متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نقد شورا نقد رمان مدرسه دیونه‌ها(من شیوا هستم)|reyhaneh_eisaei/توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 2,853
  • کاربران تگ شده هیچ

GHAZAL NAROUEI

نویسنده افتخاری
سطح
40

ارسالی‌ها
3,053
پسندها
55,659
امتیازها
69,173
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
558905_42a0970b60d7650602b1434ac66ed992.jpg
با سلام خدمت نویسنده عزیز!
"نقد بی کینه دیگران بر کار ما پاداشی است که ارزش آن را باید دانست"
رمان"مدرسه دیونه‌ها(من شیوا هستم)" بر اساس پست‌های ارائه شده توسط شورای انجمن یک رمان، بر اساس اصول نقد گردیده است.
لطفاً دو روز صبر کنید تا همه نقدها در تاپیک قرار بگیرند.
پس از مطالعه نقدها، برای بیشتر بی‌نقص شدن رمان خود را ویرایش کنید.
اگر مشکلی بود، خصوصی به مدیران نقد تذکر دهید و از بحث و جدل بپرهیزید.

مدیریت تالار نقد

امضا : GHAZAL NAROUEI

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,804
پسندها
45,765
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
نقد رمان مدرسه دیوانه‌ها
نویسنده: ریحانه عیسایی(زینب) reyhaneh_eisaei

نقد عنوان
مدرسه‌ای که دانش‌آموزانش از دم دیوانه هستند! با مشاهده این عنوان یک لبخند احمقانه روی صورتم نشست و دلیلش چشم بسته غیب گفتن عنوان است! مدارسی هستند که دانش‌آموزانش دیوانگی‌های مختص نوجوانی را دارند و این یک امر بدیهی‌ست، اما این امر در جذب مخاطب برای یک رمان موفق عمل خواهد کرد؟!
جوابش برای من واضح است؛ نه! نوجوان‌ها شاید جذب این تم عنوان‌ها شوند و فی‌الواقع تنها مخاطبینی هستند که این عنوان به خود جذب خواهد کرد اما، برای رمان‌خوان‌های حرفه‌ای که از نوجوانی گذر کردند، این عنوان دافعه دارد! رده‌ی سنی این عنوان و کنش‌هایی که در طول رمان شاهدش هستیم، همگی برای نوجوانان است و چه بسا آنها عاشق این‌جور داستان‌ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

YEKTA ONSORI

گوینده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
911
پسندها
24,519
امتیازها
40,273
مدال‌ها
34
نقد رمان مدرسه‌ی دیوانه‌ها

عنوان رمان:
رمان در چند جلد تهیه شده و نام این جلد ( مدرسه‌ی دیوانه‌ها) است. باید بگویم در نگاه اول چندان جذاب نبود، ترکیبِ خلاقانه‌ای نداشت و سطحی انتخاب شده بود. ظاهرا نویسنده سعی داشته که با استفاده‌ی دو کلمه‌ی تقریبا متضاد ذهن خواننده را کنجکاو کند اما عنوان جذابیتی نداشت. باید بگویم که با ژانر اجتماعی کاملا در ارتباط بود. با ژانر طنزهم مرتبط بود اما چندان با ژانر تریلر همخونی نداشت. عنوان رمان با محتوای آن ارتباط قوی‌ای داشت؛ مدرسه‌ای که دانش‌آموزانش قوانینِ عجیبی دارند و علت آن نامعلوم است، بچه‌ها عاشق دعوا و دردسر هستند و به عبارتی حالت دیوانه‌ها را دارند.

ژانر:
ژانر رمان طنز_تریلر_ اجتماعی است. ژانر غالب رمان طنز است اما چندان در رمان...

امضا : YEKTA ONSORI

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
نام رمان:
نام رمان شما یعنی "مدرسه دیوونه‌ها" از یک ترکیب وصفی تشکیل شده است. نام شما نشان دهنده ی صحنه ی اصلی رمان است که مدرسه ای پسرانه است و همچنین صفت دیوانه می تواند به دو صورت معنا شود. ابتدا مدرسه ای خاص که برای دیوانه ها ساخته شده است یا اینکه دیوانه را لقبی برای دانش اموزان مدرسه در نظر بگیریم. با توجه به محتوای رمان شما مورد دوم صحیح است که نشان دهنده ی ژانر کمدی و فضایی طنز است که کم و بیش در رمان شما به چشم می خورد.
نام رمان شما به شخصه برای من جذاب بود. نامی با محتوای طنز که به نظر می توانست کمدی بیاید و لحضات خوشی را برای خواننده رقم بزند پس تا حدودی خواننده را به خواندن جذب می کرد هرچند که نام دومی که شما برای رمانتان انتخاب کرده بودید یعنی" من شیوا هستم" نامی بسیار...

امضا : AYDA HOSSINY