متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار ویژگی های دختر نقش اصلی رمان ها...نخونی از دستت رفته ها.

• نویسنده موضوع Sepideh.T
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 530
  • بازدیدها 11,944
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
من نیز خوشم آمد چند کلمه‌ای خدمتتان عارض شوم
در اکثرمواقع شما با دختری مواجه می‌شید مغرور و لجباز
که سر بازی جرئت حقیقت از دختر فیس و افاده‌ای یا پسر پرروی مقابلش نمیخواد کم بیاره بخاطر همین هرررچی گفتن حاضر میشه انجام بده؛ دقت کنید دوستان، هرچی ن... هرررچی! و این خودش عامل اتفاقات فراوانِ، ب طوری ک هرجا تو موضوع کم آوردی و نفهمیدی چجوری باید رمانو ادامه بدی ی جرئت حقیقت بندازی وسط همه‌ چی روال میشه :30:

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
ولی
از هرچه که بگذریم، بحث کلیشه‌های رمان ترسناک خوش‌تر است!
ینی باور کنید اگه سر هر ژانر رمانی، نویسنده ۱۰درصد فکر کنه، سر نوشتن رمان ترسناک اکثرا ۵درصدم فکر نمیکنن! انقدر که همه‌ی داستان‌ها آبکی و تکراریه.
موضوع جرئت حقیقت گریبان‌گیر این ژانر هم میشه.داشتیم ک پسرداستان دختر بیچاره‌رو سه روز به سمت متروکه‌ی ناکجا آباد فرستاده سر یه بازی! دخترم ک مطیع...عقل هم که آلّاه شکر یوختی:sisi3:
یا مثلا چندتا دختر که دم گوششون بگی "پخ" سه دور رفتن اون دنیا و آیا به هوش بیان بعدش یا نه(!) وسایل مربوطه‌رو میارن روح احضار کنن(معمولا از بستگان درجه یک دختر) و قطعا، ببین قطعا! به‌جای روح یک عدد جن خبیث احضار میشه و الفاتحه... لامصب مگه مجبوری خب؟ والا من یه خاطره به همراه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

YEKTA ONSORI

گوینده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
911
پسندها
24,519
امتیازها
40,273
مدال‌ها
34
اوف یه نکته‌ی اساسی یادم اومد که اگه نگم ظلم میشه:big-grin:
استایل این دخترهایی که بعضی‌هاتون تو رمان‌ها می‌یارید از درازا تو پهلوم:| :straight-face:
آخه خواهر (برادر)، حتی ملکه‌ی انگلیس‌هم شلوار قد هشتاد اونم از نوع (لش) با بلوزهای آنچنانی نمی‌پوشه که تو به زور داری تن کاراکترت می‌کنی
shakinghead.gif
مگه شلوار لی چشه؟ یا از اون لباس پف‌پفی پرنسسی‌ها با تور و کلوش و ربان و همه جور مونجوق و فلان:\
مگه کاراکتر تو لوستر که انقدر استایلش عجق وجقه؟ :blinksmiley:
یا مگه داستان کودک می‌نویس که لباسش پف پفیه؟:458159-cb52a51dde0f659624b862e153db48f9:

امضا : YEKTA ONSORI

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30

ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
دختره ۳۰ تا دوس‌ پسر داشته باهاشون کات کرده
۲۲ بار شکست عشقی خورده
۱۵ بار مساوی کرده
۲۹ بارم خ**یا*نت کرده
یعنی کم مونده‌ سهمیه‌ آسیا رو هم بگیره

بعد نویسنده چنان از پاک بودن و مظلوم و محجوب‌ بودن این‌دختره گفته که حضرت مریم لقب پاک ترین رو گذاشته کنار و گفته
پاک فقط خودت، بقیه اداتم‌ در نمیارم‌

نویسنده‌ی عزیز فقط کم مونده دختره بیاد شوهر عمه‌ی من و تو رو از را به در کنه

بسه خواهشا‌ تمومش‌ کن
شخصیت‌ پاک می‌خوای غلط می‌کنی پسر بیاری تو داستان و BF این دختره کنی

آخرین ویرایش

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
منم یه چیزی بگم که حسابی حرصمو در آورده.
خدایی یعنی خدااااایی فقط سمت ما اسلام هست؟ همه دخترا اُپنن و دختره اگه جلو باباش به دوست پسرش بزنگه بیاد دنبالش هم مشکلی نی
چند روز پیش یکی از همین خز ها رو خوندم، دختره تو مهمونی رقص به نمایش میذاشت از خودش اونم مثبت18 بعد داداش دختره بهش میگف واوووو نایسه! عالی بود!
دِ آخه چرا اینطوریه، اونوقت من یکم موهام بیاد بیرون داداشم کم مونده بزنه تو صورتم.
بعد تازه تو مهمونیاشون همه جور نوشیدنی و اینا هست خدایی من اینارو میخونم تا نگن حراست بهمون گیر داد( که خودش ماجراها داره و یکی از راه‌های آشنایی این دوتا عاشقه داستانه) نمیفهمم ایرانن و فکر میکنم انگلیسی جایی‌ن لامصبا
بعد تازه یه جوری آزاد میرن بیرون یا جلو باباشون از دوست پسراشون میگن که...

امضا : لآجِوَرْد

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
آها، یه چیز دیگه. اینا چرا از دم استاد دانشگاهن و اونجا همو میبینن و دختره که از قضا دانشجوی پسره‌س کلی بلبل زبونی میکنه و پسره همونجا عاشقش میشه تازه پسره مغرور هم هست و به روی خودش نمیاره؟! آخرش هم یا پسر عموش در میاد که ازش خبر نداشت یا دوست داداشش!
خدایی کم از این چیزا بنویسین دهنم سرویس شد.

آخرین ویرایش

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
این ماجرای آهنگ هم که دیگه شورشو درآورده.
هی پسره یا دتره در حال رانندگی آهنگ میذارن که حسشونو بیان میکنه به شخص مقابل بعد هم آینه رو یه جوری تنظیم میکنن که بتونن راحت دختره‌رو یا پسره رو دید بزنن دختره یا... هم به روی خودش نمیاره و تهش با وجدان و ندای درونش درگیره که آیا عاشقمه یانه آیا این برای منه که قبل اینکه خوشحال شن و فکر کنن واسه خودشونه به این فکر میکنن که رقیب دارن و کل اون روز رو زهر مار میشن و پسره یا.... میاد وسط بفهمه چرا ناراحته و الا آخرررررر که ماجراها داره و من دستم سوراخ شده الان!

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
اوممم یه چیز دیگه، اینا چرا همه از دم مانتو کوتاه قرمز میپوشن بعد پسره یا تحریک میشه یا غیرتی و در کل روز یا برج زهر‌مار میشه یا عصبیه و دختره هی میخواد بفهمه چشه؟! یعنی نمیشد مانتو آبی بپوشه مثلا؟ بعد چرا همشون از دم بدون اینکه بدونن لباساشون ست میشه؟ اه تو رو خدا تمومش کنین حالم به هم خورددددد.

یا مثلاااا پسره زخم خورده و سیگاریه، دختره میاد التیامش بده و از همون لحظه اول میگه اگه دوسم داری سیگار رو ترک کن. یعنی یکی هم پیدا نشد بخاطر ما سیگارشو بترکه. آخرش هم یا میذارتش کنار و عاشق دختره میشه یا چون زخم خورده‌س انتقام میگیره از همه‌ی دخترا و بعد پشیمون عاشق دختره میشه و عین سگ میوفته دنبالش. خدایی از این چیزا هم پیدا میشه؟! من که ندیدم اگه دیدین آدرس بدین بیاد سمتمون من بدجور...

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
یه چیز دیگه هم هست که با یکی از دوستان امروز بحثش اومد و آخرش فهمیدم اینا فقط شوهرای ما بدبخت بیچاره‌هاست نه اون خوب خوبای تهرانی، اونم اینه که چرا همشون اسماشون ناناس و باکلاسه؟ یعنی اصغر و اکبر و شهروز و غلام و مَمَد نمیشه؟ خدایی چرا اینقدر تبعیییییض! یکمم از اون باکلاسا دست بکشین بیاین بین ما بدبخت بیچاره ها!

فعلا که دیگه چیزی یادم نی، بازم یادم اومد میگم یکم رعایت بشه

فاطمه شکیبا

نویسنده انجمن
سطح
21

ارسالی‌ها
2,021
پسندها
12,350
امتیازها
38,673
مدال‌ها
21
خیلی جالب بود خندیدم...
حالا چند کلمه هم من بگم...
اخیرا مد شده رمان بنویسن با این مضمون که: دخترا بدبخت و خاک بر سر و توسری خورن!
بابا و داداش دختره شدیدا مذهبی و تعصبی اند، ولی جالبیش اینجاست با وجود مذهبی بودنشون بلد نیستن عین آدم با دخترشون رفتار کنن(اصلا مگه میشه کسی مسلمون باشه ولی قدر و منزلت دختر رو ندونه؟)
بعد شما با یه پدر مواجهید شدیدا مذهبی، اما اسم دخترش نه تنها مذهبی نیست بلکه یه جوریه که خود یونانی های باستانم نشنیدن! (مثلا «آمیتاپاباسیسا»!!! :| )
جالبیش اینجاست هیییییییییچکس توی این خانواده دختره رو دوست نداره و همیشه کاسه کوزه ها رو میشکنن سرش و بهش شک دارن و اگه تکون بخوره بهش تهمت ناپاکی میزنن!!
و دختره هم به زور و اجبار چادر سرش کرده و...
والا تا جایی که من...

امضا : فاطمه شکیبا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.