مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,560 امتیازها 59,573 مدالها 23 11/5/21 نویسنده موضوع #31 sogi.an گفت هر بار این خرو. محکم نبند نرو. این چشمای خروووو. نکن تو خر ترو:/ "و" کلیک کنید تا باز شود... وای داره گیج میره سرم یکی این درو ببنده چرا اینا دور و برِ منن احترام دارن به بنده وای نبنده به من دل "ل" امضا : مَه گل
sogi.an گفت هر بار این خرو. محکم نبند نرو. این چشمای خروووو. نکن تو خر ترو:/ "و" کلیک کنید تا باز شود... وای داره گیج میره سرم یکی این درو ببنده چرا اینا دور و برِ منن احترام دارن به بنده وای نبنده به من دل "ل"
Sviam کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 344 پسندها 11,112 امتیازها 27,783 مدالها 16 12/5/21 #32 mahgol_bmn گفت وای داره گیج میره سرم یکی این درو ببنده چرا اینا دور و برِ منن احترام دارن به بنده وای نبنده به من دل "ل" کلیک کنید تا باز شود... دل نبد د لعنتی آدما رنگ عوض میکنن سر هر پیچ و خم میرن و رنگ عوض میکنن بین این آدما نباش نه نباش یه ساحلم یه ساحلی طوفانی و بهم زده :) ب امضا : Sviam
mahgol_bmn گفت وای داره گیج میره سرم یکی این درو ببنده چرا اینا دور و برِ منن احترام دارن به بنده وای نبنده به من دل "ل" کلیک کنید تا باز شود... دل نبد د لعنتی آدما رنگ عوض میکنن سر هر پیچ و خم میرن و رنگ عوض میکنن بین این آدما نباش نه نباش یه ساحلم یه ساحلی طوفانی و بهم زده :) ب
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,560 امتیازها 59,573 مدالها 23 12/5/21 نویسنده موضوع #33 ♡SEVDA گفت دل نبد د لعنتی آدما رنگ عوض میکنن سر هر پیچ و خم میرن و رنگ عوض میکنن بین این آدما نباش نه نباش یه ساحلم یه ساحلی طوفانی و بهم زده :) ب کلیک کنید تا باز شود... بدون تو شبام پر از غمو سرماست آره بدون تو ته راهمه ته دنیاست بدون تو شبام پر از غم و آهه اگه تنها بری میبینی آخرش اشتباهه آره این گناهه نگرانت میشدم نمیدیدمت حتی چند ساعت به بودن تو دلم عاشقونه کرده بود عادت "ت" امضا : مَه گل
♡SEVDA گفت دل نبد د لعنتی آدما رنگ عوض میکنن سر هر پیچ و خم میرن و رنگ عوض میکنن بین این آدما نباش نه نباش یه ساحلم یه ساحلی طوفانی و بهم زده :) ب کلیک کنید تا باز شود... بدون تو شبام پر از غمو سرماست آره بدون تو ته راهمه ته دنیاست بدون تو شبام پر از غم و آهه اگه تنها بری میبینی آخرش اشتباهه آره این گناهه نگرانت میشدم نمیدیدمت حتی چند ساعت به بودن تو دلم عاشقونه کرده بود عادت "ت"
Danny رو به پیشرفت سطح 15 ارسالیها 150 پسندها 9,987 امتیازها 23,833 مدالها 10 12/5/21 #34 تو که با همه بجز من مهربونی یکم هم منو نوازش کن تو که آروم جونی یکم تو بغلت این تن خسته رو خوابش کن تو که بخوای میتونی .. ی.. امضا : Danny
تو که با همه بجز من مهربونی یکم هم منو نوازش کن تو که آروم جونی یکم تو بغلت این تن خسته رو خوابش کن تو که بخوای میتونی .. ی..
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 12/5/21 #35 Danny گفت تو که با همه بجز من مهربونی یکم هم منو نوازش کن تو که آروم جونی یکم تو بغلت این تن خسته رو خوابش کن تو که بخوای میتونی .. ی.. کلیک کنید تا باز شود... یه زخمی زدی که موند ردش ترکش کردی و بعدش ترکش نسشت به قلبشو بعدش دیگ نشد که بشه اون ادم قبلش با ا : امضا : mobina84
Danny گفت تو که با همه بجز من مهربونی یکم هم منو نوازش کن تو که آروم جونی یکم تو بغلت این تن خسته رو خوابش کن تو که بخوای میتونی .. ی.. کلیک کنید تا باز شود... یه زخمی زدی که موند ردش ترکش کردی و بعدش ترکش نسشت به قلبشو بعدش دیگ نشد که بشه اون ادم قبلش با ا :
Sviam کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 344 پسندها 11,112 امتیازها 27,783 مدالها 16 12/5/21 #36 mobina84 گفت یه زخمی زدی که موند ردش ترکش کردی و بعدش ترکش نسشت به قلبشو بعدش دیگ نشد که بشه اون ادم قبلش با ا : کلیک کنید تا باز شود... آدم تو نیستم و بخاطر هیچ کسی عوض نمیکنم خودمو به اندازه کافی منو بازی دادی پس راهتو بکش برو با پ امضا : Sviam
mobina84 گفت یه زخمی زدی که موند ردش ترکش کردی و بعدش ترکش نسشت به قلبشو بعدش دیگ نشد که بشه اون ادم قبلش با ا : کلیک کنید تا باز شود... آدم تو نیستم و بخاطر هیچ کسی عوض نمیکنم خودمو به اندازه کافی منو بازی دادی پس راهتو بکش برو با پ
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,560 امتیازها 59,573 مدالها 23 12/5/21 نویسنده موضوع #37 ♡SEVDA گفت آدم تو نیستم و بخاطر هیچ کسی عوض نمیکنم خودمو به اندازه کافی منو بازی دادی پس راهتو بکش برو با پ کلیک کنید تا باز شود... پاشو پاشو اه پاشو وقتشه پاشو با این آهنگ برقص با ریتم و دنگ ایرونی برقص یه نگاه به راست یه نگاه به چپ دستمو بگیر پاشو و برقص با" ص " امضا : مَه گل
♡SEVDA گفت آدم تو نیستم و بخاطر هیچ کسی عوض نمیکنم خودمو به اندازه کافی منو بازی دادی پس راهتو بکش برو با پ کلیک کنید تا باز شود... پاشو پاشو اه پاشو وقتشه پاشو با این آهنگ برقص با ریتم و دنگ ایرونی برقص یه نگاه به راست یه نگاه به چپ دستمو بگیر پاشو و برقص با" ص "
Sviam کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 344 پسندها 11,112 امتیازها 27,783 مدالها 16 12/5/21 #38 mahgol_bmn گفت پاشو پاشو اه پاشو وقتشه پاشو با این آهنگ برقص با ریتم و دنگ ایرونی برقص یه نگاه به راست یه نگاه به چپ دستمو بگیر پاشو و برقص با" ص " کلیک کنید تا باز شود... صدای بی صدا مثِ یک کوه، بلند… مثِ یک خواب، کوتاه… یه مرد بود؛ یه مرد با دستای فقیر… با چشمای محروم… با پاهای خسته… یه مـرد بود؛ یه مــرد… با ک امضا : Sviam
mahgol_bmn گفت پاشو پاشو اه پاشو وقتشه پاشو با این آهنگ برقص با ریتم و دنگ ایرونی برقص یه نگاه به راست یه نگاه به چپ دستمو بگیر پاشو و برقص با" ص " کلیک کنید تا باز شود... صدای بی صدا مثِ یک کوه، بلند… مثِ یک خواب، کوتاه… یه مرد بود؛ یه مرد با دستای فقیر… با چشمای محروم… با پاهای خسته… یه مـرد بود؛ یه مــرد… با ک
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 12/5/21 #39 ♡SEVDA گفت صدای بی صدا مثِ یک کوه، بلند… مثِ یک خواب، کوتاه… یه مرد بود؛ یه مرد با دستای فقیر… با چشمای محروم… با پاهای خسته… یه مـرد بود؛ یه مــرد… با ک کلیک کنید تا باز شود... کاش عشق اولش بودم چرا ازم بدش اومد ؟! هرچی بدی کرده بود به من همش سر اومد رفتو تنها شد و دوباره باز تهش اومددد با ن : امضا : mobina84
♡SEVDA گفت صدای بی صدا مثِ یک کوه، بلند… مثِ یک خواب، کوتاه… یه مرد بود؛ یه مرد با دستای فقیر… با چشمای محروم… با پاهای خسته… یه مـرد بود؛ یه مــرد… با ک کلیک کنید تا باز شود... کاش عشق اولش بودم چرا ازم بدش اومد ؟! هرچی بدی کرده بود به من همش سر اومد رفتو تنها شد و دوباره باز تهش اومددد با ن :
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 316 امتیازها 1,683 مدالها 3 12/5/21 #40 ♡SEVDA گفت صدای بی صدا مثِ یک کوه، بلند… مثِ یک خواب، کوتاه… یه مرد بود؛ یه مرد با دستای فقیر… با چشمای محروم… با پاهای خسته… یه مـرد بود؛ یه مــرد… با ک کلیک کنید تا باز شود... کجا باید برم یه دنیا خاطرت تو رو یادم نیاره کجا باید برم یه لحظه فکر تو منو راحت بزاره.. با هـ امضا : *sahere
♡SEVDA گفت صدای بی صدا مثِ یک کوه، بلند… مثِ یک خواب، کوتاه… یه مرد بود؛ یه مرد با دستای فقیر… با چشمای محروم… با پاهای خسته… یه مـرد بود؛ یه مــرد… با ک کلیک کنید تا باز شود... کجا باید برم یه دنیا خاطرت تو رو یادم نیاره کجا باید برم یه لحظه فکر تو منو راحت بزاره.. با هـ