فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 15/9/18 #661 برای تعمیرکارای موبایل جملهی «بایدفلش بشه» حکم همون «بیا یه نباتداغ درست کنم بخوری خوب شی» مادربزرگا رو داره امضا : فاطمه عبدالهی
برای تعمیرکارای موبایل جملهی «بایدفلش بشه» حکم همون «بیا یه نباتداغ درست کنم بخوری خوب شی» مادربزرگا رو داره
ryhneae کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,949 پسندها 35,461 امتیازها 84,373 مدالها 27 15/9/18 #662 ﻱ ﺳﻮﺍﻝ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺫﻫﻨﻤﻮ ﺩﺭ ﮔﻴﺮ ﮐﺮﺩﻩ : . . . . ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ ﺟﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻲ ﻭ ﺟﺎ ﮐﺮﻩ ﺍﻱ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺧﻮﻧﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻤﺎﺩ ﻭ ﻗﺮﺹ ﻭ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ ﻫﺲ ﻳﺎ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻳﻪ؟ ! ***** ﺁﺑﺮﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﻰ ﺩﺍﺭﻡ، ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻗﺮﺹ ﺿﺪﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﮕﯿﺮﻡ، ﺗﻮ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﯿﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ : ﺳﺮ ﺩﺭﺩ و ﺳﺮ ﮔﯿﺠﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﮭﻮﻉ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻧﺎﺭﺳﺎﯾﻰ ﮐﺒﺪ ﺳﮑﺘﻪ ﻗﺒﻠﻰ و ﺳﮑﺘﻪ ﻯ ﻣﻐﺰﻯ ﻣﺮﮒ ﻧﺎﮔﮭﺎﻧﻰ ! . . . ﮪﯿﭽﻰ ﺩﯾﮕﻪ … ﭘﺸﯿﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ با آستینم پاکش میکنم ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ !! امضا : ryhneae
ﻱ ﺳﻮﺍﻝ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺫﻫﻨﻤﻮ ﺩﺭ ﮔﻴﺮ ﮐﺮﺩﻩ : . . . . ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ ﺟﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻲ ﻭ ﺟﺎ ﮐﺮﻩ ﺍﻱ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺧﻮﻧﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻤﺎﺩ ﻭ ﻗﺮﺹ ﻭ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ ﻫﺲ ﻳﺎ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻳﻪ؟ ! ***** ﺁﺑﺮﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﻰ ﺩﺍﺭﻡ، ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻗﺮﺹ ﺿﺪﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﮕﯿﺮﻡ، ﺗﻮ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﯿﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ : ﺳﺮ ﺩﺭﺩ و ﺳﺮ ﮔﯿﺠﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﮭﻮﻉ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻧﺎﺭﺳﺎﯾﻰ ﮐﺒﺪ ﺳﮑﺘﻪ ﻗﺒﻠﻰ و ﺳﮑﺘﻪ ﻯ ﻣﻐﺰﻯ ﻣﺮﮒ ﻧﺎﮔﮭﺎﻧﻰ ! . . . ﮪﯿﭽﻰ ﺩﯾﮕﻪ … ﭘﺸﯿﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ با آستینم پاکش میکنم ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ !!
Mélomanie مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 6,097 پسندها 43,837 امتیازها 92,373 مدالها 40 15/9/18 #663 آخه چرا اینجوریه… تهران به مشهد 1000 کیلومتر مشهد به تهران 1000 کیلو متر طبقه اول به هفتم :7 طبقه طبقه هفتم به اول :7 طبقه شنبه تا پنج شنبه :5 روز ولی پنج شنبه تا شنبه :2روز امضا : Mélomanie
آخه چرا اینجوریه… تهران به مشهد 1000 کیلومتر مشهد به تهران 1000 کیلو متر طبقه اول به هفتم :7 طبقه طبقه هفتم به اول :7 طبقه شنبه تا پنج شنبه :5 روز ولی پنج شنبه تا شنبه :2روز
ryhneae کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,949 پسندها 35,461 امتیازها 84,373 مدالها 27 15/9/18 #664 مواد لازم برای لاغر کردن خانمها . . . . سوسک بالدار قهوه ای +اتاق قفل شده!!!!! **** ﺩﯾﺸﺐ ﯾﮑﯽ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﺷﺒﺖ ﺷﯿﮏ.. ﻣﻨﻢ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﺷﺐ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺍُﺭﺑﯿﺖ.. . . . . . ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻼکم ﮐﺮﺩ! ﺷﺎﯾﺪ ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺧﺮﺳﯽ ﺩﻭﺳﺖﺩﺍﺷﺘﻪ ... !!! امضا : ryhneae
مواد لازم برای لاغر کردن خانمها . . . . سوسک بالدار قهوه ای +اتاق قفل شده!!!!! **** ﺩﯾﺸﺐ ﯾﮑﯽ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﺷﺒﺖ ﺷﯿﮏ.. ﻣﻨﻢ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﺷﺐ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺍُﺭﺑﯿﺖ.. . . . . . ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻼکم ﮐﺮﺩ! ﺷﺎﯾﺪ ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺧﺮﺳﯽ ﺩﻭﺳﺖﺩﺍﺷﺘﻪ ... !!!
Mélomanie مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 6,097 پسندها 43,837 امتیازها 92,373 مدالها 40 15/9/18 #665 الان دیگه ملاک ازدواج ، پول نیست!!!!!! همینکه پسر گوشیش از این ساده ها باشه یعنی مرد زندگیه!!! امضا : Mélomanie
ryhneae کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,949 پسندها 35,461 امتیازها 84,373 مدالها 27 15/9/18 #666 امروز یه عطسه کردم . . . . بعدش سریع رفتم قرص خوردم، سوپ درست کردم، آب نمک قرقره کردم، وقتی داشتم آبجوش میخوردم ویروس اومد بیرون گفت "باشه داداش،دارم میرم" **** یه سلامی هم عرض کنیم به اون خانمهای خانه دار زحمتکشی که الان دارن جلوی شوهراشون ادای کار کردن درمیارن و جرات نمیکنن برن سمت گوشیهاشون . . . خسته نباشی کدبانو امضا : ryhneae
امروز یه عطسه کردم . . . . بعدش سریع رفتم قرص خوردم، سوپ درست کردم، آب نمک قرقره کردم، وقتی داشتم آبجوش میخوردم ویروس اومد بیرون گفت "باشه داداش،دارم میرم" **** یه سلامی هم عرض کنیم به اون خانمهای خانه دار زحمتکشی که الان دارن جلوی شوهراشون ادای کار کردن درمیارن و جرات نمیکنن برن سمت گوشیهاشون . . . خسته نباشی کدبانو
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 15/9/18 #667 یه معلم داشتیم میگفت شغل ما شغل انبیاست.. منم اومدم خودشیرینی کنم گفتم انبیا که چوپانی میکردن.. معلمم گفت... خب منم دارم همین کارو میکنم گوسفند خدا حفظش کنه زیادی رک بود امضا : فاطمه عبدالهی
یه معلم داشتیم میگفت شغل ما شغل انبیاست.. منم اومدم خودشیرینی کنم گفتم انبیا که چوپانی میکردن.. معلمم گفت... خب منم دارم همین کارو میکنم گوسفند خدا حفظش کنه زیادی رک بود
Mélomanie مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 6,097 پسندها 43,837 امتیازها 92,373 مدالها 40 15/9/18 #668 کاش منوی کافه ها عکس هم داشتن که بدونیم چی سفارش می دیم . . . دیروز رفتم کافی شاپ یک lesdijelkusdv سفارش دادم؛ همون آب خوردن خودمون بود یه زیتون انداخته بودن ته لیوانش امضا : Mélomanie
کاش منوی کافه ها عکس هم داشتن که بدونیم چی سفارش می دیم . . . دیروز رفتم کافی شاپ یک lesdijelkusdv سفارش دادم؛ همون آب خوردن خودمون بود یه زیتون انداخته بودن ته لیوانش
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 15/9/18 #669 شوهرعمه م هربار منو میبینه میپرسه هنوز زن نگرفتی؟ امشب پرسید گفتم تو پریشب خونه ی ما بودی زودپزم مگه؟ ساکت شد امضا : فاطمه عبدالهی
شوهرعمه م هربار منو میبینه میپرسه هنوز زن نگرفتی؟ امشب پرسید گفتم تو پریشب خونه ی ما بودی زودپزم مگه؟ ساکت شد
ryhneae کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,949 پسندها 35,461 امتیازها 84,373 مدالها 27 15/9/18 #670 به دوستم ميگم دوست داري دانشگاه کجاقبول بشي؟؟!! . . . . ميگه: يا امیر شریف يا صنعتي کبیر خدا بیامرز این اواخر زیاد علف میکشید **** ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘــــــﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ . . . . ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﯿﺸﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ: ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﻫﻤﺶ ﺩﺭﻭﻏﻪ، ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻣﺚ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ . . ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺸﻢ! ﭘﺴﺖ ﺑﺎﺷﻢ! ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺑﺎﺷﻢ! ﻋﻮﺿﯽ ﺑﺎﺷﻢ! ﻣﺚ ﻻﺷﺨﻮﺭﺍ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ ... ﺍﺻﻦ ﺑﺸﻢ ﯾﮑﯽ ﻣﺚ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﻫﯿﭽﯽ ﺣﺎﻟﯿﺶ ﻧﯿﺲ!! به نظر شما ﺩﻟﺪﺍﺭﯾﺶ ﺑﺪﻡ ﯾﺎ بزنم جد و آبادشو بیارم جلو چشماش؟؟؟؟ امضا : ryhneae
به دوستم ميگم دوست داري دانشگاه کجاقبول بشي؟؟!! . . . . ميگه: يا امیر شریف يا صنعتي کبیر خدا بیامرز این اواخر زیاد علف میکشید **** ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘــــــﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ . . . . ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﯿﺸﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ: ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﻫﻤﺶ ﺩﺭﻭﻏﻪ، ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻣﺚ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ . . ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺸﻢ! ﭘﺴﺖ ﺑﺎﺷﻢ! ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺑﺎﺷﻢ! ﻋﻮﺿﯽ ﺑﺎﺷﻢ! ﻣﺚ ﻻﺷﺨﻮﺭﺍ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ ... ﺍﺻﻦ ﺑﺸﻢ ﯾﮑﯽ ﻣﺚ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﻫﯿﭽﯽ ﺣﺎﻟﯿﺶ ﻧﯿﺲ!! به نظر شما ﺩﻟﺪﺍﺭﯾﺶ ﺑﺪﻡ ﯾﺎ بزنم جد و آبادشو بیارم جلو چشماش؟؟؟؟