Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,475 امتیازها 96,873 مدالها 41 3/12/22 مدیر #1,641 فلورا. گفت هممون میرم طبیعتا یک بیت ساده بسه واسه گفتن وصیتم اونجا که بغضت یه چی درونت خورد تکون کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه طاقتی نمونده من خودم خواستم که اینجوری بشه من خودم خواستم اینجوری بره چون میدونستم باهام نیستش دلش امضا : Kalŏn
فلورا. گفت هممون میرم طبیعتا یک بیت ساده بسه واسه گفتن وصیتم اونجا که بغضت یه چی درونت خورد تکون کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه طاقتی نمونده من خودم خواستم که اینجوری بشه من خودم خواستم اینجوری بره چون میدونستم باهام نیستش دلش
Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 سن 19 4/12/22 #1,642 دیاناس❀ گفت نه دیگه طاقتی نمونده من خودم خواستم که اینجوری بشه من خودم خواستم اینجوری بره چون میدونستم باهام نیستش دلش کلیک کنید تا باز شود... شاید ی روزی از یادم بری دیگه هیچ جوره نتونی عذابم بدی دیگه نفرت بمونه نه وابستگی واسه همیشه تو واقعا بری امضا : Reyhane_j
دیاناس❀ گفت نه دیگه طاقتی نمونده من خودم خواستم که اینجوری بشه من خودم خواستم اینجوری بره چون میدونستم باهام نیستش دلش کلیک کنید تا باز شود... شاید ی روزی از یادم بری دیگه هیچ جوره نتونی عذابم بدی دیگه نفرت بمونه نه وابستگی واسه همیشه تو واقعا بری
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,475 امتیازها 96,873 مدالها 41 4/12/22 مدیر #1,643 Avina.4 گفت شاید ی روزی از یادم بری دیگه هیچ جوره نتونی عذابم بدی دیگه نفرت بمونه نه وابستگی واسه همیشه تو واقعا بری کلیک کنید تا باز شود... یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم امضا : Kalŏn
Avina.4 گفت شاید ی روزی از یادم بری دیگه هیچ جوره نتونی عذابم بدی دیگه نفرت بمونه نه وابستگی واسه همیشه تو واقعا بری کلیک کنید تا باز شود... یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم
Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 سن 19 4/12/22 #1,644 دیاناس❀ گفت یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم کلیک کنید تا باز شود... من خود اونیم که هر شب بغضمو قورت میدم من شبام سیاه و تاره روشنایی واسه من فقط ی خیاله امضا : Reyhane_j
دیاناس❀ گفت یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم کلیک کنید تا باز شود... من خود اونیم که هر شب بغضمو قورت میدم من شبام سیاه و تاره روشنایی واسه من فقط ی خیاله
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,585 امتیازها 30,973 مدالها 27 4/12/22 مدیر #1,645 Avina.4 گفت من خود اونیم که هر شب بغضمو قورت میدم من شبام سیاه و تاره روشنایی واسه من فقط ی خیاله کلیک کنید تا باز شود... هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی باورم اینه که تو تا آخرش مال منی ماه قشنگ شبام مثل یه خوابی برام امضا : Fateme Amade
Avina.4 گفت من خود اونیم که هر شب بغضمو قورت میدم من شبام سیاه و تاره روشنایی واسه من فقط ی خیاله کلیک کنید تا باز شود... هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی باورم اینه که تو تا آخرش مال منی ماه قشنگ شبام مثل یه خوابی برام
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/12/22 #1,646 fateme_a گفت هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی باورم اینه که تو تا آخرش مال منی ماه قشنگ شبام مثل یه خوابی برام کلیک کنید تا باز شود... منو ول نکنی تو تنهایا کاشکی مثلا یه دفعه فردا بیایی امضا : فلورا.
fateme_a گفت هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی باورم اینه که تو تا آخرش مال منی ماه قشنگ شبام مثل یه خوابی برام کلیک کنید تا باز شود... منو ول نکنی تو تنهایا کاشکی مثلا یه دفعه فردا بیایی
Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 سن 19 5/12/22 #1,647 فلورا. گفت منو ول نکنی تو تنهایا کاشکی مثلا یه دفعه فردا بیایی کلیک کنید تا باز شود... یه موقع هایی هست که حال هیچی نی میذاری پیش بیاد جای پیشبینی امضا : Reyhane_j
فلورا. گفت منو ول نکنی تو تنهایا کاشکی مثلا یه دفعه فردا بیایی کلیک کنید تا باز شود... یه موقع هایی هست که حال هیچی نی میذاری پیش بیاد جای پیشبینی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/12/22 #1,648 Avina.4 گفت یه موقع هایی هست که حال هیچی نی میذاری پیش بیاد جای پیشبینی کلیک کنید تا باز شود... یه خونه نشینم که ممکنه ساکت؛ مدت ها یه گوشه بشینم! ●♪♫ چرا؟ چون هنوز هستم؛ توو شوکِ کارت! ●♪♫!! امضا : فلورا.
Avina.4 گفت یه موقع هایی هست که حال هیچی نی میذاری پیش بیاد جای پیشبینی کلیک کنید تا باز شود... یه خونه نشینم که ممکنه ساکت؛ مدت ها یه گوشه بشینم! ●♪♫ چرا؟ چون هنوز هستم؛ توو شوکِ کارت! ●♪♫!!
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,585 امتیازها 30,973 مدالها 27 5/12/22 مدیر #1,649 فلورا. گفت یه خونه نشینم که ممکنه ساکت؛ مدت ها یه گوشه بشینم! ●♪♫ چرا؟ چون هنوز هستم؛ توو شوکِ کارت! ●♪♫!! کلیک کنید تا باز شود... تو راااا چون جان خود میخواهمت تو رااا چون سایه میپندارمت هر چه تو دوری من صبورم قبل از تو من عاشق نبودم امضا : Fateme Amade
فلورا. گفت یه خونه نشینم که ممکنه ساکت؛ مدت ها یه گوشه بشینم! ●♪♫ چرا؟ چون هنوز هستم؛ توو شوکِ کارت! ●♪♫!! کلیک کنید تا باز شود... تو راااا چون جان خود میخواهمت تو رااا چون سایه میپندارمت هر چه تو دوری من صبورم قبل از تو من عاشق نبودم
Reyhane_j رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 13 پسندها 573 امتیازها 3,753 مدالها 6 سن 19 5/12/22 #1,650 fateme_a گفت تو راااا چون جان خود میخواهمت تو رااا چون سایه میپندارمت هر چه تو دوری من صبورم قبل از تو من عاشق نبودم کلیک کنید تا باز شود... م**س.ت و گیجم منو از این وسط جم کن ببرم جایی ک هیچ کسی نباشه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Reyhane_j
fateme_a گفت تو راااا چون جان خود میخواهمت تو رااا چون سایه میپندارمت هر چه تو دوری من صبورم قبل از تو من عاشق نبودم کلیک کنید تا باز شود... م**س.ت و گیجم منو از این وسط جم کن ببرم جایی ک هیچ کسی نباشه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.