متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انگیزشی ۵۷ قانون راز

• نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 58
  • بازدیدها 1,344
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

۵۷ قانون جذب برای افرادی که در دستیابی به هرچیزی جدی هستند​

اگر شما توانستید یک بخش مفید را از این مطلب دریافت کنید، باید بدانید طبق قانون جذب دستیابی به هر آنچه در دنیاست کار سختی نیست، درواقع به‌ زودی متوجه می‌شوید برعکس آنچه فکر می‌کنید، همه آن‌ها قابل‌دستیابی هستند.​

امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون جذب چیست؟

شاید شما تاکنون درباره قانون جذب یا قانون جذب و یا قانون راز چیزهایی شنیده باشید اما دقیقاً ندانید به چه معناست.
شاید بسیاری از شما این اتفاق را تجربه کرده باشید که به شخصی فکر می‌کردید و آن شخص با شما تماس گرفته و یا آن را ملاقات کرده باشید و یا اینکه به چیزی فکر کرده باشید و آن را دریافت کرده باشید، این خود جز قوانین جذب به‌ حساب می‌آید. ممکن است قوانین جذب موفقیت‌های بزرگ، اغلب اوقات بدیهی و حیرت‌انگیز به نظر برسد اما امروز وظیفه من این است که به شما کمک کنم، قانون جذب همه‌چیز مثل جذب پول و ثروت، جذب عشق و هر چیز در جهان را یاد بگیرید و آن‌ها را وادار کنید که به زندگی شما وارد شوند و تحت امر شما باشند.
قصد من از نوشتن این مقاله ایجاد یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون اول جذب: زمینه ایجاد موفقیت از طریق رؤیا

اگر امروز لازم باشد که یک موضوع مهم را با شما در میان گذاشته باشم که بتواند آینده شما را تحت‌الشعاع قرار بدهد این است که شما در میدان انرژی زندگی می‌کنید، یک میدان پتانسیل رؤیا. این میدان مانند یک اتاق در اطراف شما قرار دارد و با قوی‌ترین احساسات شما روشن می‌شود، گاهی اوقات این احساسات غالب می‌تواند ترس، غم یا تنهایی باشد، اما من به شما نشان می‌دهم که با چشم بر هم زدنی می‌توانید این احساس غالب را با استفاده از قانون جذب تغییر دهید.
وقتی بچه بودم یک آهنربا برای تولدم هدیه گرفتم و فهمیدم که برای جذب اشیا براق توسط آهنربا باید آن را در جهت درست قرار دهم، سال‌ها بعد آهنرباها را دو به دو کنار هم قراردادم و فهمیدم این...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

راز قانون جذب کائنات در مرحله اول این است: قدم اول با انرژی!

شما باید در ابتدا میدان مغناطیسی را برای چیزی که می‌خواهید ایجاد کنید، این به‌ اصطلاح حرکت اول نامیده می‌شود. جهان از بازی با شما لذت خواهد برد، به‌ جای اینکه تلاش کنید چیزها را در هستی وادار به تغییر کنید کاری انجام خواهید داد که با ایجاد فضای انرژی برای تغییری که می‌خواهید ایجاد کنید، آن تغییر در هستی وادار به بروز دادن می‌شود.
به‌ عنوان مثال اگر تمایل دارید پول بیشتری در حساب بانکی خود داشته باشید یا دوست دارید یک عشق را وارد زندگی‌تان کنید و یا بدنتان، ذهن و یا روحتان با سلامتی و انرژی همراه باشد؛ باید در ابتدا فکر کنید به دست آوردن آن‌ها در نهایت با چه احساسی همراه خواهد بود.
زمانی که رؤیاهای...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون دوم جذب: قانون جادویی یک درصد

فرض کنید یک کار کوچک وجود داشته باشد که اگر شما آن را انجام دهید، بلافاصله نتایج آن را مشاهده خواهید کرد، مثلا چیزی که بتواند زندگی عشقی شما، روابط شما، شغل شما، قدرت احساس و اعتقادات شما، اعتماد به نفس شما، و میزان ثروت شما را تحت تاثیر قرار دهد.
اجازه بدهید یک راز را با شما در میان بگذارم، قانون جادویی یک درصد بارها و بارها در زندگی افرادی که به دنبال موفقیت شخصی بوده اند تکرار شده است.
می دانید: من در زندگی خیلی خوشبخت بود ه ام که بسیاری از افراد برای یادگیری قانون جذب به من مراجعه کرده اند، خوب است بدانید که یکی از کارهایی که من با دانشجویانم در حین آموزش انجام می دهم، بازی است. شاید شما فکر کنید که این موضوعی غیر قابل...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون سوم جذب: راز پشت سر راز

به جای اینکه دائما سعی کنیم قوانین جذب کائنات را بفهمیم و آن را در زندگی خود اجرا کنیم بیایید خودمان یک راز باشیم.
طبق تجاربی که من به دست آورده ام مشخص ترین و سریع ترین مسیر مشخصی که می تواند مارا با قوانین راز یا همان قانون جذب تطبیق دهد و مارا به همه آنچه می خواهیم برساند، تبدیل شدن به چیزی است که من آن را کاتالیزور جذب می نامم ( به عبارت دیگر متخصصی است که باعث ایجاد تغییرات و عملی شدن قانون جذب کائنات به معنای واقعی می شود)
این یک تغییر انرژی است که باعث ایجاد تغییرات در زندگی می شود.
کاتالیزور قانون جذب چیست؟
خوب توجه کنید… درست در همین لحظه که شما دارید این جملات را می خوانید می توانید تصمیم بگیرید.
شما می توانید...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون چهارم جذب: یک خبر مهم برای افرادی که تعلل می کنند

تعلل کردن و وقت کشی مانند استرس، اضطراب، احساس گناه، و سایر موارد یک مهارت واقعی در فرد است، و بدانید که شما استاد این مهارت به ظاهر مرموز هستید، اما حالا وقت آن رسیده که بدانید چطور از آن برای رسیدن به چیزی که می خواهید به جای اینکه نمی خواهید به دست بیاورید و یا برای شما اتفاق بیفتد استفاده کنید.
درباره کدام مهارت صحبت می کنم؟ خب معلوم است قوه تخیل شما…
شما باید قوه تخیل قوی داشته باشید تا تا بتوانید بتوانید از مهارت تعلل کردن در سطح مثبت آن استفاده کنید و بهره ببرید ( من به شما نشان می دهم که چطور می توان با استفاده از قوه تخیل و تجسم تصورات خود، رویاهایتان را به حقیقت تبدیل کنید.
بیایید درباره تعلل...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون پنجم جذب: استعداد های و موهبت های پنهان خود را کشف کنید!

در این مرحله من قصد دارم شگفت انگیز ترین بخش کسب موفقیت و ثروت را برای شما بازگو کنم. بهترین خبر که می توانم به شما بدهم این است که شما در حال حاضر چیزی را که به آن نیاز دارید را در اختیار دارید علاوه بر آن فقط در چند دقیقه متوجه خواهید شد که چگونه پتانسیل و قدرت خود را آزاد کنید تا طبق قانون راز هر چیزی را که می خواهید را جذب کنید.
بیایید با یک حقیقت ساده و غیر قابل انکار شروع کنیم، تو کاملا منحصر بفرد هستی !
حقیقت این است که اگر تو قادر باشی به هر کجای این جهان سفر کنی، سیاره های دیگر نمی توانند یکی مثل تو را بیابند، شما فوق العاده و خاص و منحصر بفرد هستید درست همانطور که هستید مثل خودتان. این یک...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون ششم جذب: لذت بردن از روابط عمیق عاشقانه

شما می توانید هرروز باورنکردنی ترین و عجیب ترین درس ها را بیاموزید، ولی در صورتی که با آغوش باز منتظر آن باشید، برای مثال در اینجا کسی است که به شما در ایجاد یک رابطه درست با خودتان یا هر شخص دیگر کمک خواهد کرد.
اما باید مسیری را که قرار است در آن پیش بروید را دنبال کنید تا به پتانسیل باورنکردنی آن طبق قانون جذب کائنات یا قانون راز دست پیدا کنید.
بگذارید برایتان مثالی بزنم:
اخیرا من با فرزندانم جهت تفریح به موزه رفته بودیم، در حال تماشا بودم که ناگهان تصویر گرافیکی جالبی بر روی دیوار مشاهده کردم، آن تصویر در مورد جنگل های بارانی بود که من از آن چیزهای جالبی یاد گرفتم و شما نیز می توانید بیاموزید :
آیا می دانستید در...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

قانون هفتم جذب: قدرتمندترین قانون راز

این یک نوآوری پیشرفته و نکته قابل توجهی است که می تواند زندگی شما را در عرض ۲۴ ساعت تحت تاثیر قرار بدهد.
یک سوال: آیا در مورد هر یک از موارد زیر مطالعه داشته اید و یا چیزی شنیده اید؟
هیپنوتیزم، انرژی درمانی، مدیتیشن، دعا، یوگا، تاثیرات ذهن، غیره و غیره…
این ها همه ابزار های قدرتمندی هستند، اما در اینجا من قصد دارم در باره یک کانال به جهت عمل به قانون جذب، با شما صحبت کنم.
اما قبل از آن از شما یک خواهش دارم و آن این است که امکان جذب در هر موقعیتی که هستید را از دست ندهید، یعنی هر ملاقاتی، هر تجربه ای، حتی هر رویایی که شما در هنگام خواب دارید یک فرصت است که شما بتوانید زندگی خودتان را شادتر کنید، من نام آن را ماشین رویا...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا