- تاریخ ثبتنام
- 14/2/22
- ارسالیها
- 2,256
- پسندها
- 26,442
- امتیازها
- 51,373
- مدالها
- 45
- سن
- 20
سطح
32
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می شود و به صورت گلوله ای در روغن سرخ می گردد. این توپک ها بسیار خوشمزه و نرم است و می توان به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها از آن استفاده کرد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ نمود.
| مواد لازم برای ۴ نفر | |
| آرد | یک و نیم پیمانه |
| شیر | ۲ پیمانه |
| پودر سوخاری | به اندازه لازم |
| پاستا | ۲۰۰ گرم |
| پنیر چدار | ۲۰۰... |
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.