با توجه به ماهیت رقابتی، ENTJ ها جذاب ترین پارتنر رو انتخاب میکنن. با این وجود، این شخص تنها در صورتی میتونه در کنار ENTJ اینده ای داشته باشه که با وفاداری، پشتیبانی، مستقل و باهوش بودن بتونه نیازهاش رو براورده کنه. از اونجا که برخورد با احساسات به طور طبیعی برای ENTJ ها به وجود نمیاد، ممکنه در مورد احساسات شریک زندگیشون کم کاری کنن. این به این معنی نیست که ENTJ ها احساساتی ندارن؛ بلکه اونها برای نشون دادن احساساتشون باید احساس راحتی کامل کنن. اونها بسیار متعهد به ایجاد روابط هستن و همیشه به دنبال راه هایی هستن که بتونن روابطشون رو بهبود بدن.
همونطور که ممکنه شما هم به این نتیجه رسیده باشید، مواردی که باعث لذت و سود بردن در رابطه بین دو تایپ ISTP و ENTJ وجود داره، فراتر از کافی بودنه. در مورد نکات منفی، به صورت کلی خیلی زیاد نیستن. امنیت و هویت یه ENTJ به ندرت توسط ISTP خدشهدار میشه و بالعکس. در کل با فرض اینکه هر دو از نظر روانشناختی سالم هستن، معمولاً در نهایت رابطهای دوستانه و بدون هیچ رقابت و حسادت ناسالمی بینشون خواهد بود.
៕ #Dialog
―――———
من در چشم بیشتر مردم کی هستم؟ یه هیچکس، شخصی که وجود نداره، یه آدم ناخوشایند. کسی که جایگاهی تو جامعه نداره و نخواهد داشت. خلاصه، پستترین پستها. خب، حتی اگه همهی اینها کاملا واقعی باشن، پس من یه روز باید با کارم نشون بدم این هیچکس، این شخصی که وجود نداره، تو قلبش چی داره.
- صادق هستن.
- تعهدات رو خیلی جدی می گیرن.
- به دنبال دانش و خودسازی هستن.
- توانایی استثنایی برای تبدیل منفی به مثبت دارن.
- استانداردهای بالایی دارن.
- میتونن خیلی محبت کنن.