M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 968 پسندها 67,191 امتیازها 58,773 مدالها 36 20/7/21 مدیر #751 i_rastaw گفت کی میتونس غمو از من بگیره اصلن نمیره یادم میخام دنیا دوباره مارو ببینه با هم توی روزای سرد و تاریک و سیاهم تو شدی ماهم کلیک کنید تا باز شود... من میبخشم تورو اما پاشو بجنگ تسلیم شی دیگه از ما نیستی از ما باش و بجنگ امضا : M.JOUDI❁
i_rastaw گفت کی میتونس غمو از من بگیره اصلن نمیره یادم میخام دنیا دوباره مارو ببینه با هم توی روزای سرد و تاریک و سیاهم تو شدی ماهم کلیک کنید تا باز شود... من میبخشم تورو اما پاشو بجنگ تسلیم شی دیگه از ما نیستی از ما باش و بجنگ
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #752 i_rastaw گفت کی میتونس غمو از من بگیره اصلن نمیره یادم میخام دنیا دوباره مارو ببینه با هم توی روزای سرد و تاریک و سیاهم تو شدی ماهم کلیک کنید تا باز شود... میدونی حالم اینروزا بدتر از همست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست امضا : Ayor
i_rastaw گفت کی میتونس غمو از من بگیره اصلن نمیره یادم میخام دنیا دوباره مارو ببینه با هم توی روزای سرد و تاریک و سیاهم تو شدی ماهم کلیک کنید تا باز شود... میدونی حالم اینروزا بدتر از همست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #753 Khazaan گفت من میبخشم تورو اما پاشو بجنگ تسلیم شی دیگه از ما نیستی از ما باش و بجنگ کلیک کنید تا باز شود... گول عکسامو نخور خنده هام مصنوعیه حتا تو مهمونیم جات کنارم خالیه امضا : Rikadow
Khazaan گفت من میبخشم تورو اما پاشو بجنگ تسلیم شی دیگه از ما نیستی از ما باش و بجنگ کلیک کنید تا باز شود... گول عکسامو نخور خنده هام مصنوعیه حتا تو مهمونیم جات کنارم خالیه
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #754 Khazaan گفت من میبخشم تورو اما پاشو بجنگ تسلیم شی دیگه از ما نیستی از ما باش و بجنگ کلیک کنید تا باز شود... گلی خوشگلی گلی دلبری گلی از همه دنیا سری امضا : Ayor
Khazaan گفت من میبخشم تورو اما پاشو بجنگ تسلیم شی دیگه از ما نیستی از ما باش و بجنگ کلیک کنید تا باز شود... گلی خوشگلی گلی دلبری گلی از همه دنیا سری
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #755 i_rastaw گفت گول عکسامو نخور خنده هام مصنوعیه حتا تو مهمونیم جات کنارم خالیه کلیک کنید تا باز شود... هی میگی دلم پره نمیگی واسه چی از چی دلخوره واسه ی کسی که نخواد بمونه بهونه پره امضا : Ayor
i_rastaw گفت گول عکسامو نخور خنده هام مصنوعیه حتا تو مهمونیم جات کنارم خالیه کلیک کنید تا باز شود... هی میگی دلم پره نمیگی واسه چی از چی دلخوره واسه ی کسی که نخواد بمونه بهونه پره
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #756 Ayor گفت میدونی حالم اینروزا بدتر از همست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست کلیک کنید تا باز شود... تو ی چیزی توی نگات هس ک من بدجوری قفل چشاتم امضا : Rikadow
Ayor گفت میدونی حالم اینروزا بدتر از همست آخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست کلیک کنید تا باز شود... تو ی چیزی توی نگات هس ک من بدجوری قفل چشاتم
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #757 Ayor گفت هی میگی دلم پره نمیگی واسه چی از چی دلخوره واسه ی کسی که نخواد بمونه بهونه پره کلیک کنید تا باز شود... هی میگیره بغضم و شبا میگذره با دلهره سخت چرا تهش اینجوری شد همش لش بگو منو ول کنه تخت امضا : Rikadow
Ayor گفت هی میگی دلم پره نمیگی واسه چی از چی دلخوره واسه ی کسی که نخواد بمونه بهونه پره کلیک کنید تا باز شود... هی میگیره بغضم و شبا میگذره با دلهره سخت چرا تهش اینجوری شد همش لش بگو منو ول کنه تخت
Ayor نو ورود سطح 4 ارسالیها 28 پسندها 358 امتیازها 1,703 مدالها 3 20/7/21 #758 i_rastaw گفت تو ی چیزی توی نگات هس ک من بدجوری قفل چشاتم کلیک کنید تا باز شود... من میدونم یه چیزی درونمه من میفهمم وجودشو حس میکنمش درداشو میریزه تو من الانم دارم حال اونو منعکس میکنمش امضا : Ayor
i_rastaw گفت تو ی چیزی توی نگات هس ک من بدجوری قفل چشاتم کلیک کنید تا باز شود... من میدونم یه چیزی درونمه من میفهمم وجودشو حس میکنمش درداشو میریزه تو من الانم دارم حال اونو منعکس میکنمش
Zahra_As رو به پیشرفت سطح 15 ارسالیها 141 پسندها 8,172 امتیازها 23,763 مدالها 10 20/7/21 #759 Ayor گفت من میدونم یه چیزی درونمه من میفهمم وجودشو حس میکنمش درداشو میریزه تو من الانم دارم حال اونو منعکس میکنمش کلیک کنید تا باز شود... شب چرا میکشد مرا تو نشسته ای کجای ماجرا من چنان گریه میکنم که خدا بغل کند مگر مرا امضا : Zahra_As
Ayor گفت من میدونم یه چیزی درونمه من میفهمم وجودشو حس میکنمش درداشو میریزه تو من الانم دارم حال اونو منعکس میکنمش کلیک کنید تا باز شود... شب چرا میکشد مرا تو نشسته ای کجای ماجرا من چنان گریه میکنم که خدا بغل کند مگر مرا
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 20/7/21 #760 Ayor گفت من میدونم یه چیزی درونمه من میفهمم وجودشو حس میکنمش درداشو میریزه تو من الانم دارم حال اونو منعکس میکنمش کلیک کنید تا باز شود... شب خوبه برا ما اما منم و یه معما ک الان کجایی چطو دل کندی تو اَ ما امضا : Rikadow
Ayor گفت من میدونم یه چیزی درونمه من میفهمم وجودشو حس میکنمش درداشو میریزه تو من الانم دارم حال اونو منعکس میکنمش کلیک کنید تا باز شود... شب خوبه برا ما اما منم و یه معما ک الان کجایی چطو دل کندی تو اَ ما