مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ُُShiva**Z

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/10/19
ارسالی‌ها
6
پسندها
9
امتیازها
3
سطح
0

سلام
دنبال اسم یه رمانیم ولی اسم شخصیت هاش یادم نیست . فقط میدونم پدر دختره و خود دختره خلافکار بودن و یه روز پدر دختر توسط یه نظامی کشته میشه این دخترم فکر میکنه یه ملوانی که تو آبادانه اون کشته یه مدت میره خونه این این پسره ( که ملوانه) با یه هویت دیگه که اونجا با مادر و خواهر اون ملوانه صمیمی میشه و یه روز وقتی پلیسا میگیرنش پسره میفهمه دختره تو این مدت بهشون دروغ گفته و دختره هم میفهمه اصلا کار این پسره نبوده و تویه عروسی بازم هم دیگرو میبینن ولی پسره اصلا دختر رو به حساب نمیاره یه دفعه ماشین به دختره میزنه و پسره پشیمون میشه بعد از این که دختر رو میرسونه بیمارستان تصمیم میگرن با هم ازدواج کنن ؟
کسی اسمشو میدونه؟

ARAM RAD

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/1/19
ارسالی‌ها
50
پسندها
896
امتیازها
4,848
مدال‌ها
6
سطح
7

سلام من دنبال یه رمانی میگردم که خلاصه اش از این قراره که پدر دختره و پسره از رفقای چندین و چند ساله بودن که طی یک دعوای اتفاقی پدر دختره پدر پسره رو به طورغیر عمد میکشه و میره زندان خلاصه دختره هرکاری میکنه که رضایت بگیره و پدرش قصاص نشه اما راضی نمیشن ولی پسر ماجرا میگه در یک صورت پدرش ازاد میشه که دختره با اون ازدواج کنه

من خیلی وقت بود که این رمان رو خونده بودم الان هم اسمش و نام شخصیت هاش رو از یاد بردم هرکس داره لطفا کمکم
نمی دونم درسته یا نه...تاوان خواهم داد اما با عشق رو چک کنید داستانش شبیه همینه

امضا : ARAM RAD

همراز

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/3/20
ارسالی‌ها
13
پسندها
6
امتیازها
3
سطح
0

سلام دنبال یه رمانی میگردم چندتا پسر باهم یه زمین دارن که توش دام و کشاورزی میکنن یه پسره اونجاست که با یه دختری به اسم پری به زور ازدواج کرده و بهش تجـ*ـاوز کرده و یه بچه دختر به اسم پری داره دختره که دخر بر اثر بی احتیاطی میمیره و زنش طلاق میگیره میره دوتا دختر که دامپزشکی خوندن به اسم های بهار و شیوا یا شیدا درست یادم نیست که بهار خواهر زاده یکی از اون دوستاست میان تو مزرعه کار کنن و پسره عاشق شیوا یاشیدا میشه ولی چون با یه زنی رابـ ـطه برقرار کرده بوده و زنه ازش حامله بوده بینشون فاصله نیافته الی آخر الی آخر بوده بینشون فاصله نیافته الی آخر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *Pantea*

mmmmmm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/3/20
ارسالی‌ها
5
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

من چندوقت پیش یه رمان خوندم درمورد یک دختر به نام ریما بود که پدرش مرده بود و توی تولد هیجده سالگیش با یه پلیس که فکر کنم اسمش راتین رادفر بود آشنا میشه بعد میره توی خونه ی پسره زندگی میکنه که بعد از چند مدت مادر دختره رو هم به قتل میرسونن که با کمک پسره انتقام میگیره در این بین عاشق هم میشن
لطفا بگین چند روزه دارم فکر می‌کنم اما اسم رمان یادم نمیاد

• Like

mmmmmm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/3/20
ارسالی‌ها
5
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

من چندوقت پیش یه رمان خوندم درمورد یک دختر به نام ریما بود که پدرش مرده بود و توی تولد هیجده سالگیش با یه پلیس که فکر کنم اسمش راتین رادفر بود آشنا میشه بعد میره توی خونه ی پسره زندگی میکنه که بعد از چند مدت مادر دختره رو هم به قتل میرسونن که با کمک پسره انتقام میگیره در این بین عاشق هم میشن

denisa

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/3/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
سطح
0

سلام دنبال یه رمانم که چند ماه پیش فقط چند صفحه اولشو خوندم یادمه یادمه دختره شغلش گریمه ومیره خونه یکی از بازیگرای مشهور تا براش موهاشو رنگ کنه دختره بایه پسره که اسمش محمده دوسته وپسره خیلی مذهبیه

• Like

mmmmmm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/3/20
ارسالی‌ها
5
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

اسمشو نمیدونین؟

مهسا ذ

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/1/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
73
امتیازها
103
سطح
0

سلام دوستان یه رمان هست که دختره توی بچگی شاهد تصادف ومرگ برادرش بوده و زبونش بند میاد و میره پرستار یه بچه کرو لال میشه و در اخر عاشق برادر دوستش میشه و اینا با هم نقشه میریزن که دختره رو تو موقعیتی قرار بدن که به دختره شک وارد بشه تا دوباره بتونه صحبت کنه ممنون میشم اگر میدونید بهم بگید

• Like

Kosar_danet

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/3/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
5
امتیازها
0
سطح
0

نمی دونم درسته یا نه...تاوان خواهم داد اما با عشق رو چک کنید داستانش شبیه همینه
سلام عزیزم،ممنون ولی این فقد شبیهشه خودش نیست دختر رمان دانشجو ئه اما تو این رمان دختر دبیرستانیه

Le Secret

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/12/19
ارسالی‌ها
7
پسندها
18
امتیازها
33
سطح
0

سلام
یه مدت پیش یه رمانی خوندم در مورد خواهر و برادر دوقلویی بود که عاشق هم بودن و هربار که خواستگاری برای دختره میومد برادرش مجبورش میکرد جواب رد بده. میشه لطفا کمک کنید:(

امضا : Le Secret
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.