نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

بیوگرافی «بیوگرافی بچه های هاگوارتز»

• نویسنده موضوع ASIL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 40
  • بازدیدها 3,446
  • کاربران تگ شده هیچ

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
با سلام خدمت همه ی اعضای مدرسه جادوگری هاگوارتز.
هدف از ایجاد این تایپک اینه که همه ی اعضا، به معرفی خود بپردازند!
چه جوری؟
برای مثال این بیوگرافی بنده هست.

اسیل روبرت ماکسمیلین، متولد فرانسه،پدرم یکی از مرگخواران و مادرم یکی از اعضای محفل ققنوس بود. (میدونم...وصلت باحالی بوده!!)
دارای نه نشان محفل مرلین و رئیس سابق وایزنگاموت. در دهه ی سوم عمرم به سر می برم و مجرد هم هستم!

بنده نویسنده ی پنج کتاب طلسم های مدرن و نویسنده ی مجموعه پنج جلدی شیون مرگخواران هستم و بعد از چند سال پر هیجان به عنوان وزیر سحر و جادو، ترجیح دادم باقی عمرم رو صرف سر و سامون دادن به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ASIL

*AFSOON*

نویسنده انجمن
سطح
15

ارسالی‌ها
684
پسندها
8,042
امتیازها
24,973
مدال‌ها
22
دوشیزه الکساندرا آرین، از مادر فرانسوی و از پدر ایرانی هستم. در دوره ریاست آلبوس دامبلدور، از هاگوارتز فارغ التحصیل شدم و بعد از اون تصمیم گرفتم به کشور های صدرنشین جادوگری سفر کنم. بعد از حدود شش سال جادو گردی (!) تصمیم گرفتم به خونه برگردم. مدتی در هاگوارتز به تدریس مشنگ شناسی عمومی مشغول شدم تا اینکه یه پیشنهاد کار بهم شد.:eek: سفر به کشور مادریم، فرانسه، برای نابودی یه شورشگر مشنگ که مخالف استفاده از جادو بود. در سفرم به فرانسه، موفق شدم اون شورشگرو جوری سر جاش بنشونم که بعد از اون دیگه نتونه صاف راه بره!;) این طور بود که از وزارت سحر و جادوی فرانسه مدال افتخار جادوگری دریافت کردم. o_Oکمی بعد دوباره به هاگوارتز برگشتم و همین تازگی مشغول...

امضا : *AFSOON*

roro nei30

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
2,611
پسندها
44,167
امتیازها
69,173
مدال‌ها
33
دوشیزه رورو ٬ از پدر زمینی از مادر کهکشانی و من وقتی از کهکشان به زمین اومدم قصد یادگیری جادو برای نجات سیارم پیدا کردم و در هاگوارتز مشغول شدم و کم کم استاد ورد های جادویی شدم و من قهرمان بعد از این ری پاتر اسم گرفتم(اهمیت ندید)
و بعدش من تونستم هاگوارتز رو به جایی محبوب تبدیل کن(کوتاه بود ولی سقف ریخت)

امضا : roro nei30

اشک سرخ

هنرمند انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
783
پسندها
16,979
امتیازها
44,373
مدال‌ها
24
دوشیزه الی فرموندا .پدرم یک کشاورز اما مادرم اصیل زاده.در دوران کودکی به کمک مادرم جادو رو فرا گرفتم.برخلاف مخالفت های زیاد پدرم از دیوار عبور کردیمو وارد کوچه دیاگون شدیم.همونجا بود که این مدرسه رو به چشم خودم دیدم و مادرم منو به اینجا فرستاد.جادوهای زیادی روی خودم پیدا کردم تا اینکه فهمیدم رنگ قرمز خیلی زیاد به من میاد.هیچی دیگه مامانمینا برام توی بانک ارث گذاشتن خودشونم رفتن یه شهر دیگه.
همین دیگه تموم شد ادامه هم نداره

malikaaraghi

مدیر بازنشسته
سطح
13

ارسالی‌ها
212
پسندها
4,137
امتیازها
17,083
مدال‌ها
13
دوشیزه بانو متولد سوئد از مادری اهل سوئد و پدری ایرانی زاده شدم.
پدرم یه مشنگ زاده بود که به واسته مادرم که زنی اصیل بود که سمت جادو گرایید و در یکی از جنگ ها بر علیه اسمشو نبر قیام کرد و همونجا کشته شد.
اما مادرم جون سالم بدر برد و اون هم الان تو پایتخت سوئد استکهلم زندگی میکنه.
در دهه دوم عمرم زندگی میکنم (اسکی از بانو اسیل) و صاحب دو مغازه در کوچه دیاگون هستم.
از سرگرمی هام گوش دادن به موسیقی هست در اوقات فراغتم بخش هایی از کتاب های تدریس شده رو ویرایش میکنم.
اوپس، داشت یادم میرفت گروه بندی من در مدرسه هاگوارتز گروه هافلپاف هستش با شعار بلند پروازی...

Narges_D

کاربر فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
1,254
پسندها
20,482
امتیازها
48,373
مدال‌ها
23
ربکاجایدن ... مشنگ هستم.. پدرم ومادرم معلمن.. استعدادخاصی ندارم.. فقط زیادی کتاب می خونم.. خونگرمم وباهمه دوست می شم.. موهام طلایی وچشم هام آبیه.. پوستمم سفیده ولاغرم.. درجادوگری خوبم.. عاشق طلسم های نابخشودنی ام.. هاهامراقب خودتون باشین روتون اجرانکنم

امضا : Narges_D

Darya Asemani

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
473
امتیازها
2,678
من گلرت گریندل‌والد هستم،خطرناک‌ترین جادوگر سیاه تمامی دوران. در طول تمام تاریخ تنهاو تنها لرد ولدمورت در خباثت از من پیشی گرفت که البته بهش افتخار میکنم؛ مرد خیلی خوبی بود!
به مدرسه‌ی جادوگری دورمسترانگ رفتم اما در سال ششم به علت آزمایش‌های خطرناک و شیطانی که منجر به مرگ چند تن از همکلاسی‌های سوسولم شد، از مدرسه اخراج شدم.
با دزدیدن چوبدست کهن از صاحب قبلی آن گریگوروویچ، یکی از یادگاران مرگ را به دست آوردم. با به دست آوردن قدرت فراوان این چوبدستی کهن ، دست به جرم و جنایت‌های بسیاری زدم که البته منجر به کشته شدن بسیاری از دانش‌آموزان دورمشترانگ و مشنگ ها و فشفشه ها (کسانی که خود بی جادو زاده شدند ولی پدر و مادرشان جادوگر هستند) شد
مطمئنم بیشتر شما از جنگ بین من و آلبوس دامبلدور خبردار...

امضا : Darya Asemani

qrazi laver

کاربر فعال
سطح
4

ارسالی‌ها
968
پسندها
7,788
امتیازها
28,673
مدال‌ها
3
  • محروم
×سلام به دوستان و دانش آموزان×
......
خب از اسم تاپیک مشخصه دیگه حالا میتونید بیوگرافی از خودتون بدید هرچی دوست داشتید با این تفاوت که اسمتون باید هاگوارتزی باشه. یعنی با تخیل خودتون شخصیت هاگوارتزی رو با خودتون ترکیب کنین.

موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : qrazi laver

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,958
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
به نام خدا
سلام:)
من آنجلینا جانسون هستم. ۱۳ سالمه. به کتابهای فانتزی و علمی تخیلی علاقه دارم. یه برادر کوچولو هم دارم. عاشق لواشکم و همیشه شبا تا دیر وقت بیدار می‌مونم. به همه‌ی درسای هاگوارتز علاقه دارم. توی هاگوارتز، با هرمیون، پانسی، پنه لوپه، هری و گودریک دوستم. سعی می‌کنم با بقیه با مهربونی رفتار کنم و دختر خوبی باشم.
مدرس دروس تاریخچه‌ی جادو و معجون سازی هستم.
یه مجله دارم به نام مجله‌ی رایس و در حال حاضر صاحب مغازه‌ی اختراعات کهکشانی و ردافروشی خانم مالکین هستم. به نویسندگی علاقه دارم و تا حالا سه تا معجون جدید اختراع کردم:)

آخرین ویرایش

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,538
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
من مینروا مک گونگال هستم، ۱۵ ساله ،مدرس کلاس های تغییر شکل و کوییدیچ هستم
من یک جانور نما هستم که به گربه تبدیل میشوم

عاشق حیوون ها هستم و از طبیعت نیز خیلی لذت میبرم .عاشق هیجانم
عضو گریفیندور هستم و معاون هاگوارتز
به گفته ی بعضی از دانش آموزان فردی جدی و خشک و در عین حال صمیمی هستم.
تا چند مدتی مدیر موقت هاگوارتز بودم.
سال ششم ترم دوم ،فعلا هستم
و مهاجم و داور اصلی کوییدیچ هستم
و داور اصلی مسابقه ی کوییدیچ هستم

آخرین ویرایش
امضا : mrywm
عقب
بالا