• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

مهم سری اول مجموعه دلنوشته‌های گروهی | کاربران انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع ANAM CARA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 55
  • بازدیدها 1,728
  • کاربران تگ شده هیچ

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"نگاهی از عمق چشم‌ها"
وقتی در چشمانت نگاه می‌کنم، همه چیز به وضوح در آنجا می‌بینم. نه تنها من، بلکه زمان و فضا هم در آن لحظه از حرکت می‌ایستند. انگار فقط من و تو در یک دنیای بی‌انتهای بی‌صدا هستیم که هیچ‌کس جز ما نمی‌تواند وارد آن شود.
(اسرا)

امضا : vikand

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"آرزوهایی که زندگی می‌شوند"
وقتی به یاد تو می‌افتم، بلافاصله در دل شب‌ها، آرامش عجیب و غریبی در من جاری می‌شود. تو نه تنها تمام آرزوهای منی، بلکه خود آن آرزوها هستی که هیچ‌وقت تمام نمی‌شود.
(اسرا)

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"زندگی در کنار تو"
در لحظات سرد تنهایی، تنها چیزی که مرا به زندگی می‌آورد، فکر به توست. هیچ چیزی نمی‌تواند جان تازه‌ای به قلب من بدهد جز بودن تو در کنارم. تو زندگی منی، همانطور که نفس کشیدن برای یک انسان واجب است.
(اسرا)

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"نفس‌های سرد"
گاهی وقتی تنها در دل شب در اتاقم دراز می‌کشم، احساس می‌کنم کسی پشت سرم ایستاده است. نمی‌بینمش، اما نفس‌های سردش را می‌شنوم که در گوشم می‌وزد. هر بار که به عقب برمی‌گردم، اتاق خالی است... اما چیزی همیشه در هوا سنگینی می‌کند
(اسرا)

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"چشم‌های شب، دل روز"
چشم‌های تو در شب همچون دو چراغ روشن در دل تاریکی می‌درخشند، اما در روز، دل تو به مانند نور خورشید است که گرمی و آرامش را در دلم می‌کارد. شب‌ها، با نگاهت آرام می‌گیرم، و روزها، با وجودت پر از زندگی می‌شوم. شب و روز در حضور تو معنا می‌یابند، هر کدام در جای خود عاشقانه‌تر از دیگری.
(اسرا)

آخرین ویرایش

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"رازهای شب، وعده‌های روز"
شب‌ها، در دل تاریکی، رازهایی نهفته است که فقط در کنار تو می‌توانم آن‌ها را کشف کنم. روزها، در روشنایی خورشید، وعده‌هایی می‌دهیم که در دل شب‌های خاموش، پیوسته در ذهنم تکرار می‌شوند. تو همان وعده و همان راز در زندگی من هستی، که در شب و روز همیشه به دنبال آن می‌روم.
(اسرا)

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"سکوت شب، هیاهوی روز"
در سکوت شب، وقتی هیچ صدایی جز نفس‌های من و تو در فضا نیست، احساس می‌کنم فقط من و تو در این دنیا وجود داریم. اما روزها، وقتی که دنیای بیرون سرشار از هیاهوست، قلبم تنها به یاد تو آرام می‌گیرد. شب و روز، هر دو در کنار تو معنا دارند، یکی سکوت، دیگری شوق
(اسرا)

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"دل‌تنگی بی‌پایان"
گاهی اوقات تنها چیزی که از تو باقی می‌ماند، خاطرات تلخی است که در دل شب‌ها به یادشان می‌افتم. تو رفتی و من در این دنیای بی‌تو همچنان می‌گردم، در جستجوی آن لحظه‌هایی که دیگر هیچ‌گاه باز نخواهند گشت. دل‌تنگی از آن زمان که می‌گذرد، هر روز بیشتر و بیشتر در قلبم خانه می‌کند.
(اسرا)

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"تنهایی پس از خ**یا*نت"
در نهایت فهمیدم که همه آنچه که با هم ساخته بودیم، تنها یک فریب بود. خ**یا*نت تو، نه تنها قلبم را شکست، بلکه دنیایم را از هم گسیخت. اکنون در این دنیای سرد و بی‌رحم تنها مانده‌ام، با قلبی که دیگر هرگز مانند قبل نمی‌تپد. تو رفتی و من ماندم با خالی‌ترین احساسات و دلی که دیگر قادر به اعتماد نیست.
(اسرا)
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

vikand

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/4/25
ارسالی‌ها
111
پسندها
504
امتیازها
2,753
مدال‌ها
5
سطح
5

"پیشرفت هر روزه"
زندگی مثل یک سفر است که هر روز به جلو حرکت می‌کند. هر قدمی که به سمت جلو برمی‌دارم، هر دستاورد کوچک، من را خوشحال می‌کند. نمی‌دانم مقصد کجاست، اما همین که در حال حرکت هستم و هر روز بهتر از دیروز می‌شوم، برای من کافی است.
(اسرا)