Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #771 Ayor گفت من قلبم مث تو سنگ نیس که تو بری وایمیسته بخدا وایمیسته کلیک کنید تا باز شود... هر روز یه شهر منتظرمه شهر پر از مفبر کنه هر کی میاد مهرزی عنه ک میخاد ی ضربه محکم بزنه امضا : Rikadow
Ayor گفت من قلبم مث تو سنگ نیس که تو بری وایمیسته بخدا وایمیسته کلیک کنید تا باز شود... هر روز یه شهر منتظرمه شهر پر از مفبر کنه هر کی میاد مهرزی عنه ک میخاد ی ضربه محکم بزنه
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #772 i_rastaw گفت هر روز یه شهر منتظرمه شهر پر از مفبر کنه هر کی میاد مهرزی عنه ک میخاد ی ضربه محکم بزنه کلیک کنید تا باز شود... هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو امضا : Ayor
i_rastaw گفت هر روز یه شهر منتظرمه شهر پر از مفبر کنه هر کی میاد مهرزی عنه ک میخاد ی ضربه محکم بزنه کلیک کنید تا باز شود... هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #773 Ayor گفت هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو کلیک کنید تا باز شود... وای از دست تو دیوونه خونمون قفس زندونه چن وقته دلم بم میگ از انتخابت پشیمونه امضا : Rikadow
Ayor گفت هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو کلیک کنید تا باز شود... وای از دست تو دیوونه خونمون قفس زندونه چن وقته دلم بم میگ از انتخابت پشیمونه
Donya.m نو ورود سطح 0 ارسالیها 1 پسندها 57 امتیازها 103 20/7/21 #774 i_rastaw گفت وای از دست تو دیوونه خونمون قفس زندونه چن وقته دلم بم میگ از انتخابت پشیمونه کلیک کنید تا باز شود... هالالالای لالای ها لالای لای هالالالای لالای هالالای لای یه امشب شب عشقه همین امشب و داریم
i_rastaw گفت وای از دست تو دیوونه خونمون قفس زندونه چن وقته دلم بم میگ از انتخابت پشیمونه کلیک کنید تا باز شود... هالالالای لالای ها لالای لای هالالالای لالای هالالای لای یه امشب شب عشقه همین امشب و داریم
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #775 Donya.m گفت هالالالای لالای ها لالای لای هالالالای لالای هالالای لای یه امشب شب عشقه همین امشب و داریم کلیک کنید تا باز شود... من خستم از جماعت زنده کش مرده پرست من موهام سفید شده صورتمم خورده ترک امضا : Rikadow
Donya.m گفت هالالالای لالای ها لالای لای هالالالای لالای هالالای لای یه امشب شب عشقه همین امشب و داریم کلیک کنید تا باز شود... من خستم از جماعت زنده کش مرده پرست من موهام سفید شده صورتمم خورده ترک
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 21/7/21 #776 i_rastaw گفت من خستم از جماعت زنده کش مرده پرست من موهام سفید شده صورتمم خورده ترک کلیک کنید تا باز شود... کاش راه دوری بین ما بود سرنوشت من جدا بودی گر ندیده بودمت ای یار امضا : mobina84
i_rastaw گفت من خستم از جماعت زنده کش مرده پرست من موهام سفید شده صورتمم خورده ترک کلیک کنید تا باز شود... کاش راه دوری بین ما بود سرنوشت من جدا بودی گر ندیده بودمت ای یار
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,911 پسندها 7,874 امتیازها 30,973 مدالها 27 21/7/21 مدیر #777 mobina84 گفت کاش راه دوری بین ما بود سرنوشت من جدا بودی گر ندیده بودمت ای یار کلیک کنید تا باز شود... رفتی و رفتی این دل من منتظر بشنوه آخر سر صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش امضا : Fateme Amade
mobina84 گفت کاش راه دوری بین ما بود سرنوشت من جدا بودی گر ندیده بودمت ای یار کلیک کنید تا باز شود... رفتی و رفتی این دل من منتظر بشنوه آخر سر صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 21/7/21 #778 _fateme_a_ گفت رفتی و رفتی این دل من منتظر بشنوه آخر سر صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش کلیک کنید تا باز شود... شنیدم بی نقصی پروانه وار میرقصی به دور شمع میچرخی از عاشقی نمیترسی امضا : mobina84
_fateme_a_ گفت رفتی و رفتی این دل من منتظر بشنوه آخر سر صدا گرمتو از پشت خط جلو چشممه تصویرت همش کلیک کنید تا باز شود... شنیدم بی نقصی پروانه وار میرقصی به دور شمع میچرخی از عاشقی نمیترسی
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,939 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 21/7/21 #779 mobina84 گفت شنیدم بی نقصی پروانه وار میرقصی به دور شمع میچرخی از عاشقی نمیترسی کلیک کنید تا باز شود... یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم تو هستی... امضا : Your Pluto
mobina84 گفت شنیدم بی نقصی پروانه وار میرقصی به دور شمع میچرخی از عاشقی نمیترسی کلیک کنید تا باز شود... یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم تو هستی...
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,560 امتیازها 59,573 مدالها 23 21/7/21 نویسنده موضوع #780 mobina84 گفت شنیدم بی نقصی پروانه وار میرقصی به دور شمع میچرخی از عاشقی نمیترسی کلیک کنید تا باز شود... یواش یواش دلم میریزه با خنده هاش فقط کافیه صدام کنه تا دلم بره براش یه کم یکم باید عشقمو بهش بگم نمیدونه که یه چند وقتیه شده جون و دلم امضا : مَه گل
mobina84 گفت شنیدم بی نقصی پروانه وار میرقصی به دور شمع میچرخی از عاشقی نمیترسی کلیک کنید تا باز شود... یواش یواش دلم میریزه با خنده هاش فقط کافیه صدام کنه تا دلم بره براش یه کم یکم باید عشقمو بهش بگم نمیدونه که یه چند وقتیه شده جون و دلم