از ترس اینکه خیلی ها از قلم بیفتن، کسی رو تگ نکردم؛ با این وجود هر کس که الان داره این نوشته هارو می خونه، بدونه که براش آرزوهای خوب زیادی کردم. به قول استاد عالی نژاد:
" از هر کرانه تیر دعا، کرده ام روان
باشد کز میان آن، یکی کارگر شود"
پ.ن: انشالله همگی سلامت و شاد باشید
سلام به همه:)))
عیدتون مبارک باشه عزیزان ببخشید تگ نمیکنم میترسم به قول دوستمون کسی از قلم بیوفته
سال خوبی رو براتون آرزو میکنم انشالله همیشه شاد و موفق باشین:)))
@همگ
عید میدو وللش الان فهمیدید پروفمو عوض کردم یا نه؟ میدونم خیلی هم بهم میاد پارازیتم نندازید خب برم سر اصل مطلب میخوام آخرین دقایق ۹۹ رو جدی باشم.
قطعاً خیلی تابلوئه که من فردا حتی لحظهی سال تحویل رو هم خواب میمونم برا همین الان تبریک میگم
بهترین اتفاق سال ۹۹ من آشنا شدن با شماها بود شاید بارها فکر کردم اگه باهاتون آشنا نمیشدم کمتر حرص میخوردم ( دقیقا با جفتتونم، خودتونم میدونید چرا )
ولی حالا که به سال ۹۹ و اتفاقهاش فکر میکنم میبینم چقدر خاطره و لحظات خوشی رو برام ساختید و واقعا ممنونم که همیشه بودید و خواهید بود ( فعل آخریم دستوری بود ^-^ ) ZDark ⚡ Thunder
سیب زمینی اعظم
سال و تاریخ و روز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سلام امیدوارم ۱۴۰۰ براتون بهترین سال باشه، پر از موفقیت و اتفاقات خوب.
من همچین حسی نسبت به سال جدید دارم، حسی که بم میگه سال جدید با همهی سالهای دیگه فرق میکنه، مطمئنم خیلیهاتون چنین حسی دارین و امیدوارم واقعا سال خوب و پرباری باشه.
عیدتون مبارک.
اول از ارشدا شروع کنم، یکی خوش قلمه و اون یکی خوش صدا، الحق در و تخته خوب جورن Afsaneh.Norouzy MAEDEH SHAMS
بعدم سرپرستهای عزیز که بازم یکیشون خوش صداست، اون یکی خوش قلم ستاره حقیقت جو وجدانن کی ارشد شدی من ندیدم؟-_- اینم تبریک بگم؟ مهدیه احمدی
و مدیرهای قشنگی که ارادت خاصی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.