Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,873 امتیازها 30,973 مدالها 27 8/9/21 مدیر #1,201 i_rastaw گفت یه عروسک بی حس شدم ک نفس میکشه انگاری فقط کلیک کنید تا باز شود... طرح چشمان تو و جان تو و آن لب خندان تو ایمان مرا برد ایمان مرا برد امضا : Fateme Amade
i_rastaw گفت یه عروسک بی حس شدم ک نفس میکشه انگاری فقط کلیک کنید تا باز شود... طرح چشمان تو و جان تو و آن لب خندان تو ایمان مرا برد ایمان مرا برد
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 8/9/21 #1,202 _fateme_a_ گفت طرح چشمان تو و جان تو و آن لب خندان تو ایمان مرا برد ایمان مرا برد کلیک کنید تا باز شود... دلم ی جایی میخاد ک برم برنگردم چ روزایی ک شب شد تورو پیدا نکردم امضا : Rikadow
_fateme_a_ گفت طرح چشمان تو و جان تو و آن لب خندان تو ایمان مرا برد ایمان مرا برد کلیک کنید تا باز شود... دلم ی جایی میخاد ک برم برنگردم چ روزایی ک شب شد تورو پیدا نکردم
zahra_z کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 383 پسندها 1,298 امتیازها 8,563 مدالها 9 15/9/21 #1,203 i_rastaw گفت دلم ی جایی میخاد ک برم برنگردم چ روزایی ک شب شد تورو پیدا نکردم کلیک کنید تا باز شود... من با تو صدنفرم دنبال دردسرم به تو که فکر میکنم از خودم بی خبرم امضا : zahra_z
i_rastaw گفت دلم ی جایی میخاد ک برم برنگردم چ روزایی ک شب شد تورو پیدا نکردم کلیک کنید تا باز شود... من با تو صدنفرم دنبال دردسرم به تو که فکر میکنم از خودم بی خبرم
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 15/9/21 #1,204 zahra_z گفت من با تو صدنفرم دنبال دردسرم به تو که فکر میکنم از خودم بی خبرم کلیک کنید تا باز شود... منو میگیره نگاهت دلم افتاده ب دامت امضا : Rikadow
zahra_z گفت من با تو صدنفرم دنبال دردسرم به تو که فکر میکنم از خودم بی خبرم کلیک کنید تا باز شود... منو میگیره نگاهت دلم افتاده ب دامت
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,873 امتیازها 30,973 مدالها 27 15/9/21 مدیر #1,205 i_rastaw گفت منو میگیره نگاهت دلم افتاده ب دامت کلیک کنید تا باز شود... تو که خودت میدونی تو قلب من میمونی لااقل بمون یه کاری کن به ظاهر بی قراری کن آبرو داری کن نرووو امضا : Fateme Amade
i_rastaw گفت منو میگیره نگاهت دلم افتاده ب دامت کلیک کنید تا باز شود... تو که خودت میدونی تو قلب من میمونی لااقل بمون یه کاری کن به ظاهر بی قراری کن آبرو داری کن نرووو
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 15/9/21 #1,206 _fateme_a_ گفت تو که خودت میدونی تو قلب من میمونی لااقل بمون یه کاری کن به ظاهر بی قراری کن آبرو داری کن نرووو کلیک کنید تا باز شود... واویلا لیلی دوست دارم خیلی امضا : Rikadow
_fateme_a_ گفت تو که خودت میدونی تو قلب من میمونی لااقل بمون یه کاری کن به ظاهر بی قراری کن آبرو داری کن نرووو کلیک کنید تا باز شود... واویلا لیلی دوست دارم خیلی
Farnaz.zar نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 815 پسندها 32,520 امتیازها 58,173 مدالها 22 15/9/21 #1,207 i_rastaw گفت واویلا لیلی دوست دارم خیلی کلیک کنید تا باز شود... یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود اون که عاشقش بودم اما عاشقم نبود یکی بود که الان نیست میدونم نگران نیست اما من حالم بده تو قلبم ضربان نیست امضا : Farnaz.zar
i_rastaw گفت واویلا لیلی دوست دارم خیلی کلیک کنید تا باز شود... یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود اون که عاشقش بودم اما عاشقم نبود یکی بود که الان نیست میدونم نگران نیست اما من حالم بده تو قلبم ضربان نیست
Setayesh-B کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,178 پسندها 25,768 امتیازها 47,073 مدالها 21 15/9/21 محروم #1,208 Farnaz.zar گفت یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود اون که عاشقش بودم اما عاشقم نبود یکی بود که الان نیست میدونم نگران نیست اما من حالم بده تو قلبم ضربان نیست کلیک کنید تا باز شود... تو که چشمات خیلی قشنگه رنگ چشمات خیلی عجیبه تو که این همه نگاهت واسه چشمام گرم و نجیبه امضا : Setayesh-B
Farnaz.zar گفت یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود اون که عاشقش بودم اما عاشقم نبود یکی بود که الان نیست میدونم نگران نیست اما من حالم بده تو قلبم ضربان نیست کلیک کنید تا باز شود... تو که چشمات خیلی قشنگه رنگ چشمات خیلی عجیبه تو که این همه نگاهت واسه چشمام گرم و نجیبه
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 15/9/21 #1,209 Setayesh-B گفت تو که چشمات خیلی قشنگه رنگ چشمات خیلی عجیبه تو که این همه نگاهت واسه چشمام گرم و نجیبه کلیک کنید تا باز شود... هی میگیره قلبمو شده همه شبام شوم و خاکستری امضا : Rikadow
Setayesh-B گفت تو که چشمات خیلی قشنگه رنگ چشمات خیلی عجیبه تو که این همه نگاهت واسه چشمام گرم و نجیبه کلیک کنید تا باز شود... هی میگیره قلبمو شده همه شبام شوم و خاکستری
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,873 امتیازها 30,973 مدالها 27 15/9/21 مدیر #1,210 i_rastaw گفت هی میگیره قلبمو شده همه شبام شوم و خاکستری کلیک کنید تا باز شود... یارم ای یار یار یارم یار ای یار یار دلکم دلبرکم دلبر بانمکم چی اوردی سرکم و شکستی بال و پرکم امضا : Fateme Amade
i_rastaw گفت هی میگیره قلبمو شده همه شبام شوم و خاکستری کلیک کنید تا باز شود... یارم ای یار یار یارم یار ای یار یار دلکم دلبرکم دلبر بانمکم چی اوردی سرکم و شکستی بال و پرکم