نازی بانو رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 67 پسندها 492 امتیازها 2,623 مدالها 5 13/4/21 #61 ببخشید الان برای دوره اول کی شروع کنیم؟ چون من جزءی که داشتم رو خوندم اولین باره برای ختم قران تو انجمن شرکت میکنم امضا : نازی بانو
ببخشید الان برای دوره اول کی شروع کنیم؟ چون من جزءی که داشتم رو خوندم اولین باره برای ختم قران تو انجمن شرکت میکنم
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,928 پسندها 9,701 امتیازها 55,373 مدالها 33 14/4/21 #62 سلام کی باید بخونیم؟؟ زمانش تا کی هست؟ من فقط میدونم برای ماه رمضان هست امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
نازی بانو رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 67 پسندها 492 امتیازها 2,623 مدالها 5 14/4/21 #63 Zahra_A گفت سلام کی باید بخونیم؟؟ زمانش تا کی هست؟ من فقط میدونم برای ماه رمضان هست کلیک کنید تا باز شود... منکه بی قراری میکرد دلم همون جزء رو خوندم امضا : نازی بانو
Zahra_A گفت سلام کی باید بخونیم؟؟ زمانش تا کی هست؟ من فقط میدونم برای ماه رمضان هست کلیک کنید تا باز شود... منکه بی قراری میکرد دلم همون جزء رو خوندم
PARISA_R پرسنل مدیریت مدیریت کل سایت سطح 29 ارسالیها 1,511 پسندها 24,972 امتیازها 48,073 مدالها 25 14/4/21 نویسنده موضوع مدیرکل #64 Zahra_A گفت سلام کی باید بخونیم؟؟ زمانش تا کی هست؟ من فقط میدونم برای ماه رمضان هست کلیک کنید تا باز شود... نازی بانو گفت ببخشید الان برای دوره اول کی شروع کنیم؟ چون من جزءی که داشتم رو خوندم اولین باره برای ختم قران تو انجمن شرکت میکنم کلیک کنید تا باز شود... از امروز بچه ها تا یکم اردیبهشت برای هفته دوم ماه رمضون دوباره اعلام امادگی میگیریم
Zahra_A گفت سلام کی باید بخونیم؟؟ زمانش تا کی هست؟ من فقط میدونم برای ماه رمضان هست کلیک کنید تا باز شود... نازی بانو گفت ببخشید الان برای دوره اول کی شروع کنیم؟ چون من جزءی که داشتم رو خوندم اولین باره برای ختم قران تو انجمن شرکت میکنم کلیک کنید تا باز شود... از امروز بچه ها تا یکم اردیبهشت برای هفته دوم ماه رمضون دوباره اعلام امادگی میگیریم
N.Karevan❀ نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 592 پسندها 15,436 امتیازها 35,373 مدالها 25 14/4/21 #65 PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : N.Karevan❀
PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آ آیناز.ا نو ورود سطح 1 ارسالیها 6 پسندها 27 امتیازها 33 مدالها 1 14/4/21 #66 PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
PARISA_R گفت دوستان من تصمیم داشتم این طرح دوبار در ماه رمضان باشه که با توجه به استقبالی که شما داشتید تصمیم گرفتم 4 بار به صورت هفته ای انجام بدیم. دوستانی که جزء بهشون نرسید در سری اول میتونند اعلام آمادگی کنند. اسامی سری اول در هفته اول جزء اول @LAURA_S جزء دوم kiyarashrifi جزء سوم Rahele.khaleghi جزء چهارم MinHyuk.Ro_Ha جزء پنجم GhdrMtlgh°m3 جزء ششم Hormehr.25 جزء هفتم Arefeh_h جزء هشتم Arefeh_h جزء نهم PARISA_R جزء دهم Z Mahyar.A_W جزء يازدهم Nora⸙... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نازی بانو رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 67 پسندها 492 امتیازها 2,623 مدالها 5 14/4/21 #67 PARISA_R گفت از امروز بچه ها تا یکم اردیبهشت برای هفته دوم ماه رمضون دوباره اعلام امادگی میگیریم کلیک کنید تا باز شود... جزء اول و دوم امضا : نازی بانو
PARISA_R گفت از امروز بچه ها تا یکم اردیبهشت برای هفته دوم ماه رمضون دوباره اعلام امادگی میگیریم کلیک کنید تا باز شود... جزء اول و دوم