متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگه قرار بود رمان بنویسی درباره چی مینوشتی؟

• نویسنده موضوع جغد
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 1,480
  • کاربران تگ شده هیچ

دومـان

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
1,033
پسندها
22,955
امتیازها
42,073
مدال‌ها
32
خواب هام، دلم میخواد بیشتر خواب هام رو هر چقدر هم که ازشون یادم مونده رو بست بدم و بنویسمش

آل۱۱

مدیر بازنشسته
سطح
16

ارسالی‌ها
652
پسندها
8,028
امتیازها
24,973
مدال‌ها
16
فکر کن یه روز از خواب پاشی ببینی همه چی بر وفق مرادته
تا ساعت ۱۲ ظهر خوابیدی، پدر و مادرت ازت در مورد همه چیز تعریف می‌کنن. میری مدرسه همه چیز رو ۲۰ میشی. با اونی که می‌خوای باشی، هستی. همه جذبت شدند. کراشت بهت ابراز علاقه کرده. همه چیز عالیه. غذای مورد علاقت، گل مورد علاقت. همه چیز بی‌نقصه.
البته برای تو بی‌نقصه، برای شخصیت رمان من این یعنی فاجعه. یعنی چی بی‌نقصه؟ مگه ممکنه؟ امکان نداره! این یه خوابه!
همین جرقه باعث میشه یهو ببینه وسط آسمون ترک خورد و تمام مکان‌های اطرافش شروع به پودر شدن کردن. پدر و مادرش غیرنرمال شدن و همه چیز نابود شد و وقتی از اون خراب‌شده داره فرار می‌کنه، یهو از خواب بپره و ببینه جلو دهنش ماسک اکسیژنه، اسمش یادش نیست و نمی‌دونه آدمای خوابش کیا بودن و یهو ببینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

❁S.NAJM

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
13

ارسالی‌ها
617
پسندها
5,076
امتیازها
21,973
مدال‌ها
15
  • مدیر
رمان جدیدم از دنیای ماوراء الطبیعه سرچشمه می‌گیره و قراره روح مخاطبانش رو با وحشت نوازش کنه:sugarwarez-006::party::sugarwarez-001:

امضا : ❁S.NAJM
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] جغد

Loona

ویراستار انجمن
سطح
7

ارسالی‌ها
55
پسندها
468
امتیازها
2,623
مدال‌ها
8
دارم درمورد افرادی می نویسم که با جون و دل خودشون رو وقت ی چیزی کردن و اتفاقاتی میوفته که میفهمن تنها کسایی که باید بهشون اعتماد کنن خودشونن

امضا : Loona