کتاب "آن چه باید بشود" یک کتاب فلسفی عالی هست که میتونه تیپ پنج رو به فکر کردن تشویق کنه. این کتاب روش بحث و تفکر و جستجوی مفهومی در زندگی رو میآموزه.
• زوج #type5 و #type6 توی زندگی مشترک چطوری دووم میارن؟
فصل دوم؛ بخش پنجم: این زن و شوهر، گاهی اوقات فکر میکنن بهتره این زندگی رو ترک کنن. اصولا تیپ پنج خیلی راحت میگه: «من بدون اونم میتونم زندگی کنم.» در صورتی که تیپ شش یا میمونه و میجنگه یا فرار میکنه و برای همیشه ناپدید میشه.
• زوج #type5 و #type6 توی زندگی مشترک چطوری دووم میارن؟
فصل دوم؛ بخش چهارم: اگه موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم، سؤال طلبکارانه تیپ شش با مضمونی از قبیل «هنوزم عاشقمی؟» در حقیقت، یه برونریزیِ حقیقی و صادقانهاس. تیپ ششیها به اطمینان خاطر و قوت قلب نیاز دارن؛ چونکه بابت از دست دادن کسی که خیلی براشون مهم و عزیزه نگرانن و از طرفی، تیپ پنج معتقده همین که کنار همسرش نشسته، یعنی دوستش داره و به اون متعهده.
بنده یه #type5 هستم
من وسایلی که میدونم تمام روز لازمم میشه رو همیشه کنار خودم گذاشتم و بقیه معتقد هستن که شلخته بازیه ولی اینجوری لازم نیست برای کاری از جام پاشم و این مورد، هم برای خانوادم و هم دوستم عجیبه و منو تنبل خطاب میکنن:|
ولی خودم معتقدم که از مغزم استفاده کردم و اینجوری اون زمانی که لازمه برم و وسایل رو بیارم بیخود از بین نمیره و در زمانم صرفه جویی کردم