- نویسنده موضوع
- #1
پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می شود و به صورت گلوله ای در روغن سرخ می گردد. این توپک ها بسیار خوشمزه و نرم است و می توان به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها از آن استفاده کرد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | یک و نیم پیمانه |
شیر | ۲ پیمانه |
پودر سوخاری | به اندازه لازم |
پاستا | ۲۰۰ گرم |
پنیر چدار | ۲۰۰... |
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.