متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان لگام گسیختگی | ش.سیدعلی کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
سلام عزیزم.‌ خسته نباشی برای نوشتن این رمان زیبا و خواندنی.
عزیز دلم،‌ رمانت ایده نو و جدید داره و اگر پردازش ایده‌ات خوب باشه،‌ رمانت عالی‌تر هم میشه.‌ مثلا یکم،‌ بیشتر به موضوع رمان پر و بال بده،‌ اما نه اونقدری که تبدیل به [ اقرار ] بشه!‌ دقت کن عزیزم که رمانت رو یه وقت تبدیل به اقرار نکنی.‌:bokmal:
نکته بعدی اینکه،‌ رمانت آغاز عالی داشت و در همون آغاز خواننده جذب ادامه خواندن رمان می‌شد. عنوان رمانت هم به محتوای رمان می‌یومد و ارتباط داشت.‌ من خودم به شخصه از عنوان رمانت خوشم اومد. :cloversmileyc:
نکته بعدی،‌ توصیف احساسات هستش.‌ هر نویسنده‌ای میدونه که توصیف احساسات چقدر نقش مهمی تو رمان یا داستان داره.‌ تو احساسات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ADLAYD

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
خلاصه که عزیزم،‌ به نوشتن ادامه بده. موفق باشی.:rose::yes:

امضا : ADLAYD

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
نگاه شما باعث افتخاره من
مرسی از وقت گرانبهایی که گذاشتی و نظر ارزش مندت عزیز دل :icon12::intlove:

امضا : AVA_SEY

Melikadanayii09

کاربر انجمن
سطح
10

ارسالی‌ها
388
پسندها
2,225
امتیازها
12,063
مدال‌ها
12
سلام عزیزم
رمانت واقعا عالیه، ولی اگه بخوام صادقانه نظر بدم اوایل رمان زیاد جذب نشدم و به‌نظرم کسل کننده بود ولی از پارت دهم به بعد واقعا جذاب شد و بی صبرانه منتظر ادامه رمان هستم
موفق باشی

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزم
رمانت واقعا عالیه، ولی اگه بخوام صادقانه نظر بدم اوایل رمان زیاد جذب نشدم و به‌نظرم کسل کننده بود ولی از پارت دهم به بعد واقعا جذاب شد و بی صبرانه منتظر ادامه رمان هستم
موفق باشی
کلی مرسی عزیز دلم برای نظرت
ببخشید اعلان نیومده بود من دیر دیدم:402:

امضا : AVA_SEY

NERISSA

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
203
پسندها
6,418
امتیازها
21,133
مدال‌ها
12
سلام نویسنده نازنین خدا قوت
من تازه دست به قلم شدم ولی بیش از 300تا رمان رو خوندم و باهاشون ارتباط گرفتم، اما نکته مهم اینجاس که کدوم رمان تونسته از همون اول احساس اشتیاق رو در من به وجود بیاره(قصدم این نیست که بگم نظر من خیییلی مهمه ولی میخوام بگم منی این همه رمان خوندم خیلی کم برام پیش اومده که از همون اول مشتاق ادامه باشم ولی رمان شما چیزی فرای این بود. انقدر که دلم میخواست به پارت آخر نرسم که تموم بشه در عین حال دلم میخواست بدونم چی میشه؟)این احساس بزرگی که در خواننده رمانت ایجاد کردی نقطه قوت رمانت بود که خیلی از رمان ها ندارن.
من انقدر به رمانت وابسته شدم که مطمئنم از اون افرادی بشم که دائما چک کنه ببینه پارت جدید گذاشتی یانه.
یه خواهشی داشتم به عنوان یه خواننده وقتی انقدر قلمت قوی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : NERISSA

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,499
پسندها
65,247
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
سلام یار دیرینه‌م
دلبر خوش قلمم... قبل از همخوانی رمانت مطالعه شده بود
عالی بودی! و من هنوز امیدوارم تگ ویژه نصبیت بشه.
توصیفاتت قابل تحسین... موضوع نو و غیرقابل پیشبینی
نام رمان و ژانر و خلاصه و مقدمه هم زیبا هستن
موفق باشی شقایق جانم♡

امضا : Mahsa_rad

Melikadanayii09

کاربر انجمن
سطح
10

ارسالی‌ها
388
پسندها
2,225
امتیازها
12,063
مدال‌ها
12
سلام عزیزم خسته نباشی.
من دفعه قبل هم گفته بودم..واقعا رمان تون عالیه بخصوص موضوع رمان که برای من تازگی داشت، واقعا هر پارت رو که می‌خوندم کیف می‌کردم امیدوارم که موفق باشی :c1heer:

•HOORYA•

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
923
پسندها
17,166
امتیازها
37,073
مدال‌ها
24
جان دلم، امیدوارم از نقد ناراحت نشی گلم، هدفم کمک بهت هس
خوب اول از نام رمانت بگم که چون نخوندم نمیتونم بگم با موضوع منطبق هست یانه، اما واقعا جالبه و جدید
و اما خلاصه، اولین چیزی که به ذهنم اومد اینکه حتما یه زنی به بهانه همکاری و فلان(کلیشه هارو که میدونی) گولش زده شب نیومده ، یا تصادف کرده، و همچین چیزایی
اسم گذاری کارکترت خوشم اومد اما خلاصه رو خواستی کنجکاو کننده کنی، اما کمی بازگویی بیش از حد کردی
میتونستی از روزگارها و اتفاقاتی که اونو جذب سیاهی میکنه بگی، از چاهی که بیخود و ناخواسته افتاده بگی
خوب مقدمه رو نخوندم اما مطمئنم قلمت عالیه
موفق باشی جانم

امضا : •HOORYA•

AZERAKHSH

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
21
پسندها
191
امتیازها
1,748
مدال‌ها
2
سلام عزیزم من انقدر داستان مرموز و جذاب بود برام کلش رو تا جایی که نوشته بودی خوندم و واقعا باید بگم قلم خوبی داری و اگر مطالعه خودت رو بیشتر کنی مطمئنا موفقیتت بیشتر میشه یه تیکه هایی کلمه هارو جا به جا نوشتی که اگه درست کنی بهتر خونده میشن و اینکه شخصیت سما رو بیشتر دوست دارم مطمئنا یه بچه عادی نیست و آمین از همین میترسه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.