Danny رو به پیشرفت سطح 15 ارسالیها 150 پسندها 9,987 امتیازها 23,833 مدالها 10 20/7/21 #721 i_rastaw گفت سد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن کلیک کنید تا باز شود... نه پای رفتن نه حرف ماندن امضا : Danny
i_rastaw گفت سد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن کلیک کنید تا باز شود... نه پای رفتن نه حرف ماندن
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #722 Danny گفت نه پای رفتن نه حرف ماندن کلیک کنید تا باز شود... ن میتونم جلوت این بحثرو بازش کنم ن میتونم با غم تنهایی سازش کنم امضا : Rikadow
Danny گفت نه پای رفتن نه حرف ماندن کلیک کنید تا باز شود... ن میتونم جلوت این بحثرو بازش کنم ن میتونم با غم تنهایی سازش کنم
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #723 i_rastaw گفت ن میتونم جلوت این بحثرو بازش کنم ن میتونم با غم تنهایی سازش کنم کلیک کنید تا باز شود... میدونی این دنیا بدون تو بدون من میدونی زندونه نده قسم به جون من امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت ن میتونم جلوت این بحثرو بازش کنم ن میتونم با غم تنهایی سازش کنم کلیک کنید تا باز شود... میدونی این دنیا بدون تو بدون من میدونی زندونه نده قسم به جون من
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #724 Khazaan گفت میدونی این دنیا بدون تو بدون من میدونی زندونه نده قسم به جون من کلیک کنید تا باز شود... ن میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو ن میگم ول کن واس من کل زندگیتو امضا : Rikadow
Khazaan گفت میدونی این دنیا بدون تو بدون من میدونی زندونه نده قسم به جون من کلیک کنید تا باز شود... ن میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو ن میگم ول کن واس من کل زندگیتو
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #725 i_rastaw گفت ن میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو ن میگم ول کن واس من کل زندگیتو کلیک کنید تا باز شود... واسه تولدم خودت بیا منو از این جهان ببر یه جای دور سفر امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت ن میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو ن میگم ول کن واس من کل زندگیتو کلیک کنید تا باز شود... واسه تولدم خودت بیا منو از این جهان ببر یه جای دور سفر
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #726 Khazaan گفت واسه تولدم خودت بیا منو از این جهان ببر یه جای دور سفر کلیک کنید تا باز شود... رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم امضا : Rikadow
Khazaan گفت واسه تولدم خودت بیا منو از این جهان ببر یه جای دور سفر کلیک کنید تا باز شود... رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #727 i_rastaw گفت رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... من اگه بارون بشم میبارم برات اگه بشم آسمون آبیه هوات آخ که اگه تب کنی میمیرم برات عزیزم Zahra_As آخرین ویرایش 20/7/21 امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... من اگه بارون بشم میبارم برات اگه بشم آسمون آبیه هوات آخ که اگه تب کنی میمیرم برات عزیزم Zahra_As
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #728 Khazaan گفت مگه اگه بارون بشم میبارم برات اگه بشم آسمون آبیه هوات آخ اگه تب کنی میمیرم برات عزیزم Zahra_As کلیک کنید تا باز شود... مال من باش ک شدم خسته از این تنهاییا تو واسه من با همه فرق داریا بیا و قلب منو وردار بیار امضا : Rikadow
Khazaan گفت مگه اگه بارون بشم میبارم برات اگه بشم آسمون آبیه هوات آخ اگه تب کنی میمیرم برات عزیزم Zahra_As کلیک کنید تا باز شود... مال من باش ک شدم خسته از این تنهاییا تو واسه من با همه فرق داریا بیا و قلب منو وردار بیار
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #729 i_rastaw گفت مال من باش ک شدم خسته از این تنهاییا تو واسه من با همه فرق داریا بیا و قلب منو وردار بیار کلیک کنید تا باز شود... رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم هر چی خوبی توی دنیاس همه رو داری بدجوری عاشقمون کردی خبر داری امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت مال من باش ک شدم خسته از این تنهاییا تو واسه من با همه فرق داریا بیا و قلب منو وردار بیار کلیک کنید تا باز شود... رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم هر چی خوبی توی دنیاس همه رو داری بدجوری عاشقمون کردی خبر داری
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #730 Khazaan گفت رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم هر چی خوبی توی دنیاس همه رو داری بدجوری عاشقمون کردی خبر داری کلیک کنید تا باز شود... یه حس ارامش میده دستات و چشمامون بهم خیره پس ما همه جا وصل همیم و میدونی دلامون بهم دیگ بیمه هستا امضا : Rikadow
Khazaan گفت رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم هر چی خوبی توی دنیاس همه رو داری بدجوری عاشقمون کردی خبر داری کلیک کنید تا باز شود... یه حس ارامش میده دستات و چشمامون بهم خیره پس ما همه جا وصل همیم و میدونی دلامون بهم دیگ بیمه هستا