غذای مدرن غذای مدرن | ۸ نوع طرز تهیه پیتزا خانگی به روش بهترین پیتزا فروشی های تهرون!

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 43
  • بازدیدها 737
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #1

۸ نوع طرز تهیه پیتزا خانگی به روش بهترین پیتزا فروشی های تهرون!​



طرز تهیه 7 نوع پیتزا خانگی لذیذ با نکات ریز کلیدی!

پیتزا غذای لذیذی است که بر روی یک نان گرد و صاف پخته می‌شود و اکثراً روی آن با سس گوجه فرنگی و پنیر و مواد دلخواه دیگر (ژامبون، مرغ، فلفل، قارچ، پیاز، زیتون و … ) پوشانده می‌شود. پیتزا اولین بار در قرن دهم میلادی در ایتالیا به ثبت رسید. امروزه پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیا به حساب می‌آید و به عنوان متداول‌ترین فست فود در اروپا و آمریکا استفاده می‌شود.
ما در این مقاله شما را با طرز تهیه ۸ نوع پیتزا خوشمزه و لذیذ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #2
۱_ پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا مرغ و قارچ یکی از پیتزاهای لذیذ است و برای افرادی که دوست ندارند در پیتزا آنها ژامبون استفاده شود، پیشنهاد بسیار مناسبی است.
chicken pizza

مواد لازم برای پیتزای مرغ:
سینه مرغ۱ عدد
فلفل دلمه اینصف یک عدد
قارچ۲-۳ عدد
ذرت۲ قاشق غذاخوری
کالباس۳-۴ ورق
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک فلفل آویشنبه مقدار لازم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #3
  1. یک عدد پیاز رو با کمی روغن داخل قابلمه تفت بدین تا کمی سبک بشه.
  2. سینه مرغ رو به پیاز ها اضافه کنید و هر دو طرفش رو با حرارت متوسط خوب تفت بدین تا تغییر رنگ بده و سفید رنگ بشه.
  3. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مرغ رو پشت رو کنید تا کاملا یکدست تفت بخوره و بعد آب جوش رو به مرغ اضافه کنید و حرارت رو کم کنید در قابلمه رو بذارید و اجازه بدین مرغ کاملا بپزه.
  4. خمیر پیتزای خانگی و آماده‌مون رو رو صفحه کار به شکل دایره با وردنه به ضخامت دلخواه باز کنید.
  5. خمیر رو داخل قالب پهن کنید. بسته به ذائقه و سلیقه میتونید خمیر رو نازک یا ضخیم پهن کنید.
  6. یک قاشق سس کچاپ رو روی خمیر بریزین و با پشت قاشق روی خمیر پخش کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #4

۲- پیتزا گوشت و قارچ

pizza-3-1.jpg
پیتزا گوشت و قارچ یکی از محبوب‌ترین پیتزاها میان افراد با انواع سلیقه ها می‌باشد که به راحتی می‌توانید این پیتزا خوشمزه را در منزل تهیه کنید. برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا۵۰۰گرم
خمیر آماده۱بسته
قارچ۴عدد
فلفل دلمه ایی رنگیبه مقدار لازم
گوجه فرنگی فیله شده۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۳...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #5
  1. ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و سپس همراه با گوشت چرخ کرده، ادویه، نمک در تابه به کمک یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید.
  2. در انتهای پخت دو قاشق رب و نمک را اضافه و مخلوط کنید. می توانید خمیر پیتزا را خودتان درست کنین که در انتها رسپی خمیر را هم اضافه می کنم.
  3. ابتدا روی خمیر مقداری سس می‌ریزیم و بعد سس را در همه جای نان کاملا پخش می کنیم.
  4. حالا یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی نان آغشته به سس می ریزیم. به صورتی که همه جای آن کاملا پوشانده شود.
  5. لایه بعدی از گوشت تفت داده شده را اضافه میکنیم. گوشت رو کاملا روی پنیر پیتزا پخش و صاف کنین. مقدار خیلی کمی پنیر روی گوشت بپاشین
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #6
۴- به ترتیب دلخواه، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و قارچ را روی لایه گوشت بریزین و بعد از اضافه کردن هر کدام مقدار کمی پنیر روی آن بریزین! این کار باعث می شود هنگام برش دادن پیتزا تکه های منسجم تری داشته باشین و مواد از روی نان جدا نشوند. در نهایت بعد از چینش همه ی مواد یک لایه کامل پنیر روی پیتزا بریزید.

شما می توانید بعد از ورق کردن قارچ ها، آن ها را کمی در تابه تفت دهید و بعد استفاده کنید یا اینکه نه به صورت خام استفاده کنین، این یک امر کاملا سلیقه ای است. در مدل دیگر شما می توانین در صورت تمایل در ترکیب مواد پیتزا از سوسیس، زیتون، ذرت استفاده کنین.
پر کردن لایه آخر پیتزا گوشت
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #7
۵- پیتزاها را در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار می دهیم. تایم پخت برای فرها متفاوت است. در زمان پخت پیتزا آن را چک کنین و در صورت پخت زودتر از تایم آن را از فر خارج کنین.

برای طلایی شدن پنیر (که اصولا در همان تایم پخت روی پنیر طلایی می شود) میتوان دو یا سه دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کرد.

نکات مهم در پخت پیتزا

  • برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط، باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
  • سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #8

چطور در خانه پیتزا گوشت رستورانی بپزیم؟

رسپی خمیر خانگی برای پیتزا
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
آردبه مقدار لازم
روغن مایع۱/۴ پیمانه
نمکخیلی کم

  • برای شروع کار ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه میکنم به همراه روغن مایع و یه کوچلو نمک و خوب هم میزنیم.
  • بعد بیکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه میکنیم و با دست همه مواد را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #9

۳- پیتزا ترکی( پیده)

پیده غذای خوشمزه ترکیه است که با پیتزا ترکی هم شناخته می‌شود و میتوانید به راحتی در منزل این پیتزا لذیذ را تهیه نمایید. برای تهیه پیتزا ترکی به مواد زیر نیاز داریم:

طرز تهیه پیده (پیتزا ترکی)؛ غذای لذیذ ترکیه‌ای با گوشت و مرغ


مواد لازم برای خمیر پیده و رومال کردن آن
آرد۴۰۰ گرم
خمیر مایه فوری۱ قاشق سوپ خوری یا ۱۰ گرم
آب ولرم۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری سرخالی
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,819
پسندها
20,323
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #10
  1. برای تهیه خمیر پیده، خمیر مایه رو داخل ظرفی بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید.
  2. آب ولرم رو اضافه کنید. دمای آبی که اضافه میکنید باید حدود ۴۰ درجه باشه و اگه دماسنج ندارین، باید طوری باشه که وقتی نوک انگشت رو داخل آب میزنید گرمی آب رو کاملا حس کنید اما انگشت رو نسوزونه.
  3. روغن مایع رو هم اضافه و مواد رو مخلوط کنید.
  4. آرد رو کم کم اضافه کنید؛ بسته به نوع و کیفیت آرد ممکنه همه آرد مصرف بشه یا کمی از اون باقی بمونه. بنابراین آرد رو یکجا اضافه نمیکنیم.
 
امضا : Hope

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
29
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
23
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
32
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
49
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
43
عقب
بالا