متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دفتر خاطرات دفتر خاطرات Nina♡ | اختصاصی انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع ANAM CARA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 681
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ANAM CARA

کاربر قابل احترام
سطح
32

ارسالی‌ها
2,060
پسندها
26,237
امتیازها
51,373
مدال‌ها
43
  • نویسنده موضوع
IMG_20240128_140434_502.jpg
بسم‌تعالی~
ای همه هستی ز تو پیدا شده
خاک ضعیف از تو توانا شده

این تاپیک متعلق به .Mobina. Nina♡ هست و شخص دیگری اجازه فعالیت در آن را ندارد. برای داشتن تاپیک مشابه درخواستتون رو در این تاپیک اعلام کنید.
درخواست تاپیک دفتر خاطرات نویسندگان

امضا : ANAM CARA

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سلام، خب شاید حتی عجیب باشه حرفام؛ اما حقیقت هست. حقیقتی که با رمان، زیادی فرقی نداره.
اوایل رمان‌نویسی، خیلی ضعیف بودم. در سایت دیگه‌ای بودم و کسی به طور دقیق یادم نمی‌داد که رمان چطوری تایپ میشه و قواعدش چیه. کم‌کم وارد سایت‌های دیگه شدم و با اینجا آشنا شدم. طبیعتاً اینجا بهترین سایت بود، پس کم‌کم شروع به خوندن آموزشاتش کردم و برای رنک نظارت، اعلام‌آمادگی کردم.

امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
خداروشکر زود یاد می‌گرفتم و سریع به نظارت تسلط پیدا کردم؛ اما همه‌چیز اینطور پیش نرفت.
این وسطا، دلنوشته، داستان و رمان می‌نوشتم. یک طرفدار پر و پا قرص پیدا کردم که تک‌تک آثارم رو می‌خوند و لایک می‌کرد و راجبش نظر می‌داد. واقعاً انرژی مثبت بود برام! تا اینکه با یک سایت تازه‌تاسیس آشنا شدم و رفتم اونجا. خودم رو دست بالا گرفتم و پیشنهاد همکاری با موسسش رو دادم؛ در حالی که هیچی‌ام بلد نبودما!

آخرین ویرایش
امضا : .Mobina.
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.