- تاریخ ثبتنام
- 4/4/17
- ارسالیها
- 1,470
- پسندها
- 7,372
- امتیازها
- 33,973
- مدالها
- 19
سطح
14
- نویسنده موضوع
با سلام خدمت همه ی اعضای مدرسه جادوگری هاگوارتز.
هدف از ایجاد این تایپک اینه که همه ی اعضا، به معرفی خود بپردازند!
چه جوری؟
برای مثال این بیوگرافی بنده هست.
اسیل روبرت ماکسمیلین، متولد فرانسه،پدرم یکی از مرگخواران و مادرم یکی از اعضای محفل ققنوس بود. (میدونم...وصلت باحالی بوده!!)
دارای نه نشان محفل مرلین و رئیس سابق وایزنگاموت. در دهه ی سوم عمرم به سر می برم و مجرد هم هستم!
بنده نویسنده ی پنج کتاب طلسم های مدرن و نویسنده ی مجموعه پنج جلدی شیون مرگخواران هستم و بعد از چند سال پر هیجان به عنوان وزیر سحر و جادو، ترجیح دادم باقی عمرم رو صرف سر و سامون دادن به...
هدف از ایجاد این تایپک اینه که همه ی اعضا، به معرفی خود بپردازند!
چه جوری؟
برای مثال این بیوگرافی بنده هست.
اسیل روبرت ماکسمیلین، متولد فرانسه،پدرم یکی از مرگخواران و مادرم یکی از اعضای محفل ققنوس بود. (میدونم...وصلت باحالی بوده!!)
دارای نه نشان محفل مرلین و رئیس سابق وایزنگاموت. در دهه ی سوم عمرم به سر می برم و مجرد هم هستم!
بنده نویسنده ی پنج کتاب طلسم های مدرن و نویسنده ی مجموعه پنج جلدی شیون مرگخواران هستم و بعد از چند سال پر هیجان به عنوان وزیر سحر و جادو، ترجیح دادم باقی عمرم رو صرف سر و سامون دادن به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سفر به کشور مادریم، فرانسه، برای نابودی یه شورشگر مشنگ که مخالف استفاده از جادو بود. در سفرم به فرانسه، موفق شدم اون شورشگرو جوری سر جاش بنشونم که بعد از اون دیگه نتونه صاف راه بره!;) این طور بود که از وزارت سحر و جادوی فرانسه مدال افتخار جادوگری دریافت کردم. o_Oکمی بعد دوباره به هاگوارتز برگشتم و همین تازگی مشغول...