متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگر عاشق کسی شدی، حاضری غرورت رو بشکنی بهش ابراز علاقه کنی؟

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,343
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
ببین تعریف های مختلفی از عشق وجود داره خب مثلا نمونه اش من دختر خالم به یه پسر ابراز علاقه کرد پسره چنان دختر خالم له کرد و رفت که این بنده خدا هنوز ناراحته از سه سال پیش. خب ولی اگه طرفم رو بشناسم و بدونم کیه و چقدر ظرفیت داره بهش میگم اما نه طوری برم بگم عاشقتم و خودمو بهش بچسبونم میگم اگه آرزوت کنم بلدی برآورده شی؟ اگه طرف نگرفت یعنی اسکله اگه گرفت که دیگه مبارکه یعنی هردومون همدیگه رو دوست داریم :458045-7e17d7cb2c113b98da7c47ba590f6f92:
آره خب، دخترا روحیه لطیف و شکننده‌ای دارن، کلا پسرا، همشون نه ها، بعضیاشون؛ دلاشون هتل پنج ستاره‌ست یا فرودگاه امام خمینی، راحت وقتی یکی میاد، راحت می‌تونه بره!!! راحت دل میشکونن، وقتی کارهاشون رو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : NEGIN BARZAN~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] mobina84

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,343
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
آره خب، دخترا روحیه لطیف و شکننده‌ای دارن، کلا پسرا، همشون نه ها، بعضیاشون؛ دلاشون هتل پنج ستاره‌ست یا فرودگاه امام خمینی، راحت وقتی یکی میاد، راحت می‌تونه بره!!! راحت دل میشکونن، وقتی کارهاشون رو با دختره کردن و شاید دل دختره رو بدست آوردن، میگن کات، تمومه، دیگه از هم جداشیم! بعدش هم اگر ببینن بازم دختره داره التماس می‌کنه ک چ کار بدیه غرورت رو پای این بیشعورا بذاری، غرورت رو صد برابر خورد می‌کنن!
بگم دخترا هم هستنا، اما بنسبت کمتر

امضا : NEGIN BARZAN~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] mobina84

Aby_ZM

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,815
پسندها
9,043
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
مطمئنن اگر عاشق شدم اول اعتراف نمی‌کنم
مگه اینکه موقعیت خیلی حساس باشه مثلا داره از دست میره یا من دارم از دست میرم!
در اون صورت اگه اول اعتراف کنم کلا ولش میکنم چون طبق شناخت‌هایی که از آدما دارم بمونم چیزای خوبی نمیشه :106:
باید آینده رو پیش بینی کرد دیگه:219:

امضا : Aby_ZM

هدی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
53
امتیازها
90
آره خب، دخترا روحیه لطیف و شکننده‌ای دارن، کلا پسرا، همشون نه ها، بعضیاشون؛ دلاشون هتل پنج ستاره‌ست یا فرودگاه امام خمینی، راحت وقتی یکی میاد، راحت می‌تونه بره!!! راحت دل میشکونن، وقتی کارهاشون رو با دختره کردن و شاید دل دختره رو بدست آوردن، میگن کات، تمومه، دیگه از هم جداشیم! بعدش هم اگر ببینن بازم دختره داره التماس می‌کنه ک چ کار بدیه غرورت رو پای این بیشعورا بذاری، غرورت رو صد برابر خورد می‌کنن!
موافقم ولی تو وقتی میدونی یه چیزی پر دردسره و می پذیریش باید جنبش هم داشته باشی دیگه :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:

هدی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
53
امتیازها
90
بگم دخترا هم هستنا، اما بنسبت کمتر
بببین منم همینو میگم اما با توجه به سلیقه ام از آدمای لطیف خوشم میاد لوس نه ها لطیف
انسان جایزالخطاست

هدی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
53
امتیازها
90

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
به نظرم ابراز علاقه، غرور شکنی نیست

امضا : Violinist cat❁

_harly_

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
511
پسندها
3,406
امتیازها
17,273
مدال‌ها
11
گرچند تجربشو ندارم ولی
بنظرم برای عشق واقعی اصلا غرور تعریف نشده‌ست

امضا : _harly_

Dinakhales

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
23
امتیازها
33
من که اومدم ابراز کنم ولی دیه دیر شده بود الان نامزد کرده:sisi3:

امضا : Dinakhales

mobina84

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,260
پسندها
20,382
امتیازها
42,073
مدال‌ها
19
اگ عشق واقعی باشه غرور نمیتونه کاری کنه ... اگ دیدن غرورتون از طرف مقابل بیشتر مهمه براتون بیخیالش شین ... چون شما عاشق واقعی نیستین .
عشق با غرور کنار نمیاد !

امضا : mobina84

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا