Zeinabrostami کاربر فعال بخش سطح 13 ارسالیها 244 پسندها 2,700 امتیازها 13,813 مدالها 13 10/7/21 #711 mahgol_bmn گفت تا تو رو دارم حس میکنم دنیا تو دستامه کلیک کنید تا باز شود... هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی میره بالا توقع امضا : Zeinabrostami
mahgol_bmn گفت تا تو رو دارم حس میکنم دنیا تو دستامه کلیک کنید تا باز شود... هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی میره بالا توقع
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,911 پسندها 7,874 امتیازها 30,973 مدالها 27 16/7/21 مدیر #712 Zeynab.rostami گفت هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی میره بالا توقع کلیک کنید تا باز شود... عزیزم بگو برمیگردی دورنریز عشقی به این قشنگی عزیزم بگو برمیگردی تا کی میخوای با دل من بجنگی امضا : Fateme Amade
Zeynab.rostami گفت هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد اینقده تو خوبی میره بالا توقع کلیک کنید تا باز شود... عزیزم بگو برمیگردی دورنریز عشقی به این قشنگی عزیزم بگو برمیگردی تا کی میخوای با دل من بجنگی
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,560 امتیازها 59,573 مدالها 23 16/7/21 نویسنده موضوع #713 _fateme_a_ گفت عزیزم بگو برمیگردی دورنریز عشقی به این قشنگی عزیزم بگو برمیگردی تا کی میخوای با دل من بجنگی کلیک کنید تا باز شود... یه حسی تو چشاش، دلم رفته براش!! مثه اون دیگه نیس! مال من بشه کاش… امضا : مَه گل
_fateme_a_ گفت عزیزم بگو برمیگردی دورنریز عشقی به این قشنگی عزیزم بگو برمیگردی تا کی میخوای با دل من بجنگی کلیک کنید تا باز شود... یه حسی تو چشاش، دلم رفته براش!! مثه اون دیگه نیس! مال من بشه کاش…
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,911 پسندها 7,874 امتیازها 30,973 مدالها 27 16/7/21 مدیر #714 mahgol_bmn گفت یه حسی تو چشاش، دلم رفته براش!! مثه اون دیگه نیس! مال من بشه کاش… کلیک کنید تا باز شود... شبونه بی هوا دلتنگ میشم یه بغض لعنتی درگیره با من یه جوری غم گرفته کوچه ها رو نمیدونم هوا دلگیره یا من امضا : Fateme Amade
mahgol_bmn گفت یه حسی تو چشاش، دلم رفته براش!! مثه اون دیگه نیس! مال من بشه کاش… کلیک کنید تا باز شود... شبونه بی هوا دلتنگ میشم یه بغض لعنتی درگیره با من یه جوری غم گرفته کوچه ها رو نمیدونم هوا دلگیره یا من
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 16/7/21 #715 _fateme_a_ گفت شبونه بی هوا دلتنگ میشم یه بغض لعنتی درگیره با من یه جوری غم گرفته کوچه ها رو نمیدونم هوا دلگیره یا من کلیک کنید تا باز شود... نگو ن ک من بدم میاد از جواب منفی سعی کن یکم کم کنی از ضربات حرفی من و تو واسه هم عین ضربان قلبیم قبلنا بیخیال از الانه تقویم امضا : Rikadow
_fateme_a_ گفت شبونه بی هوا دلتنگ میشم یه بغض لعنتی درگیره با من یه جوری غم گرفته کوچه ها رو نمیدونم هوا دلگیره یا من کلیک کنید تا باز شود... نگو ن ک من بدم میاد از جواب منفی سعی کن یکم کم کنی از ضربات حرفی من و تو واسه هم عین ضربان قلبیم قبلنا بیخیال از الانه تقویم
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,560 امتیازها 59,573 مدالها 23 19/7/21 نویسنده موضوع #716 i_rastaw گفت نگو ن ک من بدم میاد از جواب منفی سعی کن یکم کم کنی از ضربات حرفی من و تو واسه هم عین ضربان قلبیم قبلنا بیخیال از الانه تقویم کلیک کنید تا باز شود... من با تو اگر باشم آسونه که زیبا شم میتونی من رو به سقف رویام برسونی بغلم کن عشقم تا غمم پر پر شه امضا : مَه گل
i_rastaw گفت نگو ن ک من بدم میاد از جواب منفی سعی کن یکم کم کنی از ضربات حرفی من و تو واسه هم عین ضربان قلبیم قبلنا بیخیال از الانه تقویم کلیک کنید تا باز شود... من با تو اگر باشم آسونه که زیبا شم میتونی من رو به سقف رویام برسونی بغلم کن عشقم تا غمم پر پر شه
Farnaz.zar نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 815 پسندها 32,520 امتیازها 58,173 مدالها 22 19/7/21 #717 mahgol_bmn گفت من با تو اگر باشم آسونه که زیبا شم میتونی من رو به سقف رویام برسونی بغلم کن عشقم تا غمم پر پر شه کلیک کنید تا باز شود... هر کی یجوره داستانش مام خب آره اینجوری هر کی یجوری فاز داره ما حتی وقتی هیچی نیس خوبیم امضا : Farnaz.zar
mahgol_bmn گفت من با تو اگر باشم آسونه که زیبا شم میتونی من رو به سقف رویام برسونی بغلم کن عشقم تا غمم پر پر شه کلیک کنید تا باز شود... هر کی یجوره داستانش مام خب آره اینجوری هر کی یجوری فاز داره ما حتی وقتی هیچی نیس خوبیم
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #718 mahgol_bmn گفت من با تو اگر باشم آسونه که زیبا شم میتونی من رو به سقف رویام برسونی بغلم کن عشقم تا غمم پر پر شه کلیک کنید تا باز شود... همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو بازم کمه امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت من با تو اگر باشم آسونه که زیبا شم میتونی من رو به سقف رویام برسونی بغلم کن عشقم تا غمم پر پر شه کلیک کنید تا باز شود... همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو بازم کمه
Danny رو به پیشرفت سطح 15 ارسالیها 150 پسندها 9,987 امتیازها 23,833 مدالها 10 20/7/21 #719 i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو بازم کمه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم من دو تا دوتا دارم از هر چی تا کی پس خدا خدا کنم آخر چی دل و دل دادمو قلبمو این دل سادمو تو نکشی پاتو پس امضا : Danny
i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو بازم کمه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم من دو تا دوتا دارم از هر چی تا کی پس خدا خدا کنم آخر چی دل و دل دادمو قلبمو این دل سادمو تو نکشی پاتو پس
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #720 Danny گفت هنوزم من دو تا دوتا دارم از هر چی تا کی پس خدا خدا کنم آخر چی دل و دل دادمو قلبمو این دل سادمو تو نکشی پاتو پس کلیک کنید تا باز شود... سد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن امضا : Rikadow
Danny گفت هنوزم من دو تا دوتا دارم از هر چی تا کی پس خدا خدا کنم آخر چی دل و دل دادمو قلبمو این دل سادمو تو نکشی پاتو پس کلیک کنید تا باز شود... سد بار همه دنیا بیان باز تویی انتخابم سلام چطوری عشقم الان حرفت بود اتفاقن