درود فراوان به کادر محترم مدیریت
راستش امروز داشتم تالار رمان رو چک میکردم یک پیشنهاد به ذهنم رسید که گفتم با شما در میون بزارم شاید اجرایی شد.
بنظرم اگر بشه رمان ها رو در حال تایپ یا حداقل بعد از اتمام تایپ با توجه به ژانرهاشون بخش بندی کنید؛ هم تالار رمان منظم تر میشه و هم دسترسی کاربرها آسون تر میشه برای پیدا کردن ی رمان.
بعضی از رمان ها چند ژانر دارن که بنظرم برای طبقه بندی اونها هم میشه ژانر قالب رو در نظر گرفت.
و حتی حالا که #هشتگ توی انجمن فعال شده بجای دردسرای طبقه بندی و ساخت قسمتای جدید و انتقال و... مدیرها و ناظر های تالار رمان میتونن توی قوانین رمان نویسی بگن که نویسندهها هنگام نوشتن ژانر توی مقدمه از هشتگ...
سلامسلام و خسته نباشید
اگه میشد توی خصوصی صدا ضبط کرد خیلی خوب میشد یا برای چت ها
لطفا اگه امکانش هست این رو ایجاد کنید.
سلامسلام
یک پیشنهاد داشتم
در انجمن ما تاپیک مخصوص اعلام افراد بن شده به همراه دلیلش داریم.
خب این عزیزان بن میشن و بعد بنا به دلایل و صلاحدید مدیریت بعضی از افراد از بن خارج میشن
خیلی خوب میشه که اگر اعلام کنید که این افراد از بن در اومدن .همچنین میشه همراه اون علت رفع بن شدن رو هم بگید.
به نظرم خیلی عجیبه که نوشتید بن دائم ولی فرد بن نیست و بن شدنش فقط یه مدت کوتاه بود
REZA_M
مشکل رو رفع خواهیم کرد.میشه جلوی لینک نقشه تالار کتاب در بالا بنویسید برای تایپ رمان اینجا کلیک کنید یا ی همچین چیزی من خیلیا رو میبینم ک تاپیک اشتباهی برای رمانشون میزنن
سلامسلام ببخشیدرمان ازتلخون هنوزلینک داخل سایت قرارندادید میخواستم دونم ی ینکشومیزارید
درود فراوان به کادر محترم مدیریت
راستش امروز داشتم تالار رمان رو چک میکردم یک پیشنهاد به ذهنم رسید که گفتم با شما در میون بزارم شاید اجرایی شد.
بنظرم اگر بشه رمان ها رو در حال تایپ یا حداقل بعد از اتمام تایپ با توجه به ژانرهاشون بخش بندی کنید؛ هم تالار رمان منظم تر میشه و هم دسترسی کاربرها آسون تر میشه برای پیدا کردن ی رمان.
بعضی از رمان ها چند ژانر دارن که بنظرم برای طبقه بندی اونها هم میشه ژانر قالب رو در نظر گرفت.
و حتی حالا که #هشتگ توی انجمن فعال شده بجای دردسرای طبقه بندی و ساخت قسمتای جدید و انتقال و... مدیرها و ناظر های تالار رمان میتونن توی قوانین رمان نویسی بگن که نویسندهها هنگام نوشتن ژانر توی مقدمه از هشتگ...