مرحله اول
در ابتدا غوره ها را تمیز بشویید و بگذارید آبش برود سپس دانه دانه کنید یا به صورت خوشه ای روی دستمالی پهن کنید تا کاملا خشک شوند در این فاصله در ظرفی سرکه را به همراه آب و نمک می ریزیم.
مرحله دوم
این مخلوط را هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و نمک کاملا حل شود وقتی غوره ها خشک شدند در شیشه تمیز و کاملا خشک می ریزیم و محلولی که درست کرده بودیم را روی غوره ها اضافه می کنیم.
مرحله سوم
درب شیشه را محکم می بندیم بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز شور غوره آماده مصرف است و می توانید میل کنید توجه داشته باشید که شور غوره را باید در یخچال نگهداری نمایید.
نکات شور غوره
می توانید مقدار سرکه را تا یک لیوان افزایش دهید این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.