متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه طرز تهیه‌ی شور غوره

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 180
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,171
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1660924254405.png
مواد لازم شور غوره
غوره عسکری۱ کیلو
آب جوشیده سرد۲ لیوان
سرکه سفیدیک دوم لیوان
نمک۱ قاشق غذاخوری
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,171
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

در ابتدا غوره ها را تمیز بشویید و بگذارید آبش برود سپس دانه دانه کنید یا به صورت خوشه ای روی دستمالی پهن کنید تا کاملا خشک شوند در این فاصله در ظرفی سرکه را به همراه آب و نمک می ریزیم.

مرحله دوم​

این مخلوط را هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و نمک کاملا حل شود وقتی غوره ها خشک شدند در شیشه تمیز و کاملا خشک می ریزیم و محلولی که درست کرده بودیم را روی غوره ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم​

درب شیشه را محکم می بندیم بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز شور غوره آماده مصرف است و می توانید میل کنید توجه داشته باشید که شور غوره را باید در یخچال نگهداری نمایید.

نکات شور غوره​

می توانید مقدار سرکه را تا یک لیوان افزایش دهید این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا