...

این خیلی خوبه که خلاصه رمانت ادم کنجکاو به خوندن رمان میکنه و اینکه کل داستان رو لو نمیده و تو هر جمله یه گره تو ذهن مخاطبش ایجاد می‌کنه. ولی حس میکنم اینکه اول از نیکائین حرف زدی و بعد یهو نیهان، خواننده رو گیج میکنه البته فقط حس میکنم چون من رمان خوندم و از متنش مطلعم خیلی نمیتونه راجب خلاصه نظر بدم.
اسم رمانت برا من که خیلی جذاب بود و اولین بار وقتی دیدمش کنجکاو شدم بخونم.
توصیفات با این ویرایش...​

مهدیه احمدی

نویسنده افتخاری
سطح
40

ارسالی‌ها
2,701
پسندها
50,614
امتیازها
66,873
مدال‌ها
42
همخوانی گروهی دوم انجمن یک رمان
طبق قبل هم گفتم من منتقد خوبی نیستم اما
به عنوان خواننده نظرم را بیان می‌کنم نه از نوع دیدگاه خودم و سلیقه بلکه از روی چیزی که تا الان یاد گرفتم.
نام رمان خوب و جذاب بود. با محتوی کاملا هماهنگ بود.
خلاصه و مقدمه رو پسندیدم اما هنوز جای کار دلره برای عالی شدن.
شروع رمان خوب بود. از لحاظ اینکه خواننده رو جذب کنه خوب بود.
سیر رمان طبق چیزی که قبلا خوندم و با ویرایش الان خیلی بهتر شده
توصیفات رو خیلی روش کار کردب هر چند هنوز جا داره برای عالی تر شدن اما پیشرفتت خوب بود
ایده رمان خوبه قبلا هم گفتم موضوع رو خوب بیان کردی اما یه خرده طرز بیانت رو باید روش کار کنی یه جاهایی خوب پیش میری یه جاها لنگ میزنی...

امضا : مهدیه احمدی

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
همخوانی گروهی دوم انجمن یک رمان
طبق قبل هم گفتم من منتقد خوبی نیستم اما
به عنوان خواننده نظرم را بیان می‌کنم نه از نوع دیدگاه خودم و سلیقه بلکه از روی چیزی که تا الان یاد گرفتم.
نام رمان خوب و جذاب بود. با محتوی کاملا هماهنگ بود.
خلاصه و مقدمه رو پسندیدم اما هنوز جای کار دلره برای عالی شدن.
شروع رمان خوب بود. از لحاظ اینکه خواننده رو جذب کنه خوب بود.
سیر رمان طبق چیزی که قبلا خوندم و با ویرایش الان خیلی بهتر شده
توصیفات رو خیلی روش کار کردب هر چند هنوز جا داره برای عالی تر شدن اما پیشرفتت خوب بود
ایده رمان خوبه قبلا هم گفتم موضوع رو خوب بیان کردی اما یه خرده طرز بیانت رو باید روش...