Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #761 Zahra_As گفت شب چرا میکشد مرا تو نشسته ای کجای ماجرا من چنان گریه میکنم که خدا بغل کند مگر مرا کلیک کنید تا باز شود... ای تو همه ی قرارم کی رو جز تو دارم تا اومدی تو زندگیم شدی داروندارم. امضا : Ayor
Zahra_As گفت شب چرا میکشد مرا تو نشسته ای کجای ماجرا من چنان گریه میکنم که خدا بغل کند مگر مرا کلیک کنید تا باز شود... ای تو همه ی قرارم کی رو جز تو دارم تا اومدی تو زندگیم شدی داروندارم.
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #762 i_rastaw گفت شب خوبه برا ما اما منم و یه معما ک الان کجایی چطو دل کندی تو اَ ما کلیک کنید تا باز شود... ای ایران ای مرز پرگهر ای خاکت سرچشمه ی هنر امضا : Ayor
i_rastaw گفت شب خوبه برا ما اما منم و یه معما ک الان کجایی چطو دل کندی تو اَ ما کلیک کنید تا باز شود... ای ایران ای مرز پرگهر ای خاکت سرچشمه ی هنر
Zahra_As رو به پیشرفت سطح 15 ارسالیها 141 پسندها 8,172 امتیازها 23,763 مدالها 10 20/7/21 #763 Ayor گفت ای تو همه ی قرارم کی رو جز تو دارم تا اومدی تو زندگیم شدی داروندارم. کلیک کنید تا باز شود... مانده ام با حسرت حرفی که مانده در گلو میگفت آشفته و تنهاست شاید، او هم مرا می خواست امضا : Zahra_As
Ayor گفت ای تو همه ی قرارم کی رو جز تو دارم تا اومدی تو زندگیم شدی داروندارم. کلیک کنید تا باز شود... مانده ام با حسرت حرفی که مانده در گلو میگفت آشفته و تنهاست شاید، او هم مرا می خواست
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #764 Ayor گفت ای ایران ای مرز پرگهر ای خاکت سرچشمه ی هنر کلیک کنید تا باز شود... رفت قلبم ضعف کردم واس خندت عشقم بس ک شیرینی امضا : Rikadow
Ayor گفت ای ایران ای مرز پرگهر ای خاکت سرچشمه ی هنر کلیک کنید تا باز شود... رفت قلبم ضعف کردم واس خندت عشقم بس ک شیرینی
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #765 Zahra_As گفت مانده ام با حسرت حرفی که مانده در گلو میگفت آشفته و تنهاست شاید، او هم مرا می خواست کلیک کنید تا باز شود... توپ تانک فشفشه چشات مث کشمشه (چی گفتم ) امضا : Ayor
Zahra_As گفت مانده ام با حسرت حرفی که مانده در گلو میگفت آشفته و تنهاست شاید، او هم مرا می خواست کلیک کنید تا باز شود... توپ تانک فشفشه چشات مث کشمشه (چی گفتم )
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #766 i_rastaw گفت رفت قلبم ضعف کردم واس خندت عشقم بس ک شیرینی کلیک کنید تا باز شود... یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن امضا : Ayor
i_rastaw گفت رفت قلبم ضعف کردم واس خندت عشقم بس ک شیرینی کلیک کنید تا باز شود... یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #767 Ayor گفت یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن کلیک کنید تا باز شود... نه میگم قلبم نمیتپه بی تو میتپه اما خب یه چیز دیگ ای تو امضا : Rikadow
Ayor گفت یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن کلیک کنید تا باز شود... نه میگم قلبم نمیتپه بی تو میتپه اما خب یه چیز دیگ ای تو
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #768 i_rastaw گفت نه میگم قلبم نمیتپه بی تو میتپه اما خب یه چیز دیگ ای تو کلیک کنید تا باز شود... وای دلم رفت دلی که واسه تو میکنه ضعف نکن اینجوری با من اینجوری من میرم از دست امضا : Ayor
i_rastaw گفت نه میگم قلبم نمیتپه بی تو میتپه اما خب یه چیز دیگ ای تو کلیک کنید تا باز شود... وای دلم رفت دلی که واسه تو میکنه ضعف نکن اینجوری با من اینجوری من میرم از دست
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #769 Ayor گفت وای دلم رفت دلی که واسه تو میکنه ضعف نکن اینجوری با من اینجوری من میرم از دست کلیک کنید تا باز شود... تو این برزخ همیشه حق تنهایی و عشق خانده شده طبیعت سر لج ورداشته با من نمیاد هیشکی حتا حرفاش ب کارم امضا : Rikadow
Ayor گفت وای دلم رفت دلی که واسه تو میکنه ضعف نکن اینجوری با من اینجوری من میرم از دست کلیک کنید تا باز شود... تو این برزخ همیشه حق تنهایی و عشق خانده شده طبیعت سر لج ورداشته با من نمیاد هیشکی حتا حرفاش ب کارم
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #770 i_rastaw گفت تو این برزخ همیشه حق تنهایی و عشق خانده شده طبیعت سر لج ورداشته با من نمیاد هیشکی حتا حرفاش ب کارم کلیک کنید تا باز شود... من قلبم مث تو سنگ نیس که تو بری وایمیسته بخدا وایمیسته امضا : Ayor
i_rastaw گفت تو این برزخ همیشه حق تنهایی و عشق خانده شده طبیعت سر لج ورداشته با من نمیاد هیشکی حتا حرفاش ب کارم کلیک کنید تا باز شود... من قلبم مث تو سنگ نیس که تو بری وایمیسته بخدا وایمیسته