M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #731 i_rastaw گفت یه حس ارامش میده دستات و چشمامون بهم خیره پس ما همه جا وصل همیم و میدونی دلامون بهم دیگ بیمه هستا کلیک کنید تا باز شود... امروز چقد فرق داری با روزای دیگه آره چشمات میگه که یه سال بزرگتر شدی عشقم () امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت یه حس ارامش میده دستات و چشمامون بهم خیره پس ما همه جا وصل همیم و میدونی دلامون بهم دیگ بیمه هستا کلیک کنید تا باز شود... امروز چقد فرق داری با روزای دیگه آره چشمات میگه که یه سال بزرگتر شدی عشقم ()
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #732 Khazaan گفت امروز چقد فرق داری با روزای دیگه آره چشمات میگه که یه سال بزرگتر شدی عشقم () کلیک کنید تا باز شود... من اگ میزنم تو گوشت قلبمم میلرزه ولی این غروبو دوس ندارم میزنم طلوع شه امضا : Rikadow
Khazaan گفت امروز چقد فرق داری با روزای دیگه آره چشمات میگه که یه سال بزرگتر شدی عشقم () کلیک کنید تا باز شود... من اگ میزنم تو گوشت قلبمم میلرزه ولی این غروبو دوس ندارم میزنم طلوع شه
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #733 i_rastaw گفت من اگ میزنم تو گوشت قلبمم میلرزه ولی این غروبو دوس ندارم میزنم طلوع شه کلیک کنید تا باز شود... هر روزم فقط شده نوشتن از احساسم به عشق تو همین که از تو دورم همین که عاشقت شدم سنگ صبورم امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت من اگ میزنم تو گوشت قلبمم میلرزه ولی این غروبو دوس ندارم میزنم طلوع شه کلیک کنید تا باز شود... هر روزم فقط شده نوشتن از احساسم به عشق تو همین که از تو دورم همین که عاشقت شدم سنگ صبورم
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #734 Khazaan گفت هر روزم فقط شده نوشتن از احساسم به عشق تو همین که از تو دورم همین که عاشقت شدم سنگ صبورم کلیک کنید تا باز شود... مگ من میتونم باز برت گردونم وقتی انقد دوری رفتی زود از دستم ک ی دنیا خستم تو هنوز مغروری امضا : Rikadow
Khazaan گفت هر روزم فقط شده نوشتن از احساسم به عشق تو همین که از تو دورم همین که عاشقت شدم سنگ صبورم کلیک کنید تا باز شود... مگ من میتونم باز برت گردونم وقتی انقد دوری رفتی زود از دستم ک ی دنیا خستم تو هنوز مغروری
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #735 i_rastaw گفت مگ من میتونم باز برت گردونم وقتی انقد دوری رفتی زود از دستم ک ی دنیا خستم تو هنوز مغروری کلیک کنید تا باز شود... یه روزی میاد که دلت دیگه برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هرکدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته چیزی که امروز باورش واسه هردومون سخته امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت مگ من میتونم باز برت گردونم وقتی انقد دوری رفتی زود از دستم ک ی دنیا خستم تو هنوز مغروری کلیک کنید تا باز شود... یه روزی میاد که دلت دیگه برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هرکدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته چیزی که امروز باورش واسه هردومون سخته
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #736 Khazaan گفت یه روزی میاد که دلت دیگه برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هرکدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته چیزی که امروز باورش واسه هردومون سخته کلیک کنید تا باز شود... هارمانم بابا نرده چارشافم گوردیون پاکتدر منیم درمانیم امضا : Rikadow
Khazaan گفت یه روزی میاد که دلت دیگه برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هرکدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته چیزی که امروز باورش واسه هردومون سخته کلیک کنید تا باز شود... هارمانم بابا نرده چارشافم گوردیون پاکتدر منیم درمانیم
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #737 i_rastaw گفت هارمانم بابا نرده چارشافم گوردیون پاکتدر منیم درمانیم کلیک کنید تا باز شود... موهاتو که بالا میبندی ماه جلوت کم میاره چشمای خاص تو مگه واسه آدم حواس میذاره امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت هارمانم بابا نرده چارشافم گوردیون پاکتدر منیم درمانیم کلیک کنید تا باز شود... موهاتو که بالا میبندی ماه جلوت کم میاره چشمای خاص تو مگه واسه آدم حواس میذاره
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #738 Khazaan گفت موهاتو که بالا میبندی ماه جلوت کم میاره چشمای خاص تو مگه واسه آدم حواس میذاره کلیک کنید تا باز شود... هی تو مال خودم شو پیکو بزن بلند شو یکو میخام بدم دو فک کن اینجا غیر از تو امضا : Rikadow
Khazaan گفت موهاتو که بالا میبندی ماه جلوت کم میاره چشمای خاص تو مگه واسه آدم حواس میذاره کلیک کنید تا باز شود... هی تو مال خودم شو پیکو بزن بلند شو یکو میخام بدم دو فک کن اینجا غیر از تو
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #739 i_rastaw گفت هی تو مال خودم شو پیکو بزن بلند شو یکو میخام بدم دو فک کن اینجا غیر از تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلبِ من آواره هر جا برم فکرت؛ حتی یه شب تنهام نمیذاره امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت هی تو مال خودم شو پیکو بزن بلند شو یکو میخام بدم دو فک کن اینجا غیر از تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلبِ من آواره هر جا برم فکرت؛ حتی یه شب تنهام نمیذاره
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #740 Khazaan گفت وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلبِ من آواره هر جا برم فکرت؛ حتی یه شب تنهام نمیذاره کلیک کنید تا باز شود... بازم ه -_____- همش پر استرسم ابجوی اسمیم دود درسای تستی مردود نقشای زندگی فقط طرحای مشکی کم بود امضا : Rikadow
Khazaan گفت وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلبِ من آواره هر جا برم فکرت؛ حتی یه شب تنهام نمیذاره کلیک کنید تا باز شود... بازم ه -_____- همش پر استرسم ابجوی اسمیم دود درسای تستی مردود نقشای زندگی فقط طرحای مشکی کم بود