Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 سن 19 23/1/23 #221 fariba_m گفت با کلاشینکف به سمت معلم فیزیک تیر پرتاپ کردم خون پاچید رو تخته مارمولک _ رفیق_ خونه کلیک کنید تا باز شود... رفیقم با یه مارمولک تو دستش اومد خونمون :/ معلم شیمی / تفنگ / شلوار امضا : Reyhane_j
fariba_m گفت با کلاشینکف به سمت معلم فیزیک تیر پرتاپ کردم خون پاچید رو تخته مارمولک _ رفیق_ خونه کلیک کنید تا باز شود... رفیقم با یه مارمولک تو دستش اومد خونمون :/ معلم شیمی / تفنگ / شلوار
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,781 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 23/1/23 #222 Reyhane_j گفت رفیقم با یه مارمولک تو دستش اومد خونمون :/ معلم شیمی / تفنگ / شلوار کلیک کنید تا باز شود... معلم شیمی با تفنگ اومد تو کلاس دوستم شلوارش خیس کرد امضا : afson^_^
Reyhane_j گفت رفیقم با یه مارمولک تو دستش اومد خونمون :/ معلم شیمی / تفنگ / شلوار کلیک کنید تا باز شود... معلم شیمی با تفنگ اومد تو کلاس دوستم شلوارش خیس کرد
آل۱۱ مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 652 پسندها 8,028 امتیازها 24,973 مدالها 16 سن 20 1/3/23 #223 faryba_a گفت معلم شیمی با تفنگ اومد تو کلاس دوستم شلوارش خیس کرد کلیک کنید تا باز شود... توام سه تا کلمه میگفتی من ادامه میدادم دیگه نامرد امضا : آل۱۱
faryba_a گفت معلم شیمی با تفنگ اومد تو کلاس دوستم شلوارش خیس کرد کلیک کنید تا باز شود... توام سه تا کلمه میگفتی من ادامه میدادم دیگه نامرد
(پرواز) نو ورود سطح 5 ارسالیها 9 پسندها 569 امتیازها 2,590 مدالها 4 1/3/23 #224 آل۱۱ گفت توام سه تا کلمه میگفتی من ادامه میدادم دیگه نامرد کلیک کنید تا باز شود... پنکه_میمون_کتاب بااینا ادامه بده...
آل۱۱ گفت توام سه تا کلمه میگفتی من ادامه میدادم دیگه نامرد کلیک کنید تا باز شود... پنکه_میمون_کتاب بااینا ادامه بده...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/3/23 #225 میمون بازیگوش موقع کتاب خوند من زد پنکه رو انداخت زندگی ، تلخ ، گوشواره امضا : m.sina
(پرواز) نو ورود سطح 5 ارسالیها 9 پسندها 569 امتیازها 2,590 مدالها 4 1/3/23 #226 m.sina گفت میمون بازیگوش موقع کتاب خوند من زد پنکه رو انداخت زندگی ، تلخ ، گوشواره کلیک کنید تا باز شود... یه روزی و یه جایی تصمیم گرفتم گوشواره هایی که یادآور خاطره ی تلخ زندگیم بودن رو دوباره به گوش بندازم خیابون_املت_کتونی آخرین ویرایش 1/3/23
m.sina گفت میمون بازیگوش موقع کتاب خوند من زد پنکه رو انداخت زندگی ، تلخ ، گوشواره کلیک کنید تا باز شود... یه روزی و یه جایی تصمیم گرفتم گوشواره هایی که یادآور خاطره ی تلخ زندگیم بودن رو دوباره به گوش بندازم خیابون_املت_کتونی
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,577 امتیازها 30,973 مدالها 27 1/3/23 مدیر #227 (پرواز) گفت یه روزی و یه جایی تصمیم گرفتم گوشواره هایی که یادآور خاطره ی تلخ زندگیم بودن رو دوباره به گوش بندازم خیابون_املت_کتونی کلیک کنید تا باز شود... توی خیابون با کتونی راه میرفتم، که هوس املت کردم. پرنده / وطن / خون امضا : Fateme Amade
(پرواز) گفت یه روزی و یه جایی تصمیم گرفتم گوشواره هایی که یادآور خاطره ی تلخ زندگیم بودن رو دوباره به گوش بندازم خیابون_املت_کتونی کلیک کنید تا باز شود... توی خیابون با کتونی راه میرفتم، که هوس املت کردم. پرنده / وطن / خون
L Luna:) نو ورود سطح 8 ارسالیها 36 پسندها 1,360 امتیازها 7,803 مدالها 6 1/3/23 #228 fateme_a گفت توی خیابون با کتونی راه میرفتم، که هوس املت کردم. پرنده / وطن / خون کلیک کنید تا باز شود... وطنمون با خون پرندههای آزادیخواه پوشیده شده:) گردن_زرد_فرش امضا : Luna:)
fateme_a گفت توی خیابون با کتونی راه میرفتم، که هوس املت کردم. پرنده / وطن / خون کلیک کنید تا باز شود... وطنمون با خون پرندههای آزادیخواه پوشیده شده:) گردن_زرد_فرش
آل۱۱ مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 652 پسندها 8,028 امتیازها 24,973 مدالها 16 سن 20 1/3/23 #229 Luna:) گفت وطنمون با خون پرندههای آزادیخواه پوشیده شده:) گردن_زرد_فرش کلیک کنید تا باز شود... روی فرش زرد قناری اتاق کوچک رزیتا، دراز کشیدم و گردنم که ورم کرده بود رو مالیدم سگ/ماه/مداد امضا : آل۱۱
Luna:) گفت وطنمون با خون پرندههای آزادیخواه پوشیده شده:) گردن_زرد_فرش کلیک کنید تا باز شود... روی فرش زرد قناری اتاق کوچک رزیتا، دراز کشیدم و گردنم که ورم کرده بود رو مالیدم سگ/ماه/مداد
L Luna:) نو ورود سطح 8 ارسالیها 36 پسندها 1,360 امتیازها 7,803 مدالها 6 1/3/23 #230 آل۱۱ گفت روی فرش زرد قناری اتاق کوچک رزیتا، دراز کشیدم و گردنم که ورم کرده بود رو مالیدم سگ/ماه/مداد کلیک کنید تا باز شود... زیر حلال ماه با مداد طراحیم سگ کشیدم شلوار_بالش_گلدون امضا : Luna:)
آل۱۱ گفت روی فرش زرد قناری اتاق کوچک رزیتا، دراز کشیدم و گردنم که ورم کرده بود رو مالیدم سگ/ماه/مداد کلیک کنید تا باز شود... زیر حلال ماه با مداد طراحیم سگ کشیدم شلوار_بالش_گلدون