- ارسالیها
- 1,631
- پسندها
- 20,867
- امتیازها
- 43,073
- مدالها
- 29
با سلام درخواست تگ برای رما اصل یادگیری دارم. با تشکر
تبریک!
تگ خاص به ترجمه شما تعلق گرفت
دایره لغتتان گستردهباد!
تگ خاص به ترجمه شما تعلق گرفت
دایره لغتتان گستردهباد!
تذکر:
نویسندگان عزیز از نوشتن رمانهایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.
مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی میشود عبارتاست از:
1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (همجنسگرایی، ....)
2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمانها و زیر سوال بردن چارچوبهای جامعه اسلامی
3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.
و...
قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:
1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.
2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.
3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:
4. با مطالعه رمانهای نویسندگان انجمن به آنها امید نوشتن خواهید داد.
با سلام درخواست تگ برای رما اصل یادگیری دارم. با تشکر
سلام؛منتخب | رمان آوای پریهای دریایی | ملیکا.س مترجم انجمن یک رمان
به نام خدای معجزهها نام رمان: @Armita.sh نام ترجمه شده: آوای پریهای دریایی مترجم: ملیکا.س ناظر: @- MerSede - ژانر: #فانتزی #تخیلی #عاشقانه نویسنده: Jen Minkman خلاصه: یک جزیره قدیمی که در حفاظ یک برج چراغدار است... مردم آنجا هیچ وقت با صدای پریهای دریایی اغوا نشدهاند، و یک دختر عاشق پسری...forum.1roman.ir
درخواست بررسی دارم:">
سلام درخواست تگ برای ترجمهم دارم.درحال ترجمه | ترجمه رمان تو تنها نیستی: مایکل، از نگاه یک برادر | هانین مترجم انجمن یک رمان
نام اصلی رمان: You Are Not Alone: Michael, Through a Brother's Eyes نام ترجمه شده: تو تنها نیستی: مایکل، از نگاه یک برادر نویسنده: Jermaine Jackson ژانر: #زندگینامه #درام ناظر: @SparK مترجم: @H A N I N خلاصه: این کتاب داستانی از زبان جرمین جکسون، برادر بزرگتر مایکل جکسون است. در این کتاب، جرمین...forum.1roman.ir
درخواست تگ برای:
حرفهای | رمان نفر درست را راه بده | bahareh.s مترجم انجمن یک رمان
نام ترجمه نشده: Let the Right One In نام ترجمه شده: نفر درست را راه بده ژانر: درام، عاشقانه، ترسناک نویسنده: John Ajvide Lindqvist مترجم: bahareh.s تگ: حرفهای ناظر: @Armita.sh خلاصه: داستان دربارهی پسر ۱۲ ساله تنها و غمگینی است که هیچ دوستی ندارد. پدر و مادرش در حال جداییاند و در مدرسه نیز...forum.1roman.ir
سلام خسته نباشید~دلنوشته کامل شده فارسی | ترجمه اشعار In Love With Pain | سورین مترجم انجمن یک رمان | Page 3
نام دلنوشته: In Love With Pain نام ترجمه شده: عاشقِ درد نویسنده: Ventum مترجم: @Surin ناظر: @bahareh.s خلاصه: نوشتههایی از اولین و در حال حاضر تنها کتابِ ونتوم، شاعر و لیریکنویسِ مدرنforum.1roman.ir
درخواست تعیین سطح*-*