متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

تا حالا خواستگار داشتی؟ ^-^

• نویسنده موضوع zeinab z
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 1,084
  • کاربران تگ شده هیچ

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,836
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
خب خب بگین ببینم تا حالا خواستگار داشتین؟
چند تا؟
خاطرات بامزتون رو درباره ی خواستگاریاتون بگین بخندیم :)
لطفا صادق باشید

امضا : zeinab z

MƛƦʆƛ★Ɲ★

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
118
پسندها
4,416
امتیازها
22,273
مدال‌ها
2
خواستگار داشتم چندتارو نمیدونم ولی قبل از که بیان خواستگاری بهشون جواب منفی میدم

حسنا(هکرقلب)

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,509
پسندها
14,699
امتیازها
42,373
مدال‌ها
3
داشتم ولی مامانم همرو رد کرد تازه دو هفته پیش یکی اومد رد کرد:-|
چه پسر مناسبی هم بود

امضا : حسنا(هکرقلب)

sanam_gh_

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
1,886
پسندها
8,653
امتیازها
33,973
مدال‌ها
20
خب خاطره خوستگاری:sick:

یادمه دوست مامانم اومد خونمون ک پسرش هم بیاره باهم صحبت کنیم اینحرفا منم رفتم تواتاق ودروقفل کردهرچه مامانم درزد جواب ندادم محبورشدبگه خوابه ،
ویکی دیگه اقوام دورمون که نمیدونم چجوری ازمن خوشش اومده که باخانواده امدن خواستگاری من نمیدونستمم وقتی فهمیدم بدون آرایشی وچیزی یک لباس زشت چروک وشاال مشکی چروک پوشیدم ورفتم که شایدبرن ولی اونا بیشترخوششون اومد این واقعا عجیبه ازاینازیاده :)

امضا : sanam_gh_

81fati

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
381
پسندها
12,482
امتیازها
50,673
مدال‌ها
1
آره ولی قبل از اینکه بیان ردشون کردم کی حوصله داره چایی بیاره

امضا : 81fati

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,084
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
اره خیلی ولی با نهایت احترام بهشون نه گفتم فعلا خودمو جمع کنم خیلیه :/
یک خاستگار حدود سه ماه پیش داشتم یک دوست خانوادگی ....یک بار یادمه با دخترخالم رفتیم رستوران سرخیابون داشتیم غذا میخوردیم دیدم عارفه اصلا مثل قبلا تند غذا نمیخوره گفتم حالت خوبه مشکلی پیش اومده یا کسی رو دیدی !؟
گفت ارام جان خودت دعوا راه ننداز فقط میشه یکم خودتو سمت چپ بکشونی نمیتونم راحت غذا بخورم گفتم چرا مشکلی پیش اومده به تپ تپه افتاد گفت نه برگشتم دیدم دو پسر پشت ما نشستن بنده خدا یکیش که کاری نداشت که پشتش به ما بود اصلا نمی دیدمش ولی اونی که صورتش طرف ما بود همچنین سفید و بی مو بود رو دیدم خندم گرفت بلند شدم دخترخالم ترسید دستمو گرفت ،گفت بهت چی گفتم اینجا سر ظهره همه هستن و میشناسن به حرفش توجه ای نکردم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
یه بار یه خاستگار از شیراز داشتم... پسر دوست بابام بود ... و منم تاحالا اصلا ندیده بودمشون...وقتی اومدن خاستگاری یه پیرزن خیلی پیر با موهای رنگ کرده و.... خلاصه مادره بنظرم از باباهه خیلی بزرگتر بود خخخ ... بعد باباهه اومد بعدم پسرشون وقتی اومدن انگار صاحبخونه ان رفتن بالا نشستن.... مامانمم چایی ریخته بود داد دستم بیارمشون...وقتی چایی رو بردم پیرزنه دم به دیقه میگفت احسنت...یه چندفه رو زبونم اومد بگم مگه معلم عربی که احسنت احسنت میکنی برام... ولی خوب خفه شدم و چیزی نگفتم...وقتی منو دوماد رفتیم تو اتاقم که باهم بحرفیم...قبل اینکه چیزی بگه با کمال پروویی گفتم:ببین شادوماد من ازت خوشم نمیاد حالام گم میشی میری دست خانوادتو میگیریو هررررییی ..... پسره هم باتعج انگار که اونم از این وصلت راضی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MEHR.AFAQ

دیکتاتورs.yavarnia

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
682
پسندها
8,049
امتیازها
25,273
مدال‌ها
20
داشتم...
یکی که پسر خاله مامانم بود از این ژیگولا،،،ای که من از موهای این بدم میومد...ایین سبزه عید نوروزه...هیچی سر ظهر همه تو اوج خواب ...زنگ خونمون همه رو بلند میکنه...مامانمم میگه تو برو درو وا کن منم با شلوارک صورتی مانتو گشاد مدرسه هم روش با موهای ایین یال شیر رفتم در باز کردم و از شانسم همین اییل تبار ننمون بودن...هیچی دیگه نمی دونم چرا خودشونو زدن به نشناختن...
یه بارم از شانسم پسر همسایمون بود...سیبل داشت ایین هو رستم دستان...منم که هول کردم با دیدن این جیغ زدم گفتم من پسرم...از این سوتی ها خیلی دارم...

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38

ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21