متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه طرز تهیه “ترشی لبو”ی خوشمزه و مجلسی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 184
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
“ترشی لبو” یکی از خوشمزه ترین ،راحت تر و ساده ترین ترشی پرطرفدار فصل زمستان است که طعم لذیذ و دوست داشتنی آن باعث میشود به دنبال بهترین روش تهیه آن باشید.
مواد لازم برای ترشی لبو:
لبو:1 کیلو
سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز :1 قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل :2 قاشق غذاخوری
دانه فلفل :5 عدد
رزماری :1 برگ
سرکه:2 لیوان
نمک :به مقدار لازم


طرز تهیه ترشی لبو:
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برای دو ساعت بپزد، سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید.

لبوهای خرد شده و شکر را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا برای دو دقیقه با هم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در این مرحله برگ رزماری، تخم گشنیز، سیاه دانه، دانه فلفل و نمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا