با سلام. درخواست تعیین سطح برای ترجمه رمان عشق حقیقی و دردسرهای بعدی دارم
تذکر:
نویسندگان عزیز از نوشتن رمانهایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.
مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی میشود عبارتاست از:
1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (همجنسگرایی، ....)
2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمانها و زیر سوال بردن چارچوبهای جامعه اسلامی
3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.
و...
قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:
1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.
2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.
3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:
4. با مطالعه رمانهای نویسندگان انجمن به آنها امید نوشتن خواهید داد.
تبریک! تگ حرفهای به رمان شما تعلق گرفت.ترجمه تسویه حساب| sorian کاربر انجمن یک رمان
درخواست تعیین سطح
با سلام. درخواست تعیین سطح برای ترجمه رمان عشق حقیقی و دردسرهای بعدی دارم
درخواست تگترجمه کامل شده - ترجمه رمان الماس سرخ| روناهی بازگیر مترجم انجمن یک رمان
کد رمان:19 ناظر: @Aran. نام رمان: THE Red Diamond نام ترجمه شده: الماس سرخ نام نویسنده: Emily Flowers نام مترجم: روناهی بازگیر تگ: حرفه ای ویراستار: @s-a-h-a-r خلاصه: او یک جادوگر است. او میداند که به زودی این لحظات شیرین فقط یک رویا خواهد بود. ایمان در تمام دوران جوانی به پدربزرگ و آموزههای...forum.1roman.ir
درخواست تگ برای رمان نیمه ی بهتر من
سلام درخواست تعیین سطح دارم^^
حرفهای - ترجمه داستان برگ خشکی زیر آسمان بیستارهی شب| Mwrym.Y مترجم انجمن یک رمان
به نام تنها خالق عشق^_ نام اصلی داستان: A Dry leaf under the starless night نام ترجمه شده: برگ خشکی زیر آسمان بیستارهی شب نویسنده: Niveahere مترجم: مریم یونسی ناظر: @_HITA ژانر: عاشقانه، تراژدی خلاصه: سلستین، دختری هجده ساله است که وضعیت زندگی خوبی ندارد و تحت فشار اذیتهای مادرش است و...forum.1roman.ir