مواد لازم برای ترشی به
- به 1 کیلوگرم
- سرکه 1 لیتر
- نمک به میزان لازم
- میخک یه عدد
- چوب دارچین خرد شده 2 تکه
جایگاه بِه در آشپزی و شیرینی پزی ایرانی بسیار خاص و ویژه است و خوردنی های خوشمزه ای، از غذا گرفته تا شیرینی و دسر و حتی دمنوش می تونیم با این میوه پرخاصیت تهیه کنیم و از خوردنشون لذت ببریم. تاس کباب، مربای به،کیک به، شربت به، ترشی به و .. از جمله خوردنی های آشنایی هستند که احتمالا چندین بار طعم و مزه اونها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.