مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #191 lil_scary گفت غیر از خودتو ولش کن ولش کن طرفت حسابت منم م**س.ت و خرابت منم هر کی اومد دکش کن آی دکش کن ی کلیک کنید تا باز شود... یه ذره یواش چشات یه جوریه که هرکی میبینه میمیره براش با همه آره ولی با ما یه نفر اینجوری نباش یه ذره یواش ک امضا : مَه گل
lil_scary گفت غیر از خودتو ولش کن ولش کن طرفت حسابت منم م**س.ت و خرابت منم هر کی اومد دکش کن آی دکش کن ی کلیک کنید تا باز شود... یه ذره یواش چشات یه جوریه که هرکی میبینه میمیره براش با همه آره ولی با ما یه نفر اینجوری نباش یه ذره یواش ک
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #192 mahgol_bmn گفت یه ذره یواش چشات یه جوریه که هرکی میبینه میمیره براش با همه آره ولی با ما یه نفر اینجوری نباش یه ذره یواش ک کلیک کنید تا باز شود... کاش نبودم کاش همون اول ازت خاسته بودم پا نزاری رو من و این غرورم کاشکی از چشم تو افتاده بودم ج امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت یه ذره یواش چشات یه جوریه که هرکی میبینه میمیره براش با همه آره ولی با ما یه نفر اینجوری نباش یه ذره یواش ک کلیک کنید تا باز شود... کاش نبودم کاش همون اول ازت خاسته بودم پا نزاری رو من و این غرورم کاشکی از چشم تو افتاده بودم ج
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #193 lil_scary گفت کاش نبودم کاش همون اول ازت خاسته بودم پا نزاری رو من و این غرورم کاشکی از چشم تو افتاده بودم ج کلیک کنید تا باز شود... جانم باش نوش دارو بعد مرگ فایده نداره جانم باش رخ نمایان کن و این ماه شب تابانم باش جانم باش داد از دل بیقرارت شدم ای فریاد از دل ص امضا : مَه گل
lil_scary گفت کاش نبودم کاش همون اول ازت خاسته بودم پا نزاری رو من و این غرورم کاشکی از چشم تو افتاده بودم ج کلیک کنید تا باز شود... جانم باش نوش دارو بعد مرگ فایده نداره جانم باش رخ نمایان کن و این ماه شب تابانم باش جانم باش داد از دل بیقرارت شدم ای فریاد از دل ص
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #194 mahgol_bmn گفت جانم باش نوش دارو بعد مرگ فایده نداره جانم باش رخ نمایان کن و این ماه شب تابانم باش جانم باش داد از دل بیقرارت شدم ای فریاد از دل ص کلیک کنید تا باز شود... صد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن ب امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت جانم باش نوش دارو بعد مرگ فایده نداره جانم باش رخ نمایان کن و این ماه شب تابانم باش جانم باش داد از دل بیقرارت شدم ای فریاد از دل ص کلیک کنید تا باز شود... صد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن ب
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #195 lil_scary گفت صد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن ب کلیک کنید تا باز شود... ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم تو با این سن کم بردی ازم هوش حواس و زندگیمو الان کاشکی فقط باشی بلد بیشتر کنی وابستگیمو ق امضا : مَه گل
lil_scary گفت صد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن ب کلیک کنید تا باز شود... ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم تو با این سن کم بردی ازم هوش حواس و زندگیمو الان کاشکی فقط باشی بلد بیشتر کنی وابستگیمو ق
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #196 mahgol_bmn گفت ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم تو با این سن کم بردی ازم هوش حواس و زندگیمو الان کاشکی فقط باشی بلد بیشتر کنی وابستگیمو ق کلیک کنید تا باز شود... قلب متروکه و ترسناک رو دیوارای خونه پر عکسات تو دفتر خاطره هاتم بردی منو از یاد خ امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم تو با این سن کم بردی ازم هوش حواس و زندگیمو الان کاشکی فقط باشی بلد بیشتر کنی وابستگیمو ق کلیک کنید تا باز شود... قلب متروکه و ترسناک رو دیوارای خونه پر عکسات تو دفتر خاطره هاتم بردی منو از یاد خ
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #197 lil_scary گفت قلب متروکه و ترسناک رو دیوارای خونه پر عکسات تو دفتر خاطره هاتم بردی منو از یاد خ کلیک کنید تا باز شود... خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم م امضا : مَه گل
lil_scary گفت قلب متروکه و ترسناک رو دیوارای خونه پر عکسات تو دفتر خاطره هاتم بردی منو از یاد خ کلیک کنید تا باز شود... خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم م
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #198 mahgol_bmn گفت خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم م کلیک کنید تا باز شود... منم و قرصای اعصابی ک روی نبضمه ارومم نمیکنه سیگاری ک رو لبمه ت امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم م کلیک کنید تا باز شود... منم و قرصای اعصابی ک روی نبضمه ارومم نمیکنه سیگاری ک رو لبمه ت
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #199 lil_scary گفت منم و قرصای اعصابی ک روی نبضمه ارومم نمیکنه سیگاری ک رو لبمه ت کلیک کنید تا باز شود... تنها یادگاریمون یه عکسه وای از دستت پاشو بیا جمع کن دلمو ببر تو بیا حال خرابمو بخر… همه چی دست خودته اینو بفهم … امضا : مَه گل
lil_scary گفت منم و قرصای اعصابی ک روی نبضمه ارومم نمیکنه سیگاری ک رو لبمه ت کلیک کنید تا باز شود... تنها یادگاریمون یه عکسه وای از دستت پاشو بیا جمع کن دلمو ببر تو بیا حال خرابمو بخر… همه چی دست خودته اینو بفهم …
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,583 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #200 mahgol_bmn گفت تنها یادگاریمون یه عکسه وای از دستت پاشو بیا جمع کن دلمو ببر تو بیا حال خرابمو بخر… همه چی دست خودته اینو بفهم … کلیک کنید تا باز شود... من میخوره به دیوار سرم هی میگیره به سیگار پرم من حق کسی رو نخوردم ولی از همیشه که بیمار ترم امضا : Fateme Amade
mahgol_bmn گفت تنها یادگاریمون یه عکسه وای از دستت پاشو بیا جمع کن دلمو ببر تو بیا حال خرابمو بخر… همه چی دست خودته اینو بفهم … کلیک کنید تا باز شود... من میخوره به دیوار سرم هی میگیره به سیگار پرم من حق کسی رو نخوردم ولی از همیشه که بیمار ترم