Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 17/8/21 #1,051 _fateme_a_ گفت میخوام اینقده بد بشم که شعرام بمیرم اینقدره نخونم تا صدام بگیره میخوام بزنم تو خاکی یه بار دیگم اینقده لش و لوش که تهران.... کلیک کنید تا باز شود... نصف شب بی من درد داره دلت اوووف این حال منم ربط داره بهت امضا : Rikadow
_fateme_a_ گفت میخوام اینقده بد بشم که شعرام بمیرم اینقدره نخونم تا صدام بگیره میخوام بزنم تو خاکی یه بار دیگم اینقده لش و لوش که تهران.... کلیک کنید تا باز شود... نصف شب بی من درد داره دلت اوووف این حال منم ربط داره بهت
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,873 امتیازها 30,973 مدالها 27 17/8/21 مدیر #1,052 i_rastaw گفت نصف شب بی من درد داره دلت اوووف این حال منم ربط داره بهت کلیک کنید تا باز شود... تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه اونم زیاد زیاد امضا : Fateme Amade
i_rastaw گفت نصف شب بی من درد داره دلت اوووف این حال منم ربط داره بهت کلیک کنید تا باز شود... تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه اونم زیاد زیاد
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 17/8/21 #1,053 _fateme_a_ گفت تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه اونم زیاد زیاد کلیک کنید تا باز شود... دستاتو میگیرم از ت چشمات میبینه میگم که دروغه و طُ داد میزنی و میگی نح عصبی بد میشم کی میخوادت از من بیشتر !؟ امضا : mobina84
_fateme_a_ گفت تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه اونم زیاد زیاد کلیک کنید تا باز شود... دستاتو میگیرم از ت چشمات میبینه میگم که دروغه و طُ داد میزنی و میگی نح عصبی بد میشم کی میخوادت از من بیشتر !؟
XAysanX رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 93 پسندها 493 امتیازها 2,803 مدالها 6 17/8/21 #1,054 mobina84 گفت دستاتو میگیرم از ت چشمات میبینه میگم که دروغه و طُ داد میزنی و میگی نح عصبی بد میشم کی میخوادت از من بیشتر !؟ کلیک کنید تا باز شود... رفتی و یک روز دلم بند نشد بعد تو این بغض که لبخند نشد م**س.ت و خرابه عطر گیسوی توام عاشق تاب و گره موی توام لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : XAysanX
mobina84 گفت دستاتو میگیرم از ت چشمات میبینه میگم که دروغه و طُ داد میزنی و میگی نح عصبی بد میشم کی میخوادت از من بیشتر !؟ کلیک کنید تا باز شود... رفتی و یک روز دلم بند نشد بعد تو این بغض که لبخند نشد م**س.ت و خرابه عطر گیسوی توام عاشق تاب و گره موی توام لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 17/8/21 #1,055 XAysanX گفت رفتی و یک روز دلم بند نشد بعد تو این بغض که لبخند نشد م**س.ت و خرابه عطر گیسوی توام عاشق تاب و گره موی توام کلیک کنید تا باز شود... مو مشکی جذابی ت اخ چقدر نابی ت امضا : mobina84
XAysanX گفت رفتی و یک روز دلم بند نشد بعد تو این بغض که لبخند نشد م**س.ت و خرابه عطر گیسوی توام عاشق تاب و گره موی توام کلیک کنید تا باز شود... مو مشکی جذابی ت اخ چقدر نابی ت
Taban_Art نویسنده افتخاری سطح 27 ارسالیها 1,530 پسندها 16,453 امتیازها 39,073 مدالها 39 17/8/21 #1,056 mobina84 گفت مو مشکی جذابی ت اخ چقدر نابی ت کلیک کنید تا باز شود... تویی درمانم، عشق بپوشانم نیمهی پنهانم ای جان امضا : Taban_Art
mobina84 گفت مو مشکی جذابی ت اخ چقدر نابی ت کلیک کنید تا باز شود... تویی درمانم، عشق بپوشانم نیمهی پنهانم ای جان
Lucida کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 174 پسندها 3,240 امتیازها 16,633 مدالها 10 17/8/21 #1,057 Taban_Art گفت تویی درمانم، عشق بپوشانم نیمهی پنهانم ای جان کلیک کنید تا باز شود... نیست دلداری که دلداری کند نیست غم خواری که غم خواری کند گر چه یاران بسیارند هر طرف نیست یاری تا مرا یاری کند امضا : Lucida
Taban_Art گفت تویی درمانم، عشق بپوشانم نیمهی پنهانم ای جان کلیک کنید تا باز شود... نیست دلداری که دلداری کند نیست غم خواری که غم خواری کند گر چه یاران بسیارند هر طرف نیست یاری تا مرا یاری کند
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 17/8/21 #1,058 mobinaaaaaaa گفت نیست دلداری که دلداری کند نیست غم خواری که غم خواری کند گر چه یاران بسیارند هر طرف نیست یاری تا مرا یاری کند کلیک کنید تا باز شود... دنیام شدی رف واسه قلب من بمون رو به راه شه امضا : mobina84
mobinaaaaaaa گفت نیست دلداری که دلداری کند نیست غم خواری که غم خواری کند گر چه یاران بسیارند هر طرف نیست یاری تا مرا یاری کند کلیک کنید تا باز شود... دنیام شدی رف واسه قلب من بمون رو به راه شه
XAysanX رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 93 پسندها 493 امتیازها 2,803 مدالها 6 17/8/21 #1,059 mobina84 گفت دنیام شدی رف واسه قلب من بمون رو به راه شه کلیک کنید تا باز شود... هنوز عشقت هست نذار برم از دست واسه جدایی بالاخره عزیز دلم وقت هست امضا : XAysanX
mobina84 گفت دنیام شدی رف واسه قلب من بمون رو به راه شه کلیک کنید تا باز شود... هنوز عشقت هست نذار برم از دست واسه جدایی بالاخره عزیز دلم وقت هست
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,224 پسندها 16,615 امتیازها 44,373 مدالها 18 17/8/21 #1,060 XAysanX گفت هنوز عشقت هست نذار برم از دست واسه جدایی بالاخره عزیز دلم وقت هست کلیک کنید تا باز شود... تو خود قلب منی قلبم میگیره واسه خندهت تا امدی به خودت بیای دیدی دیونت کردم امضا : SETAYESH.MO
XAysanX گفت هنوز عشقت هست نذار برم از دست واسه جدایی بالاخره عزیز دلم وقت هست کلیک کنید تا باز شود... تو خود قلب منی قلبم میگیره واسه خندهت تا امدی به خودت بیای دیدی دیونت کردم