- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
“ترشی لبو” یکی از خوشمزه ترین ،راحت تر و ساده ترین ترشی پرطرفدار فصل زمستان است که طعم لذیذ و دوست داشتنی آن باعث میشود به دنبال بهترین روش تهیه آن باشید.
مواد لازم برای ترشی لبو:
لبو:1 کیلو
سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز :1 قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل :2 قاشق غذاخوری
دانه فلفل :5 عدد
رزماری :1 برگ
سرکه:2 لیوان
نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی لبو:
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برای دو ساعت بپزد، سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید.
لبوهای خرد شده و شکر را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا برای دو دقیقه با هم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
در این مرحله برگ رزماری، تخم گشنیز، سیاه دانه، دانه فلفل و نمک...
مواد لازم برای ترشی لبو:
لبو:1 کیلو
سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز :1 قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل :2 قاشق غذاخوری
دانه فلفل :5 عدد
رزماری :1 برگ
سرکه:2 لیوان
نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی لبو:
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برای دو ساعت بپزد، سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید.
لبوهای خرد شده و شکر را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا برای دو دقیقه با هم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
در این مرحله برگ رزماری، تخم گشنیز، سیاه دانه، دانه فلفل و نمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.