XAysanX رفیق جدید انجمن سطح 6 تاریخ ثبتنام 1/7/21 ارسالیها 93 پسندها 493 امتیازها 2,803 مدالها 6 17/8/21 #1,061 Setayesh .Mohammadi گفت تو خود قلب منی قلبم میگیره واسه خندهت تا امدی به خودت بیای دیدی دیونت کردم کلیک کنید تا باز شود... میخوام اینو همه دنیا بدونن اونایی که عاشق نیستن دیوونن امضا : XAysanX
Setayesh .Mohammadi گفت تو خود قلب منی قلبم میگیره واسه خندهت تا امدی به خودت بیای دیدی دیونت کردم کلیک کنید تا باز شود... میخوام اینو همه دنیا بدونن اونایی که عاشق نیستن دیوونن
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,224 پسندها 16,639 امتیازها 44,373 مدالها 18 17/8/21 #1,062 XAysanX گفت میخوام اینو همه دنیا بدونن اونایی که عاشق نیستن دیوونن کلیک کنید تا باز شود... نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو تو هم تو غصهها کم میاری امضا : SETAYESH.MO
XAysanX گفت میخوام اینو همه دنیا بدونن اونایی که عاشق نیستن دیوونن کلیک کنید تا باز شود... نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو تو هم تو غصهها کم میاری
XAysanX رفیق جدید انجمن سطح 6 تاریخ ثبتنام 1/7/21 ارسالیها 93 پسندها 493 امتیازها 2,803 مدالها 6 17/8/21 #1,063 Setayesh .Mohammadi گفت نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو تو هم تو غصهها کم میاری کلیک کنید تا باز شود... یکی هست تو قلبم که امشب مینویسم و اون خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه که قلب من انقدر بیتابه امضا : XAysanX
Setayesh .Mohammadi گفت نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو تو هم تو غصهها کم میاری کلیک کنید تا باز شود... یکی هست تو قلبم که امشب مینویسم و اون خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه که قلب من انقدر بیتابه
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 تاریخ ثبتنام 2/5/21 ارسالیها 1,262 پسندها 20,398 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 19 19/8/21 #1,064 XAysanX گفت یکی هست تو قلبم که امشب مینویسم و اون خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه که قلب من انقدر بیتابه کلیک کنید تا باز شود... هنوز چپ سینمه با جون و دل پرسیتیدمش ناز چشماتو کشیدمش که فقط مال خودم شی ! نمیدونم درس یا نح ولی قبوله =/ امضا : mobina84
XAysanX گفت یکی هست تو قلبم که امشب مینویسم و اون خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه که قلب من انقدر بیتابه کلیک کنید تا باز شود... هنوز چپ سینمه با جون و دل پرسیتیدمش ناز چشماتو کشیدمش که فقط مال خودم شی ! نمیدونم درس یا نح ولی قبوله =/
XAysanX رفیق جدید انجمن سطح 6 تاریخ ثبتنام 1/7/21 ارسالیها 93 پسندها 493 امتیازها 2,803 مدالها 6 19/8/21 #1,065 mobina84 گفت هنوز چپ سینمه با جون و دل پرسیتیدمش ناز چشماتو کشیدمش که فقط مال خودم شی ! نمیدونم درس یا نح ولی قبوله =/ کلیک کنید تا باز شود... یار جنگی من شلوار پلنگی من امضا : XAysanX
mobina84 گفت هنوز چپ سینمه با جون و دل پرسیتیدمش ناز چشماتو کشیدمش که فقط مال خودم شی ! نمیدونم درس یا نح ولی قبوله =/ کلیک کنید تا باز شود... یار جنگی من شلوار پلنگی من
untitled مدیر بازنشسته سطح 35 تاریخ ثبتنام 12/7/21 ارسالیها 4,161 پسندها 36,194 امتیازها 74,373 مدالها 37 19/8/21 #1,066 XAysanX گفت یار جنگی من شلوار پلنگی من کلیک کنید تا باز شود... نم نم بارون اروم توی خیابون اومد شاخه گل من نیومد /= امضا : untitled
XAysanX گفت یار جنگی من شلوار پلنگی من کلیک کنید تا باز شود... نم نم بارون اروم توی خیابون اومد شاخه گل من نیومد /=
Laya farhadi رو به پیشرفت سطح 7 تاریخ ثبتنام 13/6/19 ارسالیها 116 پسندها 736 امتیازها 5,003 مدالها 8 19/8/21 #1,067 Mystical Dimples گفت نم نم بارون اروم توی خیابون اومد شاخه گل من نیومد /= کلیک کنید تا باز شود... دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای وای من
Mystical Dimples گفت نم نم بارون اروم توی خیابون اومد شاخه گل من نیومد /= کلیک کنید تا باز شود... دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای وای من
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 تاریخ ثبتنام 2/5/21 ارسالیها 1,262 پسندها 20,398 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 19 19/8/21 #1,068 Laya farhadi گفت دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای وای من کلیک کنید تا باز شود... نیستی اما بودی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودتی جا بکنی ت دل چه شبایی که حتی یادتم نمونده یه زخمایی زدی که قلبمو سوزونده ! امضا : mobina84
Laya farhadi گفت دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای وای من کلیک کنید تا باز شود... نیستی اما بودی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودتی جا بکنی ت دل چه شبایی که حتی یادتم نمونده یه زخمایی زدی که قلبمو سوزونده !
Laya farhadi رو به پیشرفت سطح 7 تاریخ ثبتنام 13/6/19 ارسالیها 116 پسندها 736 امتیازها 5,003 مدالها 8 19/8/21 #1,069 mobina84 گفت نیستی اما بودی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودتی جا بکنی ت دل چه شبایی که حتی یادتم نمونده یه زخمایی زدی که قلبمو سوزونده ! کلیک کنید تا باز شود... های هاااااایییی هاااااییی هاییییی هاییییی ( چیزی نیست شجریانه فقط هنوز شروع نکرده به خوندن)
mobina84 گفت نیستی اما بودی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودتی جا بکنی ت دل چه شبایی که حتی یادتم نمونده یه زخمایی زدی که قلبمو سوزونده ! کلیک کنید تا باز شود... های هاااااایییی هاااااییی هاییییی هاییییی ( چیزی نیست شجریانه فقط هنوز شروع نکرده به خوندن)
Laya farhadi رو به پیشرفت سطح 7 تاریخ ثبتنام 13/6/19 ارسالیها 116 پسندها 736 امتیازها 5,003 مدالها 8 19/8/21 #1,070 mobina84 گفت نیستی اما بودی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودتی جا بکنی ت دل چه شبایی که حتی یادتم نمونده یه زخمایی زدی که قلبمو سوزونده ! کلیک کنید تا باز شود... همه میگن که تو رفتی، همه میگن که تو نیستی همه میگن که دوباره دل تنگمو شکستی دروغه...
mobina84 گفت نیستی اما بودی عطرت یادگاری مونده خوب بلدی خودتی جا بکنی ت دل چه شبایی که حتی یادتم نمونده یه زخمایی زدی که قلبمو سوزونده ! کلیک کنید تا باز شود... همه میگن که تو رفتی، همه میگن که تو نیستی همه میگن که دوباره دل تنگمو شکستی دروغه...