•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,080 امتیازها 46,373 مدالها 19 11/5/21 مدیر #11 Harrison.W_S گفت یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره از خوشگلی تا نداره با 'ه' کلیک کنید تا باز شود... همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هرکاری کردم یه جوری به زور شه:/ با"ه" امضا : •серо•
Harrison.W_S گفت یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره از خوشگلی تا نداره با 'ه' کلیک کنید تا باز شود... همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هرکاری کردم یه جوری به زور شه:/ با"ه"
H HAKIMEH.MZ مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 3,499 پسندها 27,921 امتیازها 58,173 مدالها 27 سن 24 11/5/21 #12 __.Årđāłăñ گفت همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هرکاری کردم یه جوری به زور شه:/ با"ه" کلیک کنید تا باز شود... هوای شهر دلگیره دلم بیتابه از یادت کجای زندگیمی تو دل دیوونه میخوادت... بعدی با «ت» امضا : HAKIMEH.MZ
__.Årđāłăñ گفت همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هرکاری کردم یه جوری به زور شه:/ با"ه" کلیک کنید تا باز شود... هوای شهر دلگیره دلم بیتابه از یادت کجای زندگیمی تو دل دیوونه میخوادت... بعدی با «ت»
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 11/5/21 نویسنده موضوع #13 PRINCES گفت هوای شهر دلگیره دلم بیتابه از یادت کجای زندگیمی تو دل دیوونه میخوادت... بعدی با «ت» کلیک کنید تا باز شود... تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی با "ی" * خودم که بیشتر از همه گفتم امضا : مَه گل
PRINCES گفت هوای شهر دلگیره دلم بیتابه از یادت کجای زندگیمی تو دل دیوونه میخوادت... بعدی با «ت» کلیک کنید تا باز شود... تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی با "ی" * خودم که بیشتر از همه گفتم
H HAKIMEH.MZ مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 3,499 پسندها 27,921 امتیازها 58,173 مدالها 27 سن 24 11/5/21 #14 mahgol_bmn گفت تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی با "ی" * خودم که بیشتر از همه گفتم کلیک کنید تا باز شود... یاااار جنگی من شلوار پلنگی مننن با «ن» امضا : HAKIMEH.MZ
mahgol_bmn گفت تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی با "ی" * خودم که بیشتر از همه گفتم کلیک کنید تا باز شود... یاااار جنگی من شلوار پلنگی مننن با «ن»
•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,080 امتیازها 46,373 مدالها 19 11/5/21 مدیر #15 PRINCES گفت یاااار جنگی من شلوار پلنگی مننن با «ن» کلیک کنید تا باز شود... نازی مثل ارتش هیتلر همونقدر کشنده همونقدم نامرد مسکنی مثل مورفین همونقدر آرامش بخش همونقدر اعتیاد آور با"ر" امضا : •серо•
PRINCES گفت یاااار جنگی من شلوار پلنگی مننن با «ن» کلیک کنید تا باز شود... نازی مثل ارتش هیتلر همونقدر کشنده همونقدم نامرد مسکنی مثل مورفین همونقدر آرامش بخش همونقدر اعتیاد آور با"ر"
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 11/5/21 نویسنده موضوع #16 __.Årđāłăñ گفت نازی مثل ارتش هیتلر همونقدر کشنده همونقدم نامرد مسکنی مثل مورفین همونقدر آرامش بخش همونقدر اعتیاد آور با"ر" کلیک کنید تا باز شود... رفتیو رفتیو این دل من منتظر بشنوه آخر شب صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش میخواستم همه چیو بگمو وقت نشد به خودم گفتم عرفان بگو دیگه خر نشو با "و" امضا : مَه گل
__.Årđāłăñ گفت نازی مثل ارتش هیتلر همونقدر کشنده همونقدم نامرد مسکنی مثل مورفین همونقدر آرامش بخش همونقدر اعتیاد آور با"ر" کلیک کنید تا باز شود... رفتیو رفتیو این دل من منتظر بشنوه آخر شب صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش میخواستم همه چیو بگمو وقت نشد به خودم گفتم عرفان بگو دیگه خر نشو با "و"
H HAKIMEH.MZ مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 3,499 پسندها 27,921 امتیازها 58,173 مدالها 27 سن 24 11/5/21 #17 mahgol_bmn گفت رفتیو رفتیو این دل من منتظر بشنوه آخر شب صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش میخواستم همه چیو بگمو وقت نشد به خودم گفتم عرفان بگو دیگه خر نشو با "و" کلیک کنید تا باز شود... واسه تو یه دل که سهله، من جون میدم آره بله تو بگو بریم، همین الان دوتایی جاده حله! با تو رو هزاره حسم، از اولش میدونستم… م امضا : HAKIMEH.MZ
mahgol_bmn گفت رفتیو رفتیو این دل من منتظر بشنوه آخر شب صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش میخواستم همه چیو بگمو وقت نشد به خودم گفتم عرفان بگو دیگه خر نشو با "و" کلیک کنید تا باز شود... واسه تو یه دل که سهله، من جون میدم آره بله تو بگو بریم، همین الان دوتایی جاده حله! با تو رو هزاره حسم، از اولش میدونستم… م
ANAM CARA کاربر قابل احترام سطح 32 ارسالیها 2,060 پسندها 26,221 امتیازها 51,373 مدالها 43 سن 19 11/5/21 #18 mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" کلیک کنید تا باز شود... یا میای یا میام بگی هرجا میام سر تو تا ته دنیا میام تو منو درک کن نباشی در کل نداره بی تو این گوشی یه زنگ خور با " ر " امضا : ANAM CARA
mahgol_bmn گفت واویلا واویلا واویلا واویلا آفتاب نشی باز بری زیر ابرا مروارید نشی بری ته دریا رود خونه نشی بری قاطی سیلا اگه اینجوری بشه واویلا واویلا واویلا واویلا پریزاده نشی گم شی نری عزیز مردم شی با "ی" کلیک کنید تا باز شود... یا میای یا میام بگی هرجا میام سر تو تا ته دنیا میام تو منو درک کن نباشی در کل نداره بی تو این گوشی یه زنگ خور با " ر "
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 11/5/21 نویسنده موضوع #19 PRINCES گفت واسه تو یه دل که سهله، من جون میدم آره بله تو بگو بریم، همین الان دوتایی جاده حله! با تو رو هزاره حسم، از اولش میدونستم… م کلیک کنید تا باز شود... میدونم آخرشم میمونه باهام دلگیری نمیذاره تاثیری رو دل تو اصلا اینکه من وابسته م تو بری میترسم با "م" -*fatima-* گفت یا میای یا میام بگی هرجا میام سر تو تا ته دنیا میام تو منو درک کن نباشی در کل نداره بی تو این گوشی یه زنگ خور با " ر " کلیک کنید تا باز شود... رفته چشمای تو به کی باید اینو بگی مردم از دیوونگی بسه باید دلو بدی واسم ژلوفنی نمیذارم تو بری اونی که نمیبره بی تو خوابش من عشق من هواپیماس خلبانش من بیا دل دیوونم بکن یه کاریش کجا برم هرچی میخوام تو داریش با "ش" امضا : مَه گل
PRINCES گفت واسه تو یه دل که سهله، من جون میدم آره بله تو بگو بریم، همین الان دوتایی جاده حله! با تو رو هزاره حسم، از اولش میدونستم… م کلیک کنید تا باز شود... میدونم آخرشم میمونه باهام دلگیری نمیذاره تاثیری رو دل تو اصلا اینکه من وابسته م تو بری میترسم با "م" -*fatima-* گفت یا میای یا میام بگی هرجا میام سر تو تا ته دنیا میام تو منو درک کن نباشی در کل نداره بی تو این گوشی یه زنگ خور با " ر " کلیک کنید تا باز شود... رفته چشمای تو به کی باید اینو بگی مردم از دیوونگی بسه باید دلو بدی واسم ژلوفنی نمیذارم تو بری اونی که نمیبره بی تو خوابش من عشق من هواپیماس خلبانش من بیا دل دیوونم بکن یه کاریش کجا برم هرچی میخوام تو داریش با "ش"
| Ṃὄђᾄммᾄḋ | کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 998 پسندها 15,331 امتیازها 38,073 مدالها 22 11/5/21 #20 PRINCES گفت واسه تو یه دل که سهله، من جون میدم آره بله تو بگو بریم، همین الان دوتایی جاده حله! با تو رو هزاره حسم، از اولش میدونستم… م کلیک کنید تا باز شود... من برم هیشکی تنها نمیشه، بغض ابری برام وا نمیشه طفلکی مادرم بعده من حتما افسرده میشه! "ه" آخرین ویرایش 11/5/21
PRINCES گفت واسه تو یه دل که سهله، من جون میدم آره بله تو بگو بریم، همین الان دوتایی جاده حله! با تو رو هزاره حسم، از اولش میدونستم… م کلیک کنید تا باز شود... من برم هیشکی تنها نمیشه، بغض ابری برام وا نمیشه طفلکی مادرم بعده من حتما افسرده میشه! "ه"