Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,873 امتیازها 30,973 مدالها 27 20/8/21 مدیر #1,081 i_rastaw گفت دیدی دلشوره هام بیجا نبودن چقد خالیه جات اینجا پلو من کلیک کنید تا باز شود... نیومدی خیلی دیره جایی دیگه دل اسیره حرف های قشنگت اصلا توی سر من نمیره امضا : Fateme Amade
i_rastaw گفت دیدی دلشوره هام بیجا نبودن چقد خالیه جات اینجا پلو من کلیک کنید تا باز شود... نیومدی خیلی دیره جایی دیگه دل اسیره حرف های قشنگت اصلا توی سر من نمیره
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 20/8/21 #1,082 _fateme_a_ گفت نیومدی خیلی دیره جایی دیگه دل اسیره حرف های قشنگت اصلا توی سر من نمیره کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم :)! امضا : mobina84
_fateme_a_ گفت نیومدی خیلی دیره جایی دیگه دل اسیره حرف های قشنگت اصلا توی سر من نمیره کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم :)!
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 20/8/21 #1,083 mobina84 گفت هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم :)! کلیک کنید تا باز شود... من همونم که دیوونه میشه برات اونکه داره نفس میکشه تو هوات اون که دلش باته عاشقه دنیاته پات نشسته تا دنیا تا دنیاس باهات امضا : |•°Sinmim°•|
mobina84 گفت هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم :)! کلیک کنید تا باز شود... من همونم که دیوونه میشه برات اونکه داره نفس میکشه تو هوات اون که دلش باته عاشقه دنیاته پات نشسته تا دنیا تا دنیاس باهات
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 20/8/21 #1,084 Sahar_66 گفت من همونم که دیوونه میشه برات اونکه داره نفس میکشه تو هوات اون که دلش باته عاشقه دنیاته پات نشسته تا دنیا تا دنیاس باهات کلیک کنید تا باز شود... ت دلی واسم باش رو به روم یشین و به جای من ت بخون قلق منو که خوب بلدی اتیش بسوزون ! امضا : mobina84
Sahar_66 گفت من همونم که دیوونه میشه برات اونکه داره نفس میکشه تو هوات اون که دلش باته عاشقه دنیاته پات نشسته تا دنیا تا دنیاس باهات کلیک کنید تا باز شود... ت دلی واسم باش رو به روم یشین و به جای من ت بخون قلق منو که خوب بلدی اتیش بسوزون !
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 20/8/21 #1,085 mobina84 گفت ت دلی واسم باش رو به روم یشین و به جای من ت بخون قلق منو که خوب بلدی اتیش بسوزون ! کلیک کنید تا باز شود... نه میتونم با غمت تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم .. ولی نه دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم(: امضا : |•°Sinmim°•|
mobina84 گفت ت دلی واسم باش رو به روم یشین و به جای من ت بخون قلق منو که خوب بلدی اتیش بسوزون ! کلیک کنید تا باز شود... نه میتونم با غمت تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم .. ولی نه دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم(:
Shin_sharifi نو ورود سطح 0 ارسالیها 10 پسندها 99 امتیازها 103 20/8/21 #1,086 mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" کلیک کنید تا باز شود... یه روزی یه جایی بین اینهمه تنهایی... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Shin_sharifi
mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" کلیک کنید تا باز شود... یه روزی یه جایی بین اینهمه تنهایی... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 20/8/21 #1,087 Sahar_66 گفت نه میتونم با غمت تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم .. ولی نه دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم(: کلیک کنید تا باز شود... مگ چی خواستم ازت جز اینکه یکم درکم کنی ! امضا : mobina84
Sahar_66 گفت نه میتونم با غمت تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم .. ولی نه دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم(: کلیک کنید تا باز شود... مگ چی خواستم ازت جز اینکه یکم درکم کنی !
ech_pha نو ورود سطح 2 ارسالیها 25 پسندها 237 امتیازها 990 مدالها 2 20/8/21 #1,088 یه کاری می کنم اسممو که بشنوی بفهمی به بختت لگد نه آتیش زدی یه کاری می کنم خون چشات بند نیاد آره من کینه ایم دارم برات بعدی با ت mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" کلیک کنید تا باز شود... امضا : ech_pha
یه کاری می کنم اسممو که بشنوی بفهمی به بختت لگد نه آتیش زدی یه کاری می کنم خون چشات بند نیاد آره من کینه ایم دارم برات بعدی با ت mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" کلیک کنید تا باز شود...
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 20/8/21 #1,089 ech_pha گفت یه کاری می کنم اسممو که بشنوی بفهمی به بختت لگد نه آتیش زدی یه کاری می کنم خون چشات بند نیاد آره من کینه ایم دارم برات بعدی با ت کلیک کنید تا باز شود... تولدت مبارک رفیق من کسی ک تو همع سختیا بود پشت من با تو میشه خندید حتا ب روی غم|: امضا : |•°Sinmim°•|
ech_pha گفت یه کاری می کنم اسممو که بشنوی بفهمی به بختت لگد نه آتیش زدی یه کاری می کنم خون چشات بند نیاد آره من کینه ایم دارم برات بعدی با ت کلیک کنید تا باز شود... تولدت مبارک رفیق من کسی ک تو همع سختیا بود پشت من با تو میشه خندید حتا ب روی غم|:
zahra_z کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 383 پسندها 1,298 امتیازها 8,563 مدالها 9 21/8/21 #1,090 Sahar_66 گفت تولدت مبارک رفیق من کسی ک تو همع سختیا بود پشت من با تو میشه خندید حتا ب روی غم|: کلیک کنید تا باز شود... میشه نیای میشه ازت خواهش کنم باید ته مونده خاطره هاتو چالش کنم این روزا میگذره ولی شبا رو چیکارش کنم... امضا : zahra_z
Sahar_66 گفت تولدت مبارک رفیق من کسی ک تو همع سختیا بود پشت من با تو میشه خندید حتا ب روی غم|: کلیک کنید تا باز شود... میشه نیای میشه ازت خواهش کنم باید ته مونده خاطره هاتو چالش کنم این روزا میگذره ولی شبا رو چیکارش کنم...