غذا طرز تهیه‌ی توپک پاستا

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 130
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,167
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
محل سکونت
جایی که پنجرش رو به ماهه:)
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649081893617.png

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می شود و به صورت گلوله ای در روغن سرخ می گردد. این توپک ها بسیار خوشمزه و نرم است و می توان به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها از آن استفاده کرد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر
آردیک و نیم پیمانه
شیر۲ پیمانه
پودر سوخاریبه اندازه لازم
پاستا۲۰۰ گرم
پنیر چدار۲۰۰...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,167
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
محل سکونت
جایی که پنجرش رو به ماهه:)
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه توپک خوشمزه با پاستا در ابتدای کار، یک قابلمه آب با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس پاستا ها را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد و پخته شود. سپس آن را آبکش می کنیم.

مرحله دوم​

تابه را برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. کره را درون آن می ریزیم تا ذوب شود. سپس یک چهارم پیمانه آرد را درون آن می ریزیم و حدود ۲ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه شیر را به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم​

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سس غلیظ و یک دستی به وجود آید. در این مرحله پنیر چار را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پنیر ذوب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا