نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان لگام گسیختگی | ش.سیدعلی کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

HADISEH._.pd

رو به پیشرفت
سطح
19

ارسالی‌ها
121
پسندها
11,200
امتیازها
27,113
مدال‌ها
12
سلام نویسنده عزیز
رمانتو دوست داشتم و هر پارت که میخوندم بیشتر جذبش میشدم و باید یه خلاصه کلی ازش بگم
خوب رمان راجب دختری به اسم آهو که با پسر خدمتکار خونش ازدواج میکنه واز طرف خانوادش
طرد میشه همسرش یا همون پرهام توی یه باندخلاف کار میکرده و افراد اون بلند کل اطرافیان پرهام رو می کشن توماس یا همون آمین به آهو کمک میکنه
هنوز نقش توماس رو کامل نفهمیدم و منتظر ادامش هستم
اینارو واسه خاطر گروه همخوانی گفتم
درکل رمانتو خیلی باحاله روی بخش های احساسی یه کم بیشتر باید کار کنی این نظر منه
و این که بعضی چیزها مبهمه یک حس عجیبی برام ایجاد میکنه که مشتاق ادامه رمانت میشم
امیدوارم ناراحت نشده باشی عزیزم
نظرات من همینا بود
موفق باشی دلبر

آخرین ویرایش
امضا : HADISEH._.pd

طاهره خالدی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
156
پسندها
1,422
امتیازها
9,763
مدال‌ها
9
برای همخوانی گروهی شانزدهم

خلاصه رمان به خوبی نوشته شده، ژانر عاشقانه به نظر ژانر دوم میاد و ژانر اول که در رمان بیشتر دیده میشه جنایی یا تریلر یکی از این دو هست، آغاز رمان به ژانر تریلر نزدیکه و خوب نوشته شده،توصیفات هم خوب بودن موفق باشی

Mobina.yahyazade

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
12

ارسالی‌ها
835
پسندها
3,837
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • مدیر
سلام نویسنده جان! خسته نباشی.
رمانتون رو خوندم از نظر توصیفات خوب بود اما جای
بهتر شدن داره.
یه نکته، سیر داستانتون بسیار تند بود! مسلما دختری که
شوهرش کشته میشه مخصوصا اینکه عاشقش هم بوده
اینقدر زود سرپا نمیشه، دیگه اینکه به این زودی به یکی دیگه
دل ببنده هم بماند!
به نظرم روی این قسمت خیلی باید کار بشه.

موفق باشین.

امضا : Mobina.yahyazade

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,785
پسندها
16,041
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
سلام نویسنده نازنین خدا قوت
من تازه دست به قلم شدم ولی بیش از 300تا رمان رو خوندم و باهاشون ارتباط گرفتم، اما نکته مهم اینجاس که کدوم رمان تونسته از همون اول احساس اشتیاق رو در من به وجود بیاره(قصدم این نیست که بگم نظر من خیییلی مهمه ولی میخوام بگم منی این همه رمان خوندم خیلی کم برام پیش اومده که از همون اول مشتاق ادامه باشم ولی رمان شما چیزی فرای این بود. انقدر که دلم میخواست به پارت آخر نرسم که تموم بشه در عین حال دلم میخواست بدونم چی میشه؟)این احساس بزرگی که در خواننده رمانت ایجاد کردی نقطه قوت رمانت بود که خیلی از رمان ها ندارن.
من انقدر به رمانت وابسته شدم که مطمئنم از اون افرادی بشم که دائما چک کنه ببینه پارت جدید گذاشتی یانه.
یه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AVA_SEY

ChakavaK

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
923
پسندها
12,183
امتیازها
35,373
مدال‌ها
19
موفق باشی بانو جان و همیشه قلمت خوش‌بدرخشه:458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73:

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
سلام جانا از همخوانی گروه شانزدهمم
باید بگم رمانت رمان خوبی ولی اگر به دنبال بهتر شدنی روی موضوعت کار کن. همونطور که دوست عزیزمون گفتن روند داستان به شدت تند و ناباور بود. شخصیت آهویی که همسرش رو از دست داده و به زودی تونسته دل ببنده. میتونی طول و تفسیرش رو بیشتر کنی یا لاأقل بین اتفاقات فاصله بندازی تا قابل باور بشه و موضوع جذابت بدرخشه. :rose: عذر میخوام از نقدم.

آخرین ویرایش
امضا : روجا

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,087
پسندها
23,080
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
سلام عزیزم. خوشحالم که بخاطر همخوانی از آغاز، برای بار دوم رمانت رو خوندن کردم. در راجع به آغازت حرفی نیست. چرا که علاوه بر اینکه با ژانرها مرتبط هست، اوج هیجانات مخاطب و خواننده رو مجذوب می‌کنه. اکثر ارکان توصیفات به خوبی خوب تشریح شدن و این موجب شده که تجسم محیط اشخاص و کارکترهای داستان قابل تصور باشه. در رابط شخصیت پردازی باید بگم که کارکتر توماس به شدت به چشم اومده. هنوز که هنوزه شخصیت عجیبی به همراه داره و گنگی او موجب این شده که نسبت به کارکترها منحصربفرد باشه.
سیر داستان بسیار خوب و بجا هست و این نوع پردازش شما این رمان رو به سطح خوبی رسونده. ایده و موضوع داستان نو به دور از کلیشه هست و من آیده‌ی خیلی خوبی برای لگام گسیخته‌ت میبینم. قلمت جاوید و جاده‌ی موفقیت برات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Shiva.Panah

م .صالحی

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
821
پسندها
7,756
امتیازها
22,273
مدال‌ها
13
سلام و درود نویسنده‌ی عزیز
من همیشه گفتم ایده و موضوع رمان از هرچیزی واسه‌م مهم‌تره، موضوع بکر و جالبی داره رمانت، حیف کاش بشه فیلمی ازش ساخت.
دیالوگ‌ها جالبن، حتی اگر دیالوگ ساده‌ی باشن شخصیتی که بیانش می‌کنه خاصش کرده، مخصوصاً آمین. اما این دیالوگ هم دوستش داشتم می‌تونه یه دیالوگ ناب باشه
- هر شاه بداخلاقی یه ملکه داره تویه قصه‌ها، که وقتی میره پیشش مثل گربه شرک می‌شه.

nasi_ag

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
941
پسندها
18,472
امتیازها
41,073
مدال‌ها
25
برای همخوانی گروه شانزدهم:

سلام رمانت از نظرم خیلی جذاب و زیباست موفق باشی، مورد خاصی پیدا نکردم

امضا : nasi_ag

| TEAR |

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,723
پسندها
25,250
امتیازها
51,373
مدال‌ها
22
سلام و خسته نباشید.
رمانت خیلی قشنگه واقعا و انتقال احساسات به خوبی انجام شده.
امیدوارم همینطور قوی پیش بری

:402:

امضا : | TEAR |
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.