سلااااااااااااااام به روی مامان کوچولوی نویسنده ی قشنگممممممسلااااااامممم به ماساییی قشنگممم.
خب من بازم باید بگم اصلا نمیدونم تو این تاپیکا چی باید بگم پس سوالای کنجکاوانه خودم رو ازت میپرسم....
اصلاااااا...از اینکه اسمت رو میشکونم یا یی بهش اضافه میکنم ناراحت که نمیشی؟
[COLOR=rgb(26, 188...همیشه دوست داشتم بدونم که درونگرایی یا برون گرا یعنی راجت با بقیه دوست میشی یا نه؟
از کی؟ از بچگی... شعرهای مصطفی رحماندوست رو دوست داشتماز کی به شعرهای فاضل نظری و علیرضا آذر علاقهمند شدی و اصلا چطور شد شروع به خوندنشون کردی، استارت شروعش از کجا و چطور بود؟ درکی هم از بعضی شعرهاشون که یه خورده عرفانی میشه هم داری؟

احتمالا ماه رو انتخاب میکردم، از اونجا به پوچی زمین نگاه میکردمسلام به روی ماهت دختر قشنگم
نمیدونم درست حسابی چی باید بپرسم ازت. چیزایی ک دوست داری یا نداریو احتمالا همه ازت پرسیدن مام این ته مها رسیدیم خب
سلاااااااااام به روی ماهت که... ممنووووووونم که اومدی...![]()
خیلی هم به موقع اومدی
فضانورد من، کدوم سیاره رو بیشتر از همه دوست داری؟ اصلا سیاره ها رو دوست داری یا ستاره ها؟
ماه قمره،...اگه میشد روی یکیشون خونه داشته باشی کدوم بود؟
سلااااااااام به روی ماهتون کهسلام
خسته نباشید میگم به این حجم از سوال ها و این حجم از پاسخ های جا نیفتاده و جواب هایی که نمره قبولی نداشت چون کاملا پیچوندین ولی باشه اشکال نداره
من سوالی ندارم
خواستم ابراز ارادت کنم
و البته بگم حواستون به این همه خوب بودنتون باشه که خوب بودن توقع رو میبره بالا و انتظارات هم ازتون زیاد میشه
اینکه خیلی به نظرات خواننده ها احترام میذاری و فقط حرف خودت رو نمیزنی و توجیه نمی کنی یکی از دلایلیه که شمارو حرفه ای تر می کنه و خواننده هاتون رو دائمی.
موفق باشید و الهی به همه ی آرزوهای خوبتون برسید.
عه! کِی؟ کجا؟سلااااااام به روی ماه مامان پرتقال کهسلام. خب میدونی که من تو گروه نیستم و تو پروفایلت دیدم صندلی داغ رو اینه که دیرتر اومدم.
آشناییمون رو خوب یادمه. شبای قدر بود. مراسم دعا تموم شده بود ولی تا اذان خیلی مونده بود. نمیخواستم خوابم بگیره و تو انجمن چرخ زدم. "برام یه قصه بگو" رو روی صفحه دیدم. بازش کردم. پاراگراف اولش رو خوندم و نتونستم دیگه نخونم. نغمه رفته بود تا با آقاجونش حرف بزنه و نریمان دویت نداشتنش رو توی صورتش کوبید.
چند روزی طول کشید تا همه ش رو بخونم. (اون موقع تایم آزادم زیاد...