PARISA_R پرسنل مدیریت مدیریت کل سایت سطح 29 ارسالیها 1,514 پسندها 25,117 امتیازها 48,073 مدالها 25 سن 25 13/4/21 نویسنده موضوع مدیرکل #51 *YASAMAN* گفت سلام جزء دوازدهم کلیک کنید تا باز شود... عزیزم انتخاب شده بود جزء 13 رو برات گذاشتم
PARISA_R پرسنل مدیریت مدیریت کل سایت سطح 29 ارسالیها 1,514 پسندها 25,117 امتیازها 48,073 مدالها 25 سن 25 13/4/21 نویسنده موضوع مدیرکل #52 Nora⸙ گفت پریسا خانم اگر بنا بر این شد که یه دور دیگه هم قرآن خونده بشه من جزء یک رو هم میخونم یادتون نره منو ها کلیک کنید تا باز شود... عزیزم دوباره قرار میدم
Nora⸙ گفت پریسا خانم اگر بنا بر این شد که یه دور دیگه هم قرآن خونده بشه من جزء یک رو هم میخونم یادتون نره منو ها کلیک کنید تا باز شود... عزیزم دوباره قرار میدم
YASAMAN.RAZIYAN مدیر بازنشسته سطح 22 ارسالیها 3,294 پسندها 13,427 امتیازها 45,473 مدالها 26 13/4/21 #53 PARISA_R گفت عزیزم انتخاب شده بود جزء 13 رو برات گذاشتم کلیک کنید تا باز شود... ممنونم امضا : YASAMAN.RAZIYAN
W W-XixI مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 423 پسندها 14,799 امتیازها 32,573 مدالها 19 13/4/21 #54 maryam.abbasi گفت سلام جزء 20 میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... ؟
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 180 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 7 سن 55 13/4/21 #55 جز12
PARISA_R پرسنل مدیریت مدیریت کل سایت سطح 29 ارسالیها 1,514 پسندها 25,117 امتیازها 48,073 مدالها 25 سن 25 13/4/21 نویسنده موضوع مدیرکل #56 دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙ جزء دوازدهم فاطمه شکیبا... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 15/4/21
دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙ جزء دوازدهم فاطمه شکیبا... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سارا مرتضوی کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 789 پسندها 7,530 امتیازها 26,673 مدالها 14 سن 33 13/4/21 محروم #57 PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : سارا مرتضوی
PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
DELNAZ_N (TARANEH) مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,651 پسندها 13,043 امتیازها 35,373 مدالها 17 13/4/21 #58 PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : DELNAZ_N (TARANEH)
PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
SARA_HEYDARYAN کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 465 پسندها 27,755 امتیازها 44,673 مدالها 19 سن 18 13/4/21 #59 دوباره اعلام امادگی میکنم برای سری دوم جزء ۲ قول میدم با صوت براتون بخونم فقط بذارین شرکت کنم
نازی بانو رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 67 پسندها 492 امتیازها 2,623 مدالها 5 13/4/21 #60 مامانمم دوست داره شرکت کنه اگه میشه دوره دومم جزء دومم به اسم من بزنی؟ اگه هم جز دو رو کسی دیگه خواست جزو اول رو بذار گل آخرین ویرایش 13/4/21 امضا : نازی بانو
مامانمم دوست داره شرکت کنه اگه میشه دوره دومم جزء دومم به اسم من بزنی؟ اگه هم جز دو رو کسی دیگه خواست جزو اول رو بذار گل