Intj_a نو ورود سطح 8 ارسالیها 10 پسندها 1,334 امتیازها 9,483 مدالها 6 31/8/22 #211 Kiyana_al گفت اومدم شارژرم رو از روی سرامیک بردارم که چشمم به سوسک خورد. سفید برفی _ انجلینا جولی _ زیبا کلیک کنید تا باز شود... انجلینا جولی یه سفید برفیه زیباست سیگار قطع شدن هلیوم
Kiyana_al گفت اومدم شارژرم رو از روی سرامیک بردارم که چشمم به سوسک خورد. سفید برفی _ انجلینا جولی _ زیبا کلیک کنید تا باز شود... انجلینا جولی یه سفید برفیه زیباست سیگار قطع شدن هلیوم
م مَمّد کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,261 پسندها 46,215 امتیازها 60,573 مدالها 32 15/12/22 نویسنده موضوع #212 ピエロ گفت انجلینا جولی یه سفید برفیه زیباست سیگار قطع شدن هلیوم کلیک کنید تا باز شود... دود سیگار هلیومی باعث قطع شدن تنفس برای چند لحظه شد رنگ، هاپو، طناب
ピエロ گفت انجلینا جولی یه سفید برفیه زیباست سیگار قطع شدن هلیوم کلیک کنید تا باز شود... دود سیگار هلیومی باعث قطع شدن تنفس برای چند لحظه شد رنگ، هاپو، طناب
Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 سن 19 19/1/23 #213 مَمّد گفت دود سیگار هلیومی باعث قطع شدن تنفس برای چند لحظه شد رنگ، هاپو، طناب کلیک کنید تا باز شود... یه هاپو خوش رنگ با یه طناب تو دهنش داشت میدویید. :/ جیغ / حموم / لولو:/ امضا : Reyhane_j
مَمّد گفت دود سیگار هلیومی باعث قطع شدن تنفس برای چند لحظه شد رنگ، هاپو، طناب کلیک کنید تا باز شود... یه هاپو خوش رنگ با یه طناب تو دهنش داشت میدویید. :/ جیغ / حموم / لولو:/
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,781 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 23/1/23 #214 Reyhane_j گفت یه هاپو خوش رنگ با یه طناب تو دهنش داشت میدویید. :/ جیغ / حموم / لولو:/ کلیک کنید تا باز شود... رفته بودم حموم چشمم به لولو افتاد جیغ کشیدم~_~ شیلنگ _ شتر_ تبر امضا : afson^_^
Reyhane_j گفت یه هاپو خوش رنگ با یه طناب تو دهنش داشت میدویید. :/ جیغ / حموم / لولو:/ کلیک کنید تا باز شود... رفته بودم حموم چشمم به لولو افتاد جیغ کشیدم~_~ شیلنگ _ شتر_ تبر
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,168 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 23/1/23 #215 fariba_m گفت رفته بودم حموم چشمم به لولو افتاد جیغ کشیدم~_~ شیلنگ _ شتر_ تبر کلیک کنید تا باز شود... شتر با تبر زد شیلنگ رو قطع کرد. کتاب...فیزیک...قتل امضا : FATEMEH ASADYAN
fariba_m گفت رفته بودم حموم چشمم به لولو افتاد جیغ کشیدم~_~ شیلنگ _ شتر_ تبر کلیک کنید تا باز شود... شتر با تبر زد شیلنگ رو قطع کرد. کتاب...فیزیک...قتل
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,781 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 23/1/23 #216 .Schatten. گفت شتر با تبر زد شیلنگ رو قطع کرد. کتاب...فیزیک...قتل کلیک کنید تا باز شود... من موقع برداشتن کتاب فیزیک و خوندنش میتونم مرتکب قتل بشم علم... بز.. ترس امضا : afson^_^
.Schatten. گفت شتر با تبر زد شیلنگ رو قطع کرد. کتاب...فیزیک...قتل کلیک کنید تا باز شود... من موقع برداشتن کتاب فیزیک و خوندنش میتونم مرتکب قتل بشم علم... بز.. ترس
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,168 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 23/1/23 #217 fariba_m گفت من موقع برداشتن کتاب فیزیک و خوندنش میتونم مرتکب قتل بشم علم... بز.. ترس کلیک کنید تا باز شود... بز ترسید چون علم در برابرش بود. سوت...کنکور...تفنگ امضا : FATEMEH ASADYAN
fariba_m گفت من موقع برداشتن کتاب فیزیک و خوندنش میتونم مرتکب قتل بشم علم... بز.. ترس کلیک کنید تا باز شود... بز ترسید چون علم در برابرش بود. سوت...کنکور...تفنگ
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,781 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 23/1/23 #218 .Schatten. گفت بز ترسید چون علم در برابرش بود. سوت...کنکور...تفنگ کلیک کنید تا باز شود... سر جلسه کنکور مراقب هی سوت میکشید تفنگ رو برداشتم یه گلوله حرومش کردم آرامش... سر و صدا... خانواده آخرین ویرایش 23/1/23 امضا : afson^_^
.Schatten. گفت بز ترسید چون علم در برابرش بود. سوت...کنکور...تفنگ کلیک کنید تا باز شود... سر جلسه کنکور مراقب هی سوت میکشید تفنگ رو برداشتم یه گلوله حرومش کردم آرامش... سر و صدا... خانواده
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,168 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 23/1/23 #219 fariba_m گفت سر جلسه کنکور مراقب هی سوت میکشید تفنگ رو برداشتم یه گلوله حرومش کردم آرامش... سر و صدا... خانواده کلیک کنید تا باز شود... با وجود سر و صدای خانواده آرامش معنی دیگری دارد. تیر...خون...معلم فیزیک امضا : FATEMEH ASADYAN
fariba_m گفت سر جلسه کنکور مراقب هی سوت میکشید تفنگ رو برداشتم یه گلوله حرومش کردم آرامش... سر و صدا... خانواده کلیک کنید تا باز شود... با وجود سر و صدای خانواده آرامش معنی دیگری دارد. تیر...خون...معلم فیزیک
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,781 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 23/1/23 #220 .Schatten. گفت با وجود سر و صدای خانواده آرامش معنی دیگری دارد. تیر...خون...معلم فیزیک کلیک کنید تا باز شود... با کلاشینکف به سمت معلم فیزیک تیر پرتاپ کردم خون پاچید رو تخته مارمولک _ رفیق_ خونه آخرین ویرایش 23/1/23 امضا : afson^_^
.Schatten. گفت با وجود سر و صدای خانواده آرامش معنی دیگری دارد. تیر...خون...معلم فیزیک کلیک کنید تا باز شود... با کلاشینکف به سمت معلم فیزیک تیر پرتاپ کردم خون پاچید رو تخته مارمولک _ رفیق_ خونه