Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 11/7/22 نویسنده موضوع مدیر #71 رفتم الکتریکی محلمون گفتم: زنگ درمون خرابه یاروگفت: برو میام درست میکنم هرچی منتظر شدم نیومد رفتم مغازش میگم چرا نیومدی؟ میگه اومدم هر چی زنگ زدم هیچکس درو باز نکرد امضا : Amin~
رفتم الکتریکی محلمون گفتم: زنگ درمون خرابه یاروگفت: برو میام درست میکنم هرچی منتظر شدم نیومد رفتم مغازش میگم چرا نیومدی؟ میگه اومدم هر چی زنگ زدم هیچکس درو باز نکرد
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 11/7/22 نویسنده موضوع مدیر #72 دوس دخترم پی ام داده میگه باید کات کنیم میگم چرا؟ میگه ببخشید اشتباه فرستادم خداروشکر ، یه لحظه ترسیدم... امضا : Amin~
دوس دخترم پی ام داده میگه باید کات کنیم میگم چرا؟ میگه ببخشید اشتباه فرستادم خداروشکر ، یه لحظه ترسیدم...
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 11/7/22 نویسنده موضوع مدیر #73 ﭘﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﮥ ﯾﮏ ﺳﯿﺐ ﺍﺯ ﺳﮑﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ️ ﺧﻮﺏ ﻫﻤﯿﻦ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ اﮔﻪ ﺟﺎﯼ ﯾﻪ ﺳﯿﺐ ﺍﺯ؛ ﺩﻭﺳﯿﺐ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺣﺎﻟﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﯿﺐ ﻧﻌﻨﺎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺳﺮﻣﺎ ﻫﻢ نمیخوریم امضا : Amin~
ﭘﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﮥ ﯾﮏ ﺳﯿﺐ ﺍﺯ ﺳﮑﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ️ ﺧﻮﺏ ﻫﻤﯿﻦ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ اﮔﻪ ﺟﺎﯼ ﯾﻪ ﺳﯿﺐ ﺍﺯ؛ ﺩﻭﺳﯿﺐ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺣﺎﻟﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﯿﺐ ﻧﻌﻨﺎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺳﺮﻣﺎ ﻫﻢ نمیخوریم
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 11/7/22 نویسنده موضوع مدیر #74 اتوبان رو میدن به حیف نون تا رنگ کنه: روز اول: ۸ کیلومتر روز دوم: ۶ کیلومتر روز سوم: ۳ کیلومتر بهش میگن تو چرا هر روز افت میکنی؟ میگه: خوب یعنی شما نمیفهمید که من هر روز از قوطی رنگ دورتر میشم؟!!! امضا : Amin~
اتوبان رو میدن به حیف نون تا رنگ کنه: روز اول: ۸ کیلومتر روز دوم: ۶ کیلومتر روز سوم: ۳ کیلومتر بهش میگن تو چرا هر روز افت میکنی؟ میگه: خوب یعنی شما نمیفهمید که من هر روز از قوطی رنگ دورتر میشم؟!!!
R Rigina مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 4,251 پسندها 41,862 امتیازها 74,373 مدالها 63 11/7/22 #75 دختره تو جلسه خواستگاری یه کار میکنه که داماد از بس میخنده قند میپره تو گلوش می افته میمیره رو سنگ قبرش می نویسند: بادی وزید و گلی پرپر شد آخرین ویرایش توسط مدیر 3/8/22 امضا : Rigina
دختره تو جلسه خواستگاری یه کار میکنه که داماد از بس میخنده قند میپره تو گلوش می افته میمیره رو سنگ قبرش می نویسند: بادی وزید و گلی پرپر شد
R Rigina مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 4,251 پسندها 41,862 امتیازها 74,373 مدالها 63 11/7/22 #76 چقدر بی فرهنگین که با موتور از کنار آدم رد میشین و میپرسین عروس ننم میشی و میرین... خب دو دقیقه وایسا شاید خواستم جواب مثبت بدم بیشعور امضا : Rigina
چقدر بی فرهنگین که با موتور از کنار آدم رد میشین و میپرسین عروس ننم میشی و میرین... خب دو دقیقه وایسا شاید خواستم جواب مثبت بدم بیشعور
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 12/7/22 نویسنده موضوع مدیر #77 با رفیقم رفتیم دزدی گفتم رضا تو دم در وایسا کسی اومد علامت بده. یهو ریختن بالا سرمون دستگیرمون کردن، تو بازداشتگاه بهش گفتم قرار بود علامت بدیا. گفت احمق سکوت علامت رضاست. امضا : Amin~
با رفیقم رفتیم دزدی گفتم رضا تو دم در وایسا کسی اومد علامت بده. یهو ریختن بالا سرمون دستگیرمون کردن، تو بازداشتگاه بهش گفتم قرار بود علامت بدیا. گفت احمق سکوت علامت رضاست.
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 13/7/22 نویسنده موضوع مدیر #78 میگـن هر کـی درد و دل کنـه خالـی میشه یه سواال؟! این کیـف پول من با کدومتون درد و دل میکنه که همیشه خالیه؟ راستشو بگین کاریتون ندارم امضا : Amin~
میگـن هر کـی درد و دل کنـه خالـی میشه یه سواال؟! این کیـف پول من با کدومتون درد و دل میکنه که همیشه خالیه؟ راستشو بگین کاریتون ندارم
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 14/7/22 نویسنده موضوع مدیر #79 پلیس جلو جفر رو میگیره جفر پیاده میشه میگه جناب سروان ننویس به قرآن ندیدم به خدا ندیدم به جون بچم ندیدم پلیس میگه یعنی تو چراغ قرمز رو ندیدی جفرمیگه : اونو دیدم ، تویِ ...... ندیدم.. امضا : Amin~
پلیس جلو جفر رو میگیره جفر پیاده میشه میگه جناب سروان ننویس به قرآن ندیدم به خدا ندیدم به جون بچم ندیدم پلیس میگه یعنی تو چراغ قرمز رو ندیدی جفرمیگه : اونو دیدم ، تویِ ...... ندیدم..
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 16/7/22 نویسنده موضوع مدیر #80 کارنامه در زمان ما: بیست، دوازده، ده، مردود کارنامه در حال حاضر: خیلی خوب، خوب، قابل قبول، نیاز به تلاش بیشتر کارنامه سالهای آینده: مرسی ناناز، عزیزم داشتی خراب میکردی، خراب کردی گلم، خراب کردی آب قطعه ...!! آخرین ویرایش توسط مدیر 3/8/22 امضا : Amin~
کارنامه در زمان ما: بیست، دوازده، ده، مردود کارنامه در حال حاضر: خیلی خوب، خوب، قابل قبول، نیاز به تلاش بیشتر کارنامه سالهای آینده: مرسی ناناز، عزیزم داشتی خراب میکردی، خراب کردی گلم، خراب کردی آب قطعه ...!!